- Apple iPhone 17 - alap
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
dodopek #19523 üzenetére
héderezik - ezt a szot nem ismerem, valoszinuleg valami nemet/jiddis dolog, ugy hangzik elsore.
Naszoval, Suni keperol vettem a forditast, amikor a Foszfor viragrol beszelgettunk.Mivel nekem a Janovi felcser adta a kuldetest, akkor Csontkovacs eszerint a Janovi felcser.Persze hagyj ugy mindent, de bizonyos dolgokkal nem ertek egyet a keszitok reszerol.Nem kellett volna korlatozzak a cuccok fejleszteset, igy akkor hol az orom amikor fejleszteni tudsz ? Teljesen felesleges volt beletenni ezt a fejlesztest...mar alapjaraton is tudhatna minden cucc es minden fegyver azt amit felfejlesztve tud, es akkor nem lenne ilyen fennakadas.
Megneztem a hivatkozast, 2 apro hiba : azeng - az Eng ; eredertit - eredetit.
Maskepp alakul az oldal, mint a pupos gyermek
Amugy magyarazzatok el, hogy a $game_data$ = true itt miert kell True-ra allitani, es egyaltalan miert kell hozzapiszkalni, mi ez egyaltalan ?Es 2 kep az oldaladhoz Dodo, talan nem a legjobbak, ha meg arra jarok keszitek jobbat.
Amikor odaadtam a zsoldos ruhat (sajnos a vasarolt nem volt jo, mast ad a Vadasz az Iszapert cserebe), akkor elviszed az ormesternek az Alfoldre, de nem indit semmi tamadast, vagy valami.Odaadod, jutalom, vege.
Semmi fejlemeny.Suni en kivancsi vagyok hogy Doc neked meg milyen kuldit adott, mert en odaadtam az AS VAL-t (arrol is adok kepet mindjart), es azzal kalap.
A Hegedu leirasa (en forditottam) az eleg felretajekoztato, mi az hogy hasznavehetetlen amikor ad +10 kilot, igaz -5 vedelem az elmere...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- OLED monitor topic
- Mos, főz, takarít ez a furcsa figura
- Battlefield 6
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Kínai tulajdonban sem változtat nevet a MediaMarkt
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- UTOLSÓ DARABOK - REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Apple Watch Series 6 44mm GPS Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest