- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
válasz
Tesomatee #22179 üzenetére
Biztos, hogy a használt kábel támogatja a gigabites átvitelt?
Digi-s net esetén a sebesség emelés után a korábbi 100-as eszközöket cserélték gigabites és ekkor elő jött az a hiba, hogy nem szabályosan lett bekötve a kábeleken az érpárok. Korábban a 100-as link esetén még nem okozott gondot de most már igen. Van olyan eszköz amelyik jobban és van olyan amelyik rosszabbul tolerálja ezt a helyzetet, közvetlenül gépbe kötve nem szokott jelentkezni.
-
-
válasz
Tesomatee #14003 üzenetére
Nem tudom! Amint azt írtam is fentebb, WiFi lefedettséget senki sem tud előre megmondani sehol, ez sajnos csak kipróbálás, és beállítás után derül ki! Alapban én a BroadCom alapú vasakat szeretem, ha nekem kellene dönteni, akkor BroadCom-os RT-N12 lenne, de ugye nem én döntök!
-
válasz
Tesomatee #14001 üzenetére
Ezen átsiklottam...
Az E900 hardvere tök ugyanaz mint az ASUS RT-N12 B1 / RT-N12 C1 / RT-N12 D1, csak belső antennás!
Az általad eddig használt RT-N12 E már nem ilyen, az Realtek alapú, és az antennái is kisebbek!
Egyébként a Linksys nem lehet rossz, bár neked most pont a WiFi "térerő" a kérdés, és mivel az belső antennás, így némileg hátrányból indul... De én inkább nem jósolnák semmit sem ezen a téren!
-
válasz
Tesomatee #13997 üzenetére
ASUS RT-N12 D1-ben normális BroadCom Chipset van, illetőleg nagyobb nyereségű antennák, de gondolom ezek után az ASUS-t hanyagolnád inkább! Linksys E2500 WiFi-jére volt több panasz is, én azt nem tudom ajánlani, de egyébként az is 17k! Ezen kívül milyen Linksys-t néztél ott? A 32, vagy a 47 ezrest?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Renault, Dacia topik
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Milyen autót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest