- Azonnali navigációs kérdések órája
- iPhone topik
- Apple Watch
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
Az SGM 2.2 ENOT-al kapcsolatban, nem tudom ti hogy vagytok vele de mintha az AI nem lenne a legjobb. Legalább is én úgy vettem észre. Gondolok itt kifejezetten azokra az általános helyzetekre, mikor ellenséget kell megölni. Teljesen mind1 hogy hányan vannak, de egy AK-val ami mégfejlesztve sincs, simán lekapok egy 10 fős bandita tömeget anélkül hogy rám lőnének. És itt jön a könnyedség magyarázata:
Bizonyos távolságból könnyedén kilehet őket lődözni, úgy hogy a lövés hallatán csak futkároznak fel alá, bebújnak valahova, de idővel kijönnek vagy helyben megállnak. Ráadásul ha megölök 1-et a többi nem is jön segíteni, van aki elbújik, van aki járőrözik tovább. Nem beszélve arról hogy minden 4. hullánál 5 db akvavető lőszer van, és azzal meg játszva kirobbantom őket járkálási unalmukól.
Ez a szitu eddig Cordonon meg a Mocsárban volt tapasztalható. Mások által említett Tornyos helyen (mocsár) is akvavetővel (AK-ra szerelt) simán elpusztítottam az összes banditát. Master szinten játszok de hiányzik nekem az hogy nem vesznek észre és viszonylag közel kell mennem hogy neki kezdjenek lőni engem. Tisztes távolságból hibátlanul elintézek eddig bármilyen katonát. Egy dologban reménykedek, hogy ez csak tipikus bandita AI.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Azonnali navigációs kérdések órája
- BestBuy topik
- iPhone topik
- Milyen processzort vegyek?
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lexus, Toyota topik
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Go S 32GB/1TB Garancia + Ajándék
- Lenovo ideacentre Gaming 5 Limited
- Braun Series 9 Pro+ 9565cc Nedves-Száraz Elektromos Borotva
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 PLUS CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T4 PLUS ADATA 600W
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3665, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest