- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
Sajnos passz! Most próbáltam én is, nekem nincs csomagvesztésem, pedig a speedtest.net flash alkalmazása már alapállapotban, mérés előtt is tudja terhelni a gépet, főleg, hogy van vagy 10 éves a laposom! Mondjuk nekem nem TP-LINK routerem van! Persze, ha máshol nem jelentkezik ez a probléma, akkor ne foglalkozz vele, csak ne pingelj sebességmérés közben, és ennyi!
-
-
-
Érdekes! Akkor próbáld meg azt, hogy a gépen futtasd le a...
tracert totalcar.hu
...parancsot, majd az ott kapott IP címekre próbáld meg sorban a pinget, feltöltés mellett, így ki kell derülnie, hogy hol is akad el a dolog! Bár érdekes, mert ha nem a Te hálózatodon, akkor nem értem mi köze hozzá a routernek, illetve tenni se sokat tudsz ellene!
-
-
zack
nagyúr
Jó lenne ha volna megoldás. De most hogy nézem, a net is érezhetően lassabb WiFi-n keresztül a UPC routerénél (telefonon).
Eddig nem volt összehasonlítási alapom, de most van.
Szenvedjek még a 1043ND-vel, vagy hagyjam, és használjam a UPC beépített WiFi vevőjét?
(#22124) Intruder2k5
Tök mindegy milyet, mindegyiknél ez van feltöltésnél. Egyébként most a totalcar.hu volt.
-
-
-
-
-
Pontosan milyen modemről van szó? Véletlenül nem TC vagy Ubee az eszköz? Mert ha igen akkor azok nem modemek, hanem HGW-k amik alapból router módban vannak, ha ugyan úgy akarod használni a TP-Link-et mint eddig akkor tedd a HGW-t birdged módba (wifi-t előtte kapcsold ki) és már is modemként fog működni.
-
-
Az 1042 firmware, nem pedig 1043!!! Nem mindegy!!!
Itt találsz megfelelőt...
http://tl-wr1043nd.weebly.com/Például ezt!
http://www.tp-link.com/Resources/software/TL-WR1043ND_V1.0_120210.zip -
Szia!
Vissza lehet rakni a gyárit az OpenWrt webes felületén, csak arra ügyelj, hogy a gyári fw amit fel szeretnél tenni, ne legyen boot-os! Ez annyit jelent, hogy a nevében kicsomagolás után nem lehet benne a boot szó, és a mérete elviekben 8126464 byte, akárcsak a factory OpenWrt-jé!
-
-
-
-
Szia!
Igen, már többen is találkoztak vele... Mindenki, akinek TPLINK routere van, és ESET 5-ös verziójú szoftvert használ! NOD32 vagy Smart Security!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest