- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaki
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem van, hogy az befolyásol valamit, hogy hány részküldetést csinálok meg?
Már Pripjatyban járok, de van kettő, amit még korábban kaptam és sehogy nem tudom megoldani.
Az egyik hogy Jupiterben befogadják a Monolitosokat, na arra mindenki elhajtott a halál faszára... lehet hogy jobb lenne szimplán levadásznom őket? Én se bírom a Monolitot.
Vagy esetleg Pripjatyban később jelent valami pluszt? Netán véletlenül visszaemlékeznek 1-2 hasznos dologra?
A másik meg az a Szoroka nevű fickó; sehol sem találom, a többiek meg vagy nem ismerik, vagy nem tudják hol van...Az "iránytű" bug nekem is előjött, miután még az elején megcsináltam a fény a hajón küldetést és megszereztem. Most meg hogy megjavíttattam a Gauss-puskát, meg lerendeztem az ügyet Szakáll és Bagoly közt, egyszercsak azzal jön Szakáll, hogy szerezzek neki egy iránytűt (az előzőt hová tetted b*meg??
)Amúgy a játék nagyon tetszik, sokkal jobb lett, mint a Clear Sky, ahol kiakadtam attól hogy össze-vissza kellett rohangálni, meg folyamatosan jöttek a küldetések. Itt végre van idő felfedezni, nyomozgatni

Amin fejleszthettek volna az az alvás, van egy csomó rejtekhely, ahol simán lehetne aludni, de mégsem ajánlja fel a lehetőséget. Ja, meg nagyobb terület és több pálya

Illetve olyan érzésem van, hogy bizonyos dolgok az A-life ellenére is scriptelve vannak. Pl. a helikopter felderítéseknél érdekes módon mindig jött valaki (zombik, mutánsok), ill. ugyanez van Pripjatyban az áruháznál, ahová nem tudsz úgy odamenni, hogy ne lenne ott egy falka kutya.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Philips LCD és LED TV-k
- Gumi és felni topik
- Gran Turismo
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 13 (128GB-os, kék, használt állapotú)
- Fujifilm 33/1.4 R LM WR
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 512GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3698
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

)
shield