- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Magisk
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
válasz
dethroner #36924 üzenetére
Pár hete szintén ezért a lassúság miatt beállítottam az ipv6 címet, és a tesztoldalak szerint működik is, de nem hozott javulást. Ne kérdezzétek miért vártam javulást, nem tudtam hirtelen könnyebbet kitalálni. Most megint botrányszar minden, egy sebességtesztet nem tud végigfuttatni. Most kikapcsoltam az ipv6-ot, router restart, és először mintha jó lett volna, a digi sajátoldalas tesztjén is lepörgött a letöltés, majd a feltöltés már alig indult el, kb 1-2 Mbit volt egy darabig, majd leszakadt a szerverről. Utána már a letöltés is max 80-ig ugrik fel, majd elkezd visszaesni nullára, és megszakad.
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
dethroner #29493 üzenetére
Szerintem az USA-ban forgalmazott kütyükön már gyárilag USA fw van, ergo nem tud rárakni mást a tulaj. A gyártó nem fogja önszántából lezárni az EU fw-t is, amíg erre itt nem kötelezik, azzal maga alatt vágná a fát.
Ha így van, akkor szerintem nincs más megoldás. Keresd meg a 1043ND topikban vargalex-et, kérd ki a véleményét, de szerintem ez lesz az ok.
Sőt, jobban belegondolva lehet még a soros portos megoldás se fog működni, hiszen akkor ez a bootloader nem fogja betölteni a 3rd party fw-t sem, akkor viszont csak a teljes flash újraírás marad.
-
-
válasz
dethroner #29484 üzenetére
Ha csak a magyar régió beállítás hiányzik és más gondod nincsen vele akkor maradhat úgy ahogyan van, max ha ki jön egy újabb magyar firmware akkor azzal még tehetsz egy próbát de akkor szigorúan reset -> frissítés-> reset legyen a menetrend.
Én anno a vásárlás napján a Linksy WRT320N-re feltettem szándékosan a legfrissebb amerikai firmware-t és évekig használtam azzal minden gond nélkül. Most is meg van de már kevés a 240/20-es nethez így le lett cserélve.
-
mezis
félisten
válasz
dethroner #29484 üzenetére
Üdv.!
Nem kell naponta állítgatni egy routert. Arra a pár alkalomra meg csak elboldogulsz valahogy az angol menüvel, vagy akadhat segítség.
A WiFi-n való fw. frissítéssel nem biztos, hogy eljut addig, hogy elromoljon.
Talán lenne megoldás egy OpenWrt - > vissza egy magyar nyelvű gyári firmware, de ezzel nagyon el is rontható, ha a gyári fw. tartalmazza az U-Boot szekciót.
-
válasz
dethroner #28964 üzenetére
attól függetlenül is érdemes átállítani, mert a 1492 az ideális.
nekem is ment anno látszólag jól a gyárilag beállított 1480-nal a tl-wdr3600, de aztán átállítottam a szabványos(abb) és a digi által is írt 1492-re.
más gyártós routereimnél 1492 volt az alapbeállítás, így azoknál nem kellett módosítanom. -
Gyurka6
őstag
-
Gyurka6
őstag
válasz
dethroner #28950 üzenetére
Szevasz!
Nemrég váltottam digi-re, egy hónap után rendszertelenül kiakadt, router tápot cseréltem, a zte 1-es portjából a 3-asba átraktam a csatlakozót (valószínű semmi köze hozzá), a modemet egy jó félórára kihúztam, azóta megy. (A modem is kiakadt közben, úgy hogy hibajelentésre fölvették.) Sajnos jobbat nem tudok... -
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Anime filmek és sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest