- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Mobilhasználat külföldön
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
Remélem megmarad a zombi ölés. A Stalkerekkel mentem mérést végezni (egy Stalkerrel mert a többit kinyírták a tudós bunkernél) a Hamukupachoz Kopacsi mellé. Ott nem nagyon siettem és jöttek a zombik ezerrel, rengeteg cuccot gyűjtöttem be.
Most egy Exoskeleton (Szolgálat)-ban feszítek. Nem volt rajta fejlesztés hamar szétlőtték. Gyorsan vissza mentem Kardánhoz és szerencsére fillérekért fejlesztett a vodka után. Előbb nyomatom neki a vodkát azután jöhet a munka. Amit csak lehetett fejlesztve lett, sajna még nincs kalibráló szerszáma, azért át kell menni Pripyatba. Nitrónak még egy készletet sem találtam. Nem is tudom hol keressem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Windows 10
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen routert?
- Billentyűzet gondom van
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Milyen TV-t vegyek?
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Fanatec GT DD Pro (8Nm) + Mclaren GT3 v2 + QR2 csatlakozók (Kifogástalan állapot!)
- Fanatec CSL elite v2 pedál (szinte új!)
- NextGen Gamer PC - Intel Core ultra 7 - RTX 5070 - 32GB DDR5 - Új,számlás,3év garanciával.
- Audio Physic CLASSIC 30
- Edifier S2000 MKIII 5 hónapos-Patika állapot-Másfél év garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3504
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- HP Zbook Fury 15 G8 mobil munkaállomás -i7-11800H / 32 GB RAM / RTX A2000
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest