Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One UI zápor esett a hétvégén
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ffodi
veterán
-
-
-
mezis
félisten
A WiFi AP-knek különböző nevük (SSID) van ?
Ha a név maradt, a router meg változott, akkor a Win-nél jobb eltávolítani a korábbi WiFi-s kapcsolatot és újra kerestetni vele.
A titkosítás jelszava lehet teljesen azonos. A TKIP-t meg jobb inkább nem bevenni a módok közzé.
[link] -
Multibit
nagyúr
A gyári firmware-el jó a wifi
Akkor használd azt!
Olvastam, a Tomato firmware topikban gyakori vendég voltál. Ha ragaszkodsz a Tomatohoz, vehetnél egy korszerűbb - mondjuk - Asus routert, mert úgy néz ki, hogy ezzel a Netgearrel nem jutsz előbbre!
Titkosítás, csatorna sávszél jól van beállítva? Milyen ellenoldali modulokkal használod? Több klienssel tesztelve is ennyire lassú a wifi? -
-
-
Wind-Storm
őstag
Lényegében igen, de nem tudom az USB - TTL konverter mennyire működőképes, (hallottam már a működésképtelenségéről) én egy régi gépet és RS323 - TTL nokia kábelt használok soros portozásra.
Routertípusonként eltér a bootloader, (u-boot, redboot, CFE - broadcomnál) esetleg a memóriacímzés is, csupán ennyire eltérő.
Konkrétan router típusokra, alverzióikra specifikálják a visszaállítási metódusokat.
De azonos hardver esetén működhet egyéb típusra illő eljárás is, ezért érdemes már most szétszedni és belenézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Latitude 7330 2-in-1 13.3" FHD IPS érintő i5-1235U 16GB DDR4 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dobozos Lenovo YOGA 7 2in1 ultra7-155h 16gb ddr5 1tb ssd OLED 120hz 2,8K
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- G15 5515 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest