- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Mobil flották
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
xFreex #21189 üzenetére
1.Mindegy, utolag belattam hogy hulye kerdes volt, mert az AKM-et az oroszok csinaltak, a tobbi csak masolat.
2.Tenyleg ? AMK ? mar elfelejtettem hogy volt benne ilyen AKNem kell az egesz fegyvermodot csesztesd.Ha tudod hogy mi miert van, eleg 1 fegyver is, hogy lassam az osszfuggest.
Igen, pontosan arra a fegyverre gondoltam, ha jol emlekszem idaig csak az Enotban volt.Esetleg a Geo 2-ben is ? Mar nem emlekszem, de az Enotban tuti.
Amugy gyonyoruek azok a fegyverkepekUI : megtalaltam az AMK equipment cuccat, nezd csak meg, tobb AK is van benne, pl ott a dobtaras is amit emlitettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest