- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android Autót minden mobilra!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aarpok
őstag
válasz
#67605760 #18853 üzenetére
Mivel a módban van rang rendszer így az elején még nem vagy profi céllövő és még valószínűleg a fegyverek is félre hordanak.Csípőből vagy irányzékkal célzol? Emlékezetem szerint ez mindig így volt és később mikor már tudtam fejleszteni illetve nőtt a rangom egyre jobban ment a lövészet is.Olyat már én is láttam,hogy átlőttem a fejét és nem hatotta meg.
(#18851) Dhampir
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- JBL Xtreme 4 akciós áron eladó!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest