Hirdetés
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 90 - modellalkat
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
szoszo1973
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #14516 üzenetére
Nincs zavaró tényező a környéken, kertes házban lakom, minden szomszéd elég messze van.
Egyébként vettem rá 8dbi-s antennákat de az sem javított rajta.
Azt vettem észre, hogy minél többet megy annál rosszabb a helyzet. Az előbb is 64% volt a wifi jelerősség.
Ha újraindítom, vagy állítok csatornát akkor megint jó egy darabig aztán szépen lassan elgyengül.A régiót hova kell állítani? Mert pl ha Hungary-ra állítom akkor már kapásból rosszabb mint az United States.
Hol a legjobb a helyzet? Nincs időm végigpróbálni mindet.Nem tudom milyen adapterre gondolsz.
2 laptop, egy telefon és egy tab a résztvevő. Egy linksys 54Gb-es routert váltottam le és azzal nem volt semmi gond. A váltás azért történt, hogy a kertben is tudjak netezni. De most már néha a lakásban sem tudok.
???
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest