Hirdetés
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok! Nemrég volt egy olyan problémám, hogy Topol meg volt halva, vagy valami hasonló, még mielött Hermann küldetéseit elkezdhettem volna. Kitaláltam egy nem túl elegáns, viszont hatékony megoldást a dologra: Kiválasztottam Topol egyik emberével történő beszélgetést(azt amikor a pszi mezöröl kérdezem, de végülis mindegy kivel és mit...), a COP Sdk dialog editorával megnyitottam azt a nyelvi fájlt, amiben ezek szerepelnek(jupiter_dialog) és a hozzá tartozó dialog_managert. Megkerestem a Topolos beszélgetést, és a give_info ablakból kimásoltam azokat a script neveket, amik a helyszínre teleportálnak minket, meg a küldetést indítják, stb... és ezeket átmásoltam a még élő emberével kiválasztott dialog megfelelő szövegrész give_info ablakába. Játékba vissza, és működött. Bár Topolunk ettől még nem lett, de innentől a program már nem is számolt vele. Logikusnak tűnt ez az egész, ettől függetlenül nem gondoltam, hogy működni is fog. Csak azért fárasztalak ezzel Titeket, hogy ha esetleg más is elakad hasonló gondok miatt, mint pl. ChrisG, akkor hátha segít majd másnak is. shield: igazán nincs mit!

Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Windows 11
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Battlefield 6
- Milyen videókártyát?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360, 100% Akkumulátor
- JONSPLUS MATX PC számítógép Handle Case Z20
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

shield