- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodopek
addikt
Szevasztok!
Hogy tetszik a telepítési leírás? Még egy kis kiegészítést tervezek. Én (és ez erősen szubjektív vélemény tehát sértődés esetén előre elnézést kérek) a modok paramétereit szeretem úgy hagyni, ahogy a tervezők megálmodták, tehát nem piszkálok bele sem az artik tulajdonságaiba, sem a fegyver javításokba, sem a tulajdonságaikba. Ha másnak ez rendben van, tőlem nyugodtan, csak nekem nem kell, nem csinálok ilyet. Ezért arra gondoltam, hogy az Erik által optimalizált fegyver csomagot külön pakkba fogom csomagolni, leírva, hogy mit csinál. Akinek kell, letölti, akinek meg nem, az nem. Erik, remélem ebből tényleg nem lesz harag!SAKTO! Magyarítás sincs?
Antonius!
A Csontkovács hol héderezik? Mennem kellene hozzá...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest