- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
Intruder2k5 #22310 üzenetére
Hát több éves, használtan vettem tavaly vagy azelőtt.
Ami érdekes, most 2 órát kibírt, de nem lettem tőle sokkal nyugodtabb.
Megkeresem sanzi89-t. -
citkar
addikt
válasz
Intruder2k5 #22306 üzenetére
Igen, az uptime idő nulláról indul, amikor szünet van 9-40 percig látom a "régi" időt (ha nyitva volt a router), majd mire van net kezdődik a nulláról.
-
Soma01
veterán
válasz
Intruder2k5 #22262 üzenetére
4096-on van most. Lejjebb vegyem szerinted? Pl. 2048 környékére?
-
nmy1212
tag
válasz
Intruder2k5 #22255 üzenetére
Fix IP-vel is ugyanúgy megszakadt, jelenleg nincs más eszközöm amivel tudnám tesztelni.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #22247 üzenetére
Szerintem meg nem így van. Játszhatsz te a Diablo 3-al a többiekkel akármilyen módon, mint a battle.net szerveréhez csatlakoztok, a routernek semmi köze ehhez. Vagy legalábbis normális körülmények között nem kéne köze legyen. Fogalmazhatok úgyis, hogy nekem egy portot se kellett kinyitnom, hogy normálisan menjen a játék.
-
Rolibvb
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #22245 üzenetére
köszönöm utánajárok
-
válasz
Először én is erre gondoltam de mivel írta, hogy frissítés nem megy így már elbizonytalanodtam, hogy mit is szeretne vagy mi kell neki.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Én is tolom a Diablo 3-at, de ilyen böszmeségekről nem hallottam. Talán a D3 topikban többet tudnának mondani.
-
keszo
őstag
válasz
Intruder2k5 #22239 üzenetére
Köszönöm
-
keszo
őstag
válasz
Intruder2k5 #22237 üzenetére
Sim kártyát szeretnék beletenni, és hozzá egy analóg telefont.
De valami ilyesmit 169.253.83.111
ezt kellene reszetelni
mert alapból hogy bejussak a web felületre 172.16.0.1 ip címnek kellene lenni-e -
keszo
őstag
válasz
Intruder2k5 #22235 üzenetére
Szia
kösz hogy foglalkozol velem
nem router de ennek is lenne webes felülete, hogy állítani lehessen
VIP-281gs gateway
-
bandy13
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #22228 üzenetére
Intruder2k5 nem tudnál segíteni ? már ha megoldható ..
-
apaka1956
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #22223 üzenetére
Valami oco de azért jó legyen . Köszi
-
fezsoo
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #22216 üzenetére
Köszönöm szépen a segítségeteket. Sajna nem lett Happy End a vége
-
fezsoo
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #22214 üzenetére
Ez a táp csere sem segít. Ugyan olyan akkor is. Vagyis semmilyen!
-
fezsoo
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #22212 üzenetére
Igazad van
Sikerült cserélni, de jelen pillanatban sem tudok csatlakozni!
Elképzelhető hogy meghalt maga a WiFi
de vezetékkel még megy?
-
fezsoo
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #22210 üzenetére
Oké csak te kérdezted hogy frissítettem e. Ezért írtam hogy nem találtam frissebbet.
-
fezsoo
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #22208 üzenetére
Nem találtam még hozzá!
Pedig lehet hogy van hozzá új, mert a jelenlegi: Firmware Version: 1.30.06, May 18 2006Semmi sem csatlakozik hozzá jelen pillanatban.
-
Tesomatee
tag
válasz
Intruder2k5 #22180 üzenetére
Szia!
Két kábellel tesztelek, az egyik cat5e a másik cat7e. Mind a 4 portban próbáltam mindenhol ugyanaz.
@gubek
Cseréltek kábelt mielőtt átállították. Amit pedig a gépekbe dugok azok vadiúj cat 5/7 kábelek. -
Stehe
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #22173 üzenetére
Köszi szépen, erre az életben rá nem jöttem volna, tényleg megoldotta a problémát!!!!!
-
Redplee
senior tag
válasz
Intruder2k5 #22164 üzenetére
az micsoda?
de egyébként mindegy hogy on vagy off a mac szűrő, a lényeg, hogy annak átállítása után jó, de csak a pc restartjáig.
-
zack
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #22150 üzenetére
Sehol sem látták a progik. Mintha nem lenne Wlan-om.
Androidról tudtam megnézni... -
zack
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #22147 üzenetére
Mindegy miért, mert ezt a QSS-t szerintem amúgy sem használnám. Eddig legalább is nem használtam.
Az elérhető kevésbé terhelt csatornákat milyen módon tudnám megnézni?
-
zack
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #22142 üzenetére
Megvan a hiba!
QSS-t kellett kikapcsolni. Alapból ez engedélyezett a routeren, de a szerelő se mondta, hogy ez gond, ha be van kapcsolva, pedig ő is kereste a hibát.
Viszont egyik WiFi analyzer sem látja a hálózatomat. Ez miért van? Megnézném melyik csatornára tegyem a routert ami viszonylagosan szabad...
-
showyka20
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #22143 üzenetére
véletlenül sem ugy hogy no idea ennyit tudna ? vagy még az lehet a baj hogy cat5es kábelem van?
-
zack
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #22139 üzenetére
Az lehet, de ha switch módban használod, akkor az nem annyira megterhelő neki hardveresen, mint router módban, WiFi-t bekapcsolva, és azon folyamatosan 2 eszközt "lógatva".
Mondta is a szervizes, hogy router módban lefoglal plusz erőforrást.Ugyanakkor a WiFi pedig gyorsabb mint 1043ND-vel. Érdekes.
-
zack
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #22137 üzenetére
Csak ez így akkor sem jó.
Rá kellene jönni a hiba okára. A routerben a tűzfalat már kikapcsoltam, ne legyen hátráltató tényező.
Valahogy a UPC-s router hiába hozza speedtest-ben a 120/10-et, mégis a net az valahogy nem pattog úgy mint 1043ND közbeiktatásával.Ezért lenne jó megoldani. Hardveresen valószínűleg gyengébb, és ha nem switch módban van, megterhelheti a router mód agyengébb hardvert.
-
zack
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #22134 üzenetére
Ok. Köszi.
Ez a csomag vesztéses hiba speedtest feltöltés alatt nagy gond? Mert semmi jelt nem veszem észre netezés közben, vagy BF4 multi alatt. Mit tudok megpróbálni esetleg a hiba javítására? Csak van valami megoldás, jobban örülnék neki ha maradna és nem kellene elkótyavetyélnem 5e-ért. -
zack
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #22128 üzenetére
Kihúztam a 1043ND-t, hogy akkor tesztelem a UPC routert. De most meg az a helyzet állt elő, hogy nem adja be a router menüjét. 192.168.0.1. és semmi.
Nem tudom visszaállítani router módba.
-
zack
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #22128 üzenetére
Sajnos ezek sem jók.
-
zack
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #22126 üzenetére
Mind a kettő jó. Nincs csomagvesztés.
-
zack
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #22122 üzenetére
Annyira mégsem. Megpingeltem, és a speedtest.net feltöltésnél még mindig nincs válasz.
Most hogyan tovább?42% loss...
UPC routerével nincs gond. Nincs csomag vesztés.
-
zack
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #22120 üzenetére
Köszi! Cache ürítés megoldotta!
Van TP-Link gyári menüm!
-
zack
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #22110 üzenetére
Erre nem voltak képesek a router saját topikjába, amit te 4 hozzászólásban megtettél. Köszönöm!
A konkrét problémára nincs ötleted mitől lehet?
-
zack
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #22108 üzenetére
Már ennyire fortyogok, hogy figyelmetlen is voltam. Köszi.
Na szóval, így néz ki:
TL-WR1043ND(UN)_V1_140319\wr1043nv1_en_3_13_15_up_boot(140319).bin
Mérete: kb 8,2Mb
(#22108) Intruder2k5
Köszi!
Le is kaptam!
Ezek után feltehetem majd a legfrissebbet a TP-Link oldaláról? Tehát visszaáll minden a normális kerékvágásba?
-
zack
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #22104 üzenetére
De a gyári oldalon csak ez van:
wr1042nv1_en_3_15_7_up_boot(130923)
-
showyka20
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #22068 üzenetére
azon kivül h ppoe client dialing connected semmi nincs annyit csinaltam hogy beallitottam a felhasznalónevet meg jelszót amit a digitől kaptam meg hogy melyik portba jön be a modem ezt bejelöltem ezenkivül van még valami fontos?
-
tgeeb92
tag
válasz
Intruder2k5 #22056 üzenetére
igen, az gyári volt rajta! gari sajna már nincs! soros port sztem nekem nincs
-
zs2994
tag
válasz
Intruder2k5 #22026 üzenetére
koszi...
akkor megnezem 10es csatornan. 20mhz mellett -
zs2994
tag
válasz
Intruder2k5 #22024 üzenetére
digi 50\30
-
zs2994
tag
válasz
Intruder2k5 #22022 üzenetére
ok megnézem : és ez a channel width ?
Mode: 11bgn mixed
Channel Width: 20MHz -
válasz
Intruder2k5 #22002 üzenetére
Közben kicsit okosodtam...
A jelszó megfelelő, a gond az, hogy kilépés után simán a vissza gombra kattintva újra a menüben vagyok, tehát nem léptet ki. Ez komoly hiba szerintem... Ilyenkor amíg a session le nem jár, nem enged be. Tök mindegy milyen böngészőből próbálkozom.
Hol lehet segítséget kérni? Ahol vettem, vagy hívjam az Asus-t?Firmware: 3.0.0.4.374_979-gbc8961e
-
zack
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #21985 üzenetére
"A UPC modem beállításainál nincs tűzfal opcióra lehetőség. Motorola SBV6120E a tipusa, ebből jön a 120/10 net, és a vonalas telefon is.
Amit tudok állítani a configuration-nél, az a Frequency Plan, Upstream Channel ID, Favorite Frequency (Hz), enable/disable DHCP Server." -
zack
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #21983 üzenetére
Ilyen lehetőség nálam nincs.
-
tutis
őstag
válasz
Intruder2k5 #21955 üzenetére
Shibby féle volt fent, de valami nem kóser a firmware-el, visszatettem a gyári firmware-t, így már jó a wifi, 40 megával jön a net.
-
buherton
őstag
válasz
Intruder2k5 #21937 üzenetére
Köszönöm a segítséget. Nem hittem volna, hogy csak ennyi az egész.
-
buherton
őstag
válasz
Intruder2k5 #21935 üzenetére
Domain nevem van, mert dinamikus IP-t ad a UPC. A szerveren gond nélkül megy. Viszont a munkahelyről is akarom hekkelni a routert így ideje lenne már azt is felkészíteni a távoli elérésre. Van esetleg egy linked, ahol step-by-step le van írva?
MOD: Ha ez számít, akkor nem az ismert dynamic DNS-t használom, hanem ezt: [link]. Igen, a gyári firmware van rajta. Nem láttam okát, hogy másra cseréljem le, de valaki ad, akkor szívesen váltok
.
-
kispredátor
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #21798 üzenetére
Ujabb kérdés a gigahertzsámánokhoz: ma az történt, hogy hirtelen eltünt a netem, kicsit kutatva rájöttem hogy az egész hálózatom és összes beállitásom eltünt a routerről, teljesen beállt alaphelyzetbe (linksys wrt54gl). Ezt is okozhatja fáradt kondezátor?
-
david9999999
tag
válasz
Intruder2k5 #21866 üzenetére
Minden működik, sőt még annál is több. A penderive-ot a router-be bedugva látja a a ház összes pc-je,a torrent képes rá tölteni, az adatok frissítése villámgyors, wifi mindenhol van 2,4 és 5 GHz-en is kiváló jelerősséggel és sebességgel.
-
david9999999
tag
válasz
Intruder2k5 #21861 üzenetére
Remek kérdés, őszintén szólva nem néztem, ezt én vettem az meg már volt. A lényeg, hogy a 3rd party fw nem működött, így kénytelen voltam visszatenni a legfrissebb gyárit és közben meg is találtam a problémát. Nem a média szervert nem szerette, hanem az az fw amivel a boltból kijött nem is tartalmazott média szervert.
A legfrissebb igen, azonnal látta is a pendrive-ot, bármit másoltam szinte rögtön lejátszhatóvá vált. A kistesó pedig ment fel az emeletre reapeternek. Nagyon szépen köszönöm a segítséget! 11 óra szerelés után minden tökéletesen működik! -
david9999999
tag
válasz
Intruder2k5 #21859 üzenetére
Visszuk is vissza, a kistesó hibátlan.
-
david9999999
tag
válasz
Intruder2k5 #21857 üzenetére
Kapott egy resetet.. 2 telefon és két laptop egyformán képtelen csatlakozni rá, a gyári szoftverrel is.
Mostmár nem is látja egyik eszköz sem a 2,4-es hálózatot -
david9999999
tag
válasz
Intruder2k5 #21854 üzenetére
Visszatöltve az eredeti fw-t sem működik a 2,4-es hálózat....
-
david9999999
tag
válasz
Intruder2k5 #21854 üzenetére
Ilyen beállítások mellett látják az eszközök csak képtelenek csatlakozni rá.
Az 5GHz-es hálózat működött hibátlanul egészen az NVRAM törléséig. -
david9999999
tag
válasz
Intruder2k5 #21852 üzenetére
Igen az NVRAM törlés megvolt, gyári beállításokon van, Acces piont(csak ebben a beállításban látja bármilyen más eszköz), A többi auto, még jelszót sem tettem rá.
Wireless Mode Access Point
Wireless Network Mode Auto
Interface Status Up (LAN)
Radio Enabled
SSID Tomato24
Broadcast Enabled
Security -
Channel 1 - 2.412 GHz
Channel Width 40 MHz
Interference Level Acceptable
Rate 450 MbpsAz 5GHz-es hálózat jó és az usb-t sem látja a TV, de már a hálózatot sem.
Update: törölve az NVRAM-ot eltűnik az 5GHz-es hálózat.
-
david9999999
tag
válasz
Intruder2k5 #21819 üzenetére
Feltettem a cuccost el is indult a router, de 2,4 GHz-en nem lehet csatlakozni a hálózathoz...
-
Sl!MBoy
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #21833 üzenetére
Igazad volt, tényleg a Nod32 az, hiába nincs telepítve a tűzfal része. Eléggé megzavart ezzel, hogy néha ment néha nem. Nagyon szépen köszönöm a segítséget.
-
lewis999
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #21835 üzenetére
igen ...tényleg megtaláltam csak elfelejtettem hányadikán írtam
-
Sl!MBoy
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #21831 üzenetére
Amikor a fw frissítettem kikapcsoltam a tűzfalat és a vírus kergetőt is és azután is csinálta. Ráadásul ua. az ip címe mint a régi routernek volt és ott sem volt gond a tűzfal.
-
david9999999
tag
válasz
Intruder2k5 #21816 üzenetére
Mi lenne velem ilyen segítőkész emberek nélkül! Ezer hála!
Ez a holnapi napom feladata lesz, de mindenképp jelzek hogy mit sikerült alkotni. -
david9999999
tag
válasz
Intruder2k5 #21814 üzenetére
Szuper! Még egyszer nagyon szépen köszönöm a segítséget, így gyerekjáték lesz és remélem azonnal működni fog
"Illetőleg még annyit érdemes tudni, hogy ha netán nem indulna el elsőre a router, nem szabad pánikolni, nincsen semmi baj!"
Ha nem indul el elsőre, akkor kikap majd bekapcs vagy csináljam megint végig a leírást?
-
david9999999
tag
válasz
Intruder2k5 #21812 üzenetére
Ez igen! Köszönöm, nagyon részletes leírás. Kell tudnom valami különleges beállítást az usb működéséhez?
Illetve mivel garanciális a termék, megoldható az eredeti szoftver visszaállítása ha bármi történik? -
david9999999
tag
válasz
Intruder2k5 #21808 üzenetére
És ezt hogy tudnám rávarázsolni a routerre?
-
kispredátor
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #21798 üzenetére
A nagy Manitou adjon Neked elegendő memóriát, bőséges tárhelyet és hosszú boldog életet! Köszönöm
-
kispredátor
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #21783 üzenetére
Nagyon köszönöm a választ. Már csak azt kérdezném meg, honnan ismerem meg az elpukkant kondezátort?
-
Pioneer71
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #21788 üzenetére
Igen, pontosan így van beállítva.
-
Pioneer71
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #21785 üzenetére
-
kispredátor
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #21781 üzenetére
Húha, ez kezd külföldiül lenni. Azt hiszem itt az ideje felkeresni egy szakértőt....
Köszönöm a válaszokat, azt mindenesetre megértettem hogy láma vavgyok hozzá....
Az egész onnan indult, hogy a 6 éve gond nélkül üzemelő Lynksys WRT54GL keresztnevű varázsdoboz elkezdte eldobni az internetet (sárga háromszög a hálózati kapcsolat ikonjánál), ami egy tápkábel megvonás/visszadugás után egy ideig helyreállt. Mivel az otthoni hálózatom viszont elérhető volt wifin a sárga hároszög ellenére (hozzáfértem a különböző gépeken megosztott tartalmakhoz), ezért úgy gondoltam csakis a szolgáltatónál lehet a baj. Kijöttek, mértek, ízleltek, szagoltak, majd kijelentették, hogy szerintük a routerrel lesz a gond. Akkor gondoltam én naív, hogy ha az RDS útválasztóba a lynksys mellé teszek egy másik wifi routert (ami az olcsóság és 1xűség kedvéért egy legolcsóbb edimax), akkor a következő internet leállásnál azonnal tudni fogom hogy a lynksys-e a ludas, ugyanis, logikám szerint akkor az edimaxnak szórnia kell a netet. Csakhogy a bitek nagy Manitouja nem ebben tudományban gondolt engem zsenivé tenni...és sehogy sem jött össze nekem hogy a lynksys mellet az edimax is netet szórjon az ő kis becses antennájából...
Áramszünet kizárva, útválasztó és routerek is szünetmentesen vagynak megdelejezve... -
kispredátor
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #21779 üzenetére
Nem biztos hogy jól értem, de ez azt jelentené hogy az első routert az utválasztó első lan-ba kell dugni, a második routert pedig az első router egyik lanjába?
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #21776 üzenetére
köszi, most már hasít
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #21765 üzenetére
nem tudom csak modemként használni, mert amint bedugom a netkábelt bele, rácsatlakozik, és lecsatlakozni se enged a netről, így gondolom a másik routerem nem is tud átmenni a PPPoE -n mert a ZTE már bejelentkezett.
az ip-je : 192.168.1.254 -
steewcv65
őstag
válasz
Intruder2k5 #21763 üzenetére
Értem!
És milyen routert tudnál ajánlani ,ami nem túlságosan drága?
-
steewcv65
őstag
válasz
Intruder2k5 #21761 üzenetére
100mbps-et tud a router a netem meg 60mbps
-
Flitter
tag
válasz
Intruder2k5 #21752 üzenetére
Szia! beletaláltál! Tényleg a windows saját tűzfala tiltotta le.
Kösziszépen,hogy ezt leírtad ,így ki is tudtam próbálni és minden rendben,épp arról írok
Így legalább megnyugodtam. Igaz vettem másik routert még tegnap tehát ez eladó.
Még egyszer köszönöm szépen
-
Flitter
tag
válasz
Intruder2k5 #21748 üzenetére
Itt a kép
-
Flitter
tag
válasz
Intruder2k5 #21748 üzenetére
Igen,áram alatt -volt hogy 20mpig.Ledek reagáltak aztán semmi változás.
igen újra indult azért tudtam IE alatt belépni admin/admin nal.
Bal oldali menü sor full eltünt.Mindjárt csinálok egy printscreent
-
Flitter
tag
válasz
Intruder2k5 #21746 üzenetére
Firefox 30 at használok. Live CD vel nem tudom,hogy kell
-
VGYke
addikt
válasz
Intruder2k5 #21701 üzenetére
"AC szabványt támogató kliens működik a 2.4GHz-es sávban is, de ott nem fog AC módban menni, legfeljebb N módban"
Ez teljesen rendben is van! De "ac" kliens miért csak 144-el csatlakozik 2,4Ghz-en, amikor minimum 300-al kellene, ha nem 450-el? Lásd N66U Specifikációk:
Nem értem! Törődjek bele hogy 144 itt a maximum, vagy...?
-
Nescafé
őstag
válasz
Intruder2k5 #21734 üzenetére
Megnézem jobban köszi ..
-
dethroner
veterán
válasz
Intruder2k5 #21703 üzenetére
Szia!
Nem ismerem ezt a programot. Mire jó és hogy kell használni? Hírtelen a neten csak annyit találtam róla hogy a wifi csatornákat ellenőrzi, melyik mennyire telített. Csak erre használható? -
VGYke
addikt
válasz
Intruder2k5 #21684 üzenetére
Köszönöm! Azért problémázom, mert tuti egyforma routerünk van Asus RT-N66U személyében.
Innen indultunk. N88u és "ac" kliens 2,4Ghz-en 144-el csatlakozik, minek eredménye, hogy a 100-as netből lesz pl. ebben a pillanatban 76,23/50,43
5Ghz-en, figyelembe véve hogy ki tutdja hogy a DigiKabelnél CAT5 vagy 6-os kábellel vagyok-e bekötve, stb. 93,43/53,72.
Nem akarom az "ac" kliensekkel az 5Ghz-et lefoglalni internetre, stb. mert az kell a médialejátszónak HD filmek továbbítására.
A 2,4Ghz-en keresnék megoldást, hogyan tudnék N66U router és "ac" kliens között nagyobb elméleti sebességet elérni mint:
Annak érdekében, hogy a gyakorlati sebesség is közelítse a 100-at.
Természetesen végigolvastam minden tanácsot, pl.: kali, de hozzáértés hiányában (nem tudom mit mivel csinálok és az jó-e), nem tudom megoldani az "ac" kliens- N66U router azon problémáját, hogy az "ac" kliens 2,4Ghz-en legalább 300Mbps-el csatlakozzon. -
w.miki
veterán
válasz
Intruder2k5 #21694 üzenetére
sajnos nincs rálátás, 2 fal lenne a két router között, és az eredeti adó sem egy extra erős, csak egy normál (gyenge) router
Kb. mintha az utca másik oldalán lakó szomszéd (megadta jelszavát), szeretném venni, a házunk a másik oldali szobájából.
Beltéri eszközzel szeretném megoldani, de arra lehet kötni kültéri antennát, nem? -
VGYke
addikt
válasz
Intruder2k5 #21674 üzenetére
Köszönöm! Én teljesen félreinformálódtam. Azt gondoltam, ha van "ac" router és "ac" "vevő"= kliens, akkor a 2,4+5.0Ghz-en egyszerre kommunikál a routerrel (2 db 2,4/5,1 Ghz SSID-t megadva neki) és száguld mint az állat.
Bocs az ismereteim hiányáért, jelenleg csak "ac" kliens van és "n" router.
Ezek szerint, ha beszereznék "ac" routert, akkor is 2.4 és 5.0Ghz között kellene választanom a kliensekkel?Másik kérdés mi a helyzet a visszafelé kompatibilitással?
Gondolok itt arra, hogy van néhány "n"-es eszközöm itthon, aminek kell a WiFi: Nyomtató ami szerintem csak 2,4Ghz, PDA ami egészen biztosan "n" és 2,4Ghz, 2db. Samnung TV ami "n" és tudja az 5Ghz-et.Ha kicserélném az "n" routert "ac" routerre, nem lenne gondom a jelenlegi "n" kliensekkel?
-
válasz
Intruder2k5 #21669 üzenetére
Megnéztem a manual-t és úgy tűnik nincsen ilyen lehetőség, így marad a dupla NAT.
-
matyi19
őstag
válasz
Intruder2k5 #21607 üzenetére
Innen melyiket töltsem le?
-
matyi19
őstag
válasz
Intruder2k5 #21631 üzenetére
The image file is incorrect!
-
matyi19
őstag
válasz
Intruder2k5 #21604 üzenetére
Nem találom az enyém a listában...
-
margithid
veterán
válasz
Intruder2k5 #21619 üzenetére
Hm, akkor erre sehogy se lehet antennát varázsolni?
-
válasz
Intruder2k5 #21619 üzenetére
nekem is úgy rémlik, bár régen volt a kezemben adott típus, de a gyártói oldal is azt dobja; link
-
drmotto
őstag
válasz
Intruder2k5 #21613 üzenetére
Összezavarodtam.
Amit a 841nd-re írsz v8, az az oldalon sim 841N, nem ND
Ez nem probléma? -
drmotto
őstag
válasz
Intruder2k5 #21613 üzenetére
Köszönöm!
Esetleg a 841N v9-re van ötleted?
-
matyi19
őstag
válasz
Intruder2k5 #21604 üzenetére
Köszönöm!
Valami nincs rendben, hibát ír... -
eisento
addikt
válasz
Intruder2k5 #21589 üzenetére
Ujabb fw nincs legalabbis gyari. 10mpes reset megvolt. Csak nem ertem hogy eddig jo volt. De ha felmergel veszek gigabitest ugyis kell majd a 200hoz
koszi a segitseget
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Intruder2k5 #21576 üzenetére
Mindkettőtöké. Respect!
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Intruder2k5 #21572 üzenetére
Furcsa, de most újraindítás után is egyből megtalálta a licenszet így, hogy beállítottam a google dns-t.
Köszönöm mindkettőtöknek a segítséget, hátha már nem lesz vele probléma. -
tibcsi0407
félisten
válasz
Intruder2k5 #21554 üzenetére
Nem kizárt, bízom benne, hogy más gondot nem fog okozni. 2 fajta VPN-en is szoktam dolgozni, az egyik működik, megtalálja a szükséges szoftverlicenszeket, a másikat még nem próbáltam, de félek, hogy ott még kavarodást fog okozni, mert ahhoz shrew soft klienst használok és nagyon sokszor volt olyan, hogy máshonnan nem tudtam belépni. Pontosabban a vpn működött, csak a licenszet nem találta valamiért. Azt hiszem ez is routerspecifikus probléma, így bízom benne, hogy itt nem lesz gond vele.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Intruder2k5 #21552 üzenetére
Megnézem, bár most újra létrehoztam a homegroup-ot és úgy néz ki működik. A kérdés az, hogy vajon a firmware csere zavarta-e be a működését, vagy valami más.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Intruder2k5 #21550 üzenetére
Értem. A router majdnem minden beállítása default, így kétlem, hogy köze lenne hozzá. Tovább kutatok.
Köszönöm a segítséget és a válaszokat!
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Intruder2k5 #21548 üzenetére
Akkor marad ez az időzóna. Sajnos amit linkeltél, azzal sem megy.
A fenti kérdésemre vonatkozóan szerinted az időzóna lehet befolyással? Vagy esetleg valami más gondja van? -
tibcsi0407
félisten
válasz
Intruder2k5 #21546 üzenetére
Hát elég gáz. Hálózati kapcsolatoknál okozhat problémát? Mióta felraktam a DD-WRT-t, azóta a homegroupban nem látom az asztali gép tartalmát a notetbookról (wifi) . Azért gondoltam, hogy lehet a router időzónája miatt vannak a problémák.
szerk. :
a tomato-t jobbnak találod, mint a DD-WRT-t? Telepíthető a routeremre? Igazából még csak kísérletként raktam fel ezt a firmware-t, nem zárkózom el más elől sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Turtle Beach Atlas Air - újszerű állapotban- eladó
- Montech King 95 Pro házikó egy halom ventivel, esetleg Thermalright AIO-val
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- Eladó egyben 17 db HDD
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest