- Prohardver app (nem hivatalos)
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZCoyote
őstag
válasz
lyzzard #4059 üzenetére
Nekem egyelőre csak 100 megabites a hálóm illetve csak a korábban írott feladatokra fogom használni, úgyhogy jó lenne ha bírná.
Valamint a megemelt órajel is lehet, hogy számít valamit de igaz, majd meglátom.
Addig is HT-el fog futni a rozi.
Egyébként én is távoli asztallal használom. -
chepavel
aktív tag
válasz
lyzzard #3696 üzenetére
100%-on megy, mind. Mielőtt a többiekére feltettem volna, előtte 2, vagy 3 napig járt az én gépemen, mert nézte, hogy mennyire fogja be a vasat. Semmi változást nem érzékeltem. Valószínűleg azért, mert mindben 2 GB RAM van, így nem kell lapoznia sem érezhető mértékben az eddigiekhez képest. Mert bent csak Office, meg az Internet kell néhány dzsunka alkalmazástól eltekintve. Még akkor sem éreztem lassulást, mikor XP módban műtöttem. [Van néhány app, ami másképp nem megy..]
A felhasználók sem jeleztek nekem semmit, pedig, ha icipici lassulás is lenne, tudnék róla.
De, egyébként ezek a gépek előtt nem PI-esek voltak, hanem PII-esek, és néhol felcsapta a fejét egy PIII-as is..Update: Kisza is ezen a véleményen van. Itthon az asztalin [az E6750-es vas] unokaöcsém szokott néha játszani. Akkor sem volt semmi probléma.
-
Geller72
veterán
válasz
lyzzard #3645 üzenetére
Azt a helyzet, hogy Syrexben benne van ám cca 3500 RAC..
. Ha csak a Q9550-et nézem, már akkor durva a géppark..
. Azért a 12MB cache nem hazudik.amennyire tudom, a csapatban a legerősebb proci...
. Nem beszélve a többi gépről..Szal annyira nincs nehéz helyzetben..3-4 géppel..
Neked is van 5 gép..én itt a hatodik helyen egy darab kis C2D-vel nem is panaszkodhatok..
. De összetettben érik az előzésem..
.
-
kingabo
őstag
válasz
lyzzard #3477 üzenetére
Hát ez az. Kisza is hozott egy adagot, én a héten eddig 100at, szal nem értem. Mondjuk tegnap elött csak 500 fölöttiek voltak elöttem, ma már SoTL van 449-el, vagyis legalább 50et bukott / buktunk.
bocs a többieket nem figyelem[ Módosította: philoxenia ]
-
kingabo
őstag
válasz
lyzzard #3369 üzenetére
Ebben az esetben nem szóltam, azt is csak halkan.
Várjuk a "beszámolót", hogy meddig jutsz a procival.(#3370) lyzzard: neki mac-je van, nekem w7em.
De mind1, csak gondoltam hátha van valami mód, hogy ugyanannyiért Ő többet kap, jót tenne a csapatnak, ha másnál is így menne. -
Geller72
veterán
válasz
lyzzard #3364 üzenetére
Ha a feszt nem emeled és úgy is bírja, akkor jó vagy, mert ez "csak" egy 65W-os példány. sztem, ha el tudsz menni vele 2400 körülig, akkor nagy király vagy..
. Ott már hozza egy 4400/5200 teljesítményét, azaz olyan 650-es RAC-ot 24/7-ben. A feszt nem szabad emelni. Én szvsz megnézném, hogy alulfeszelve meddig lehet elmenni és inkább tolnám 1800-on, de 1.1V-on, mint 1.35-1.4 körül, de 2400+-on..Fogyi szempontjából nem mindegy, ugye..
.
-
Geller72
veterán
-
Brae
őstag
válasz
lyzzard #3265 üzenetére
"Van egy jó módszerem a vinyókra, ha érdekel, megosztom
"
Persze érdekel
Én eddig csak arról halottam, hogy másolás vagy formázás közben kézben rázogatni kell, a függőleges mozgást viszonylag jól bírják, az oldalirányút kevésbé, így lehet gyorsan annyi bad sectort kreálni amire már cserélik. Meg hallottam még, hogy elektromos gázgyújtóval kell kicsit símogatni az elektronikáját
Te milyen módszerekről tudsz?
-
kisza25
félisten
válasz
lyzzard #3209 üzenetére
nem tudom túllépni, mert feltöltős, ha lefogy az 1Gb, akkor csak a főoldal jön be és ott lehet megadni a következő guthaben kódját, ha átmegyek a szállodába, ott van korlátlan wifi net
, ha valamit leakarok tölteni akkor átszoktam menni, amúgy nem szívesen lődörgök a vendégek között, mert nehogy főnökség dödögjönna meg ez egy 4*-os szálloda(100-150€/fő/éj)látványkonyhán vagyok és a vendégeknek is szemet szúrna, jobb a békesség
-
kingabo
őstag
válasz
lyzzard #3185 üzenetére
Nem tudom a pontos számokat ezért csak egy példa: van 1000 molekulád, az 1000! (ahol pl a 4! = 1*2*3*4 = 24) sorrendben tud egymáshos kapcsolódni lineárisan... És akkor még ennél is több féle képpen, ha térbeli alakzatokká kapcsolódnak. (ld: képernyő kímélőben) Szóval szerintem kb a csillagok számát közelítheti a lehetőségek száma, már ha jól értem a problémát.
(#3161) Geller_1972 : ez a számolás akkor igaz, ha ZCoyote gépe eddig be se volt kapcsolva, de ha használta is, akkor csak a (full cpu + vga) - (full cpu) fogyasztásbeli növekedést kell nézni, ami közel sem annyira drasztikus: 131<-> 183.
(#3184) TTomax: a folding miben másabb, mint a rosetta? Azt látom így gyors honlap átfutás után, hogy nem boinc-ra épül, támogatottak a vga-k meg a ps3. Szintén betegségek még jobb megismerése a cél. (ha ugyanazt kutatják miért nem együtt?
)
-
dutsh
aktív tag
válasz
lyzzard #3083 üzenetére
Az a Folding@home egész színvonalasnak néz ki, de idén még biztos, h rozizni fogok, 6600GT-vel nem lehet ilyeneket 'játszani' sajnos és idén még suli van, se kess se idő jobb vga-ra, de ha jobb vga-t vennék, akkor azt játékra is szeretném használni, de idén egy erős vga= suli off.
De ha nem írják meg a rozit egy éven belül gpu-ra, akkor elgondolkodtató.
-
-
kingabo
őstag
válasz
lyzzard #3044 üzenetére
Nem állnak: [link] Van még 1600 csomag, én 2 napja mégse kapok, pedig már a cache méretét is növeltem... A másik projektben még 400 kredit kell aztán helyette nem rozi lesz 2 szálon, hanem einstein kapja a másik szálat. Így járt a rozi... (már ha addig kapok újra csomagokat, ha nem akkor einstein 2 szálon
)
(#3034) kisza25: priviben leírnád mire céloztál?
-
Geller72
veterán
-
kisza25
félisten
válasz
lyzzard #2725 üzenetére
az integrált HD3200 at (asztalimban is ez van) úgynevezett hibridCF-be lehet kötni, de kizárólag HD2400 PRO/XT, HD3450, HD3470-el
-
kisza25
félisten
válasz
lyzzard #2719 üzenetére
nem csak benne van mindkettő, be lehet állítani melyiket akarom használni,
vagy pl. azt, hogy lehúzom hálózatról akkor magától átváltson HD3200-ra így valamivel tovább bírja aksiról, de akár biosban teljesen ki lehet kapcsolni HD3200-at
CF-ben szerintem csak visszafogná a HD3200-ban csak 40 shaders van szemben HD4570 80-ával órajelek 500 vs. 680Mhz (GPU) de a legjobban a667Mhz-en járó 32bites memória fogná vissza szemben a 64bites 1000Mhz-esel
ez a lehetőség is jobb mint a semmi pláne egy 134eFt-ért kapható notitól -
kisza25
félisten
válasz
lyzzard #2673 üzenetére
tudom, hogy hol lehet állítani, csak azt nem tudom melyik mire vonatkozik,
tegnap este 1,5órát számolt, már fél órája azt írta, hogy 10perc van vissza
aztán már nem volt türelmem tovább várni és lekapcsoltam notit, ma újra kezdte számolni a csomagot 0-rólmit kellett volna csinálnom, hogy ne így tegyen?
-
kisza25
félisten
válasz
lyzzard #2671 üzenetére
WAN részbe van dugva a kábel,
az egyik lan-ra meg az asztali gép van kötve
a noti meg wifin kap netet
Az első csomagot kiszámolta a noti és az jó lett, igaz én küldtem fel frissítéssel
hm...
azt hogyan is tudom beállítani, hogy hány 100%-on használja a pocit?
és, hogy egyszerre mennyi csomagot számoljon? -
kisza25
félisten
válasz
lyzzard #2661 üzenetére
[ezért a két router]
na elindítottam a notin a rozit fél óra múlva kiderül a turpisság
kíváncsi vagyok mennyit kap a noti az első csomagra -
kisza25
félisten
válasz
lyzzard #2648 üzenetére
ami gépen 8-9 órát futott azokat is erorra írta neten,
szerintem most egy kicsit pihentetem rozit amúgy is megyek ki nem sokára,majd, ha hazajövök újból nekirugaszkodok
újult erővel
az elmúlt hetekben nem sokat tudtam hozzáadni a számolásokhoz, pedig minden éjjel számolt a gép, mint állat
vagy routert kiiktatom és hagyom futni éjjel nappal rozit itthon 3,5 hónapig amíg én kint vagyok
felügyelet nélkül nem szívesen hagynám itt -
kingabo
őstag
válasz
lyzzard #2573 üzenetére
Nem nincs laptopom/netbookom, az atomom egy asztali d945gclf2-es lap. A gép átlagban naponta 4-6 órát van bekapcsolva. ((#2572) Badman 4ever-nek) Hosszútávon a napi 18-20 órányi készenléti állapotnak is van ára.
A hibenálásos proba fél sikerrel zárult a csomag nem indult újra viszont az usb-s wifimet nem sikerült életre kelteni. Még probálkozok vele, nem tudom, hogy driver hiba, vagy win... Az eszközkezelőben még látszodott az adapter, a hálozatkezelőben már nem igazán látta.
De ez már nem ide tartozik.
Köszi az 5letet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest