- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
drmotto #25951 üzenetére
Mik a pontos beállítások?
#25953 stefficsp
Mik vannak beállítva a ZTE és a TP-Link eszközökben amelyek a problémád szempontjából releváns lehet.#25954 snookie_86
Wifi esetében semmi sem biztos, sok mindentől függ az elérhető eredmény, többek között a használt eszközöktől, a környezeti viszonyoktól, idegen hálózatok befolyásától, csillagok állásától.
Lehet ha egy gigabites portokkal szerelt eszközt üzemelnél be akkor a többi eszközön is nagyobb lenne az elért sebesség, de ez nem biztos. -
krealon
veterán
válasz
drmotto #21643 üzenetére
"Beírtam a WR4300-as router IP-jét (192.168.0.1)
A Subnet az ami a képen van
Megadtam az AP/Gateway sorban a 192.168.0.2 címet, ez kivül van a 4300-as osztási tartományán."A ket IP cimet pont forditva irtad, mint ahogy kellett volna.
Az AP/Gateway IP -be kell a WDR4300-as IP cime't irni. -
válasz
drmotto #21612 üzenetére
Szia!
841ND v8.2-re van Gargoyle fw, egész pontosan ez!
gargoyle_1.6.1-ar71xx-generic-tl-wr841n-v8-squashfs-factory.bin
Ebből már világos, hogy a fő verziószám számít, vagyis a v8 kell rá!841ND v9-re találtam DD-WRT-t, ami elviekben szintén tud Wireless Client módot!
ftp://ftp.dd-wrt.com/betas/2014/06-23-2014-r24461/tplink_tl-wr841ndv9/
Ha cseréled, a factory-to-ddwrt.bin file-t tedd fel!Egy elég régi DEMO van belőle!
-
-
Jedster
tag
válasz
drmotto #20843 üzenetére
Szerintem az eszközöd nem támogatja ezt az üzemmódot. Mint írtam korábban, egy új eszközt kéne vásárolni, ami tud kliensként csatlakozni. Pl. A WA701ND és a WA801ND támogatja a kliens módot gyárilag. Routerben a WR743ND és a WR843ND. Az is megoldás, ha veszel egy olcsóbb TP-link routert, és teszel rá OpenWRT-t/DD-WRT-t, ami támogatja a Kliens üzemmódot.
-
Jedster
tag
válasz
drmotto #20839 üzenetére
Azt írtad, hogy wifi-n szeretnéd összekötni a két eszközt, hogy a második eszköz LAN-on ossza tovább a hálózatot. Ez kliens üzemmódot jelent. AP az, ha vezetékkel kötöd össze őket, és a második eszköz wifi-n továbbszórja a helyi hálót (a többi LAN port pedig switchként működik).
-
Jedster
tag
válasz
drmotto #20832 üzenetére
Ebből annyi már biztosan látszik, hogy a géped nem kap IP-t a TP-link DHCP szerverétől. Első körben próbálj meg fix IP-t adni a gépednek, ami az alhálózat tartományába esik, és próbáld meg így elérni az eszközöket.
Egyébként ezt nem AP módnak hívják. Sokkal inkább kliensre hasonlít az üzemmód. Nem tudom a D-link támogatja-e, de szerintem nem. Ha nem tudsz rá custom firmware-t tenni (én sajnos nem ismerek rá), akkor venned kell egy másik eszközt.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest