- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kingabo
őstag
válasz
Geller72 #5662 üzenetére
"Az is lehet, hogy eleve del acc lesz azok sorsa, akik 500k alatti TC-vel rendelkeznek és legalább 5 éve be sem léptek"
340k-m van, ezért érdekel. Kör emailt nem kaptam, de remélem nem baj ha itt jeleztem.
Ne sértődj meg, inkább azt írd le miért zavar?(#5661) cigam: igen, én is így értettem, hogy a csapatból kerülök ki.
-
chepavel
aktív tag
válasz
Geller72 #5635 üzenetére
Hat, az akksis pipa a szunetmentes miatt van, a masik emlitett checkbox csak a GPU-ra vonatkozik, de azt meg ugye Rosetta nem hasznalja, azert hagytam siman defaulton
az 50% azert van, mert a tobbi processznek is kell a kakao, igy nem jatszik a csokkentett orajel, igy is van, hogy orakon at 80-90%on mennek a tobbi folyamatok.
Igazabol csak azon vagyok meglepodve, hogy most, 25%-ot engedve megy ~5000-et, mikozben pedig a 90%-nal a 10k alig volt meg.. Ez alapjan a 10k-t kb. az 50-60%-os CPU limittel tudnia kellene, de epp' csak elerte a 10k-t.Hat, ha semmi sem surget, akkor siman vard meg a ryzen-t, en se bantam meg
Most keszulok a szervert is meghirdetni (a HP-t, ha meg remlik), ezzel a konfiggal hozom, ami nekem kell -
chepavel
aktív tag
válasz
Geller72 #5623 üzenetére
Az enrgiagazdalkodasi tervek leginkabb a turbo boostra lehetnek hatassal.
Egyebkent, ha meg a lemez hasznalatban van, tehat valami aktiv process ir/olvas, akkor nem megy/tud menni aludni. Ez pl jo ha tobb lemez van, es akkor a keveset hasznalt lemezek, mint pl bakup, azok le vannak allitva.
Roseattanal azert van lemezforgalom is boven (foleg 10+ szalnal), nalam sincs power off a lemeznek emiatt. -
chepavel
aktív tag
-
chepavel
aktív tag
válasz
Geller72 #5615 üzenetére
Hat, ez a patch mar aznap felkerult, hogy osszeraktam a rendszert, tehat mar emellett tud ennyit. Egyebkent, konkretan errol van szo.
Jelenleg amugy 9300-as RAC korul beallt nehany napja. -
chepavel
aktív tag
válasz
Geller72 #5608 üzenetére
Jo, nekem kicsit mas velemenyem van azokrol a serulekenysegekrol, de nalam sysadminkent.. teljesitmeny, ide-oda, kell, mindenhova
Akinek ez nagyon faj, mondjuk nagyobb adatkozpontok, mert ott bizony azert erezheto nehany szazalek is.De, just for fun, csinaltam egy benchmarkot en is, mert azt el is felejtettem
PS: 14 mag, mert van CPU limit megadva.
-
chepavel
aktív tag
-
chepavel
aktív tag
válasz
Geller72 #5594 üzenetére
A 10%, az boven keves ahhoz, hogy megerje ugy futtatni
Hat, en meg csak most jutottam el addig, hogy feltelepitsem a BOINC-ot a gepen.
Most elinditottam 90%-on, latni fogom, hogy mit fut, viszont majd meg a meromuszert is ala akarom tenni. En most vadasztam alaplapot a regi konfigomba, (i5-3570), backup desktopnak.(eladara terveztem a jo alkatreszeket, de nnyira nyomottak az ara, hogy inkabb "javitom")PS: a villanyszamlat is en magam fizetem, tavmunka "elonyei"
meg az L-es procival is nagyon karmol a szerver.
Az uj konfig ara pedig.. felert egy foghuzassal, mert akkor mar kapott egy uj szunetmentest, uj tapot, egy uj SSHD adatlemezt a tobbi melle, de, most ezzel egy jo darabig el leszek, es ugyis ez a "kenyerkeresom" -
chepavel
aktív tag
válasz
Geller72 #5590 üzenetére
Hat, en azert mentem a K-ra, hogy az alap magasabb orajel meglegyen, en is inkabb alulfeszelesen gondolkozom, mint tulhuzason..
Minden esetre, meg fogom jaratni, aztan szepen letesztelem mi lesz vege.Mostmar csak erjen ide, laptoprol melozni, hejj.. nem mondanam magam ezzel produktivnak
-
chepavel
aktív tag
válasz
Geller72 #5588 üzenetére
Ismerve igy a "hatteret", meg jobbnak mutat ez az eredmeny
En eladtam a lelkem, most varom, hogy megjojjon a Ryzen [2700X] meg a tobbi kellek
(elozo i5-3570-es lap a heten megadta magat, es mar amugy is terveztem a frissitest.., ugyhogy megleptem, mediaval is egyre tobbet mokolok)
Kivancsian varom, hogy milyen eredmenyeket kapok majd ettol -
Csiga69
tag
válasz
Geller72 #5584 üzenetére
Hát azokat én sem...
Úgy lehet ilyet csinálni, ha procit cserélsz egy alaplapban, vagy ha a kliens munkakönyvtárát teljes egészében átmásolod egy új host-ra. Persze ilyenkor néha új host ID-t kap a szervertől (pl. ha valami hiba folytán a régi gépen levő kliens is rájelentkezik ugyan azzal a host ID-val a szerverre) -
Csiga69
tag
válasz
Geller72 #5582 üzenetére
Megnéztem Anton harmadik postját is, és az is ugyan erről szól:
Questions and Answers : Windows : put GPU CUDA
Szóval ő is csak szeretné, ha a rosetta menne GPU-val. -
Csiga69
tag
válasz
Geller72 #5571 üzenetére
Questions and Answers : Windows : add calculation option with gpu in verision 4.07
Questions and Answers : Preferences : add calculation option with gpu in verision 4.07
verision
Hát ez tényleg eléggé "hoppá", de hogy működik?
Mert ennél többet én nem találtam a fórumon róla. (viszont Celeronnal huszonezres RAC-ot nem nagyon lehet máshogy elérni...)
Sem a projekt, sem a számítási beállítások között nem találtam olyat, hogy használja a GPU-t, szóval lehet, hogy vagy az app_info.xml-ben, vagy egyéb konfig file-ban kell katykurálni, de mit? -
C0d3r
addikt
válasz
Geller72 #5557 üzenetére
Nem feltétlenül jelenti a VGA a 300 W-os fogyasztást. Nekem egy i5 4460 + GTX 750Ti konfigom van. Fogyasztásmérő alapján fullos terhelés mellett (CPU+VGA) 150 W körül evett. Ha kizárólag GPU-t terheltem, beérte 90 W-tal. Én épp emiatt mellőzöm a CPU-s feldolgozást, mert - relatíve - minimális plusz teljesítmény mellett 60%-kal nagyobb a gép éhsége. RAC-ban kifejezve, amíg CPU 10-20 ezerre ha képes, addig a GPU-val önmagában 70-80 ezer körül állok.
Feltételezem, hogy inkább a számítás bonyolultsága miatt nincs GPU alkalmazás, mindenesetre remélem, hogy belátható időn belül sikerül megalkotni. Az biztos, hogy egyetlen jobb GPU legyalulná a jelenlegi toplista java részét. -
C0d3r
addikt
válasz
Geller72 #5555 üzenetére
Egyébként itt se terveznek még mindig GPU-ra fejleszteni? Nem kicsit dobná meg a számítási teljesítményt.
Korábban én is Rosettáztam, emellett egy kis WCG is futott (plusz az elődje az United Devices, ha valaki még emlékszik rá/futtatta - a programjuk, képernyővédőjük nagy kedvenc volt).
De manapság inkább a GPU-s projekteket preferálom (tekintettel a fogyasztás/teljesítmény mutatóra), ha ezeknél megjelenne a GPU, simán hajtanám Einstein mellett. -
C0d3r
addikt
válasz
Geller72 #5552 üzenetére
Nézd meg a határidő oszlopot, ennek az egész szériának korábbi lejárata van.
Ha később kaptad meg ezeket, még akkor is simán megállítja a régebb óta folyamatban lévőket, mert észleli hogy az új széria hamarabb jár le.
Így működik a BOINC Manager, más projektnél is ez az eljárás, én konkrétan Einstein-nél tapasztaltam már. -
C0d3r
addikt
válasz
Geller72 #5549 üzenetére
Rosetta nem nyúl, nem tud belenyúlni a letöltött csomagok feldolgozásába. Itt annyi a nagy hókuszpókusz, hogy hamarabbi határidősek az említett csomagok, lásd nov. 22. vs nov 25. Emiatt a BOINC Manager előrébb sorolja, valószínűleg utólag kerültek ezek letöltésre.
Teljesen normális működés, ami hamarabb lejár, annak lát neki.
IGNORE_THE_REST nem a többi csomagra utal, nyugodtan hagyjátok azokat is feldolgozni. Hosszú évek óta jelen vannak ilyen nevűek. -
-
chepavel
aktív tag
-
chepavel
aktív tag
válasz
Geller72 #5538 üzenetére
A nemreg uzembehelyetett szerveren a VM-nek adni kellett meg egy kis memoriat, ma latta csak, hogy 3 task waiting for memory. Meg hetfoig igy fog menni, 20 szallal. Utana visszabb kell vennem majd
Nem tudom mennyit futna RACban, mert igy ez a nehany nap alatt most 5800-on van. -
chepavel
aktív tag
válasz
Geller72 #5536 üzenetére
Hat, mi konkretan nem terveztunk lepni
(de ez csupan annak tudhato be, hogy tavmunkaban melozok tobb, mint 4 eve.), de egyik kollegat nemreg "avattak be", feleskudott a Kiralynore!Long live the Queen, blabla
Amugy pedig, itt a periferian mi jol elvagyunk, csaladalapitottunk, a ket Kicsi lany mint a gomba, ugy novekszik, szerencsere meg nem erzik a "kulonbseget", de, a kesobbiekben, nem tudom mit hoz meg a jovo. Jelenleg ez a HomeOffice moka megfelelo, es szerencsere ahol aram+net van, ott mi jol el tudtunk ketyegni -
chepavel
aktív tag
válasz
Geller72 #5526 üzenetére
Hat, en nem huzom/terveztem huzni, alapon megy, static power saver modban.
A fizikai hoston, (HP DL380 g6) hyper-v-n fut egy ubuntu, ami csak Rosettanak van dedikalva. CPU-bol 75%-ot hasznalhat, hogy a tobbi VM, ami kell a melohoz/fejleszteshez ugy porgjon, ahogy kell -
C0d3r
addikt
válasz
Geller72 #5517 üzenetére
Sajnos nem úgy működik mint a példa is mutatja, elmúlt 4 napjuk arról szólt, hogy bebizonyítsák, tényleg övék a domain.
"Mar 10, 2017
Recently our domain registrar, Dotster.com, issued the yearly request for us to update our information for the WHOIS Regstry. Unfortunately we missed the automated email. Unlike previous years in which a lack of response resulted in carrying over the previous information, this year our domain was automatically locked and all DNS information blocked. OK, missing this was lame on our part. The verification process normally is just a simple, automated email re-issue and respones BUT our contact email address was in the 'bakerlab.org' domain and that couldn't be reached because DNS no longer reported the IP address of the domain! We tried to change the email address for our domain contact BUT in order for the automated change to take place an email sent to the old address had to be acknowledged....but this wouldn't work either! That was all Monday and sort of our fault.
But the next four days is entirely on Dotster and ICANN as we struggled to prove that we are who we say we are; we sent photocopies of our IT staff's driver's licenses, copies of the University's legal status, letters from our research sponsors and on and on. There is apparently no efficient process for verification if the simple email route is unavailable. It was days of fruitless phone calls to Dotster.com and ICANN, each pointing blame at the other, while no one offered solutions.In the end, it was the persistence of our IT lead, Darwin Alonso, that resulted in Dotster.com turning things back on. We apologize to all of our fine contributors for the disruption. We are the responsible party in the end despite the 'contributions of Dotster.com and ICANN'. Your patience and your message of support to Dotster.com and ICANN are truely appreciated. -KEL" [link]
-
westlake
félisten
-
westlake
félisten
válasz
Geller72 #5453 üzenetére
Biztos, hogy valami nem oké. Nem azt mondom, hogy leálltak a szerverek, de nálam 10 gép is "félgőzzel" üzemel. Alig-alig kapok csomagokat tegnap reggeltől.
Egy gépből nem lehet "átlagolni", mert lehet, hogy ott éppen van elég csomag. Nekem egy-egy frissítés alkalmával 40-50 darab csomag szokott érkezni. -
Csiga69
tag
válasz
Geller72 #5437 üzenetére
Hát igen, a Radeonok elsősorban matematikai (illetve matematikailag egyszerűbb) projektekben használhatók, illetve ha van is CUDA-s kliense ugyanannak a projektnek (pl primegrid), akkor a Radeonok átalában jobban teljesítenek, mint az nVidiák (a dupla pontosság korlátozása miatt, kivéve a GTX TITAN-t, amiben be lehet kapcsolni a rendes sebességű dupla pontosságot - de azért ez a kártya kissé sokba kerül(t)). A POEM-mel esetleg barátkozgathatsz
Én az iGPU-imat nem használom egyelőre semmire (nem is tervezem), mivel a gépeimen WinXPx64 van, és XP-hez az Intel már nem csinált drivert a 4xxx-es szériájú procikba integrált GPU-ikhoz. És azért van XP a gépeimen, mert 10%-kal gyorsabban fut rajta a GPUGrid kliense (de tulajdonképpen azt hiszem bármelyik projekté), mint Win7 alatt. Ekkora veszteséget meg nem érdemes bevállalni az iGPU-k használhatóságáért. A Radeonok nagyon jók még a MilkyWay@home-on, illetve még az Einstein@home-on is. Na meg persze a bitcoin, illetve litecoin bányászatban. (de erre a célra vannak már FPGA célcsipekre épülő célgépek is)
-
Csiga69
tag
válasz
Geller72 #5435 üzenetére
Vannak olyan helyek, ahol a lakás bérleti díjban benne van a rezsi költség is általány díj jelleggel (fűtés, víz, villany, szemét, mittudomén). Na ott érdemes beállítani egy komoly konfigot néhány GPU-val
edit:
egyébként költség/kredit arányt tekintve messze jobban megéri GPU-val számolni, mint CPU-val. Ezért nagy kár, hogy nincs minden projeknek valamilyen GPU-s kliense, és ezért is nyomul annyira az Intel az integrált GPU-kkal. -
Csiga69
tag
válasz
Geller72 #5433 üzenetére
Még mindig nem lehet VGA-val számolni?
A rosetta@home-on nem. A POEM-en szoktak lenni GPU-s feladatok (OpenCL), illetve a GPUGrid eleve erről szól, de az csak nVidiával megy (ne tévesszen meg senkit a kezdőlapon az AMD logó az nVidia mellett). Ezen kívül még a World Community Grid-nek van GPU-s alkalmazása. Nem BOINC-os projektként a folding@home-nak van GPU-s kliense.Eléggé ül a totyik és a számolgatás is.
Én jelen pillanatban a SIMAP-on számolgatok, egyrészt ott nincsenek olyan irgalmatlan magas összkreditek, mint a rosettán, másrészt a Bécsi Egyetem csinálja, ami mégiscsak közelebb esik hozzánk, mint a Berkeley. Harmadrészt náluk nincs állandóan munka, bár most elég régóta megy a mostani adag, és még van belőle 56 napnyi. Ha itt elfogyott a munka, visszamegyek a rosettára (bár a PH csapat szempontjából én nem sok vizet zavarok) -
Csiga69
tag
válasz
Geller72 #5415 üzenetére
Nem csak egy olyan unit volt, ami akár hat órán keresztül ment. Ahogy nézegettem őket, ezek spec unitok, elég sűrűn előfordulnak.
Nálam is van olyan, ami a szokásos 23-24 óra helyett 27-28 órán át megy. Lehet, hogy ha túl "izgi" energiaszinteket ér el a szimuláció, akkor nem hagyja abba amikor eléri a cél időtartamot.Ha a gép hibázna..az a gép, ami egyszer már be lett lőve, tesztelve hetekig, akkor az folyamatosan hibázna. Mindig.
Ez azért nem ennyire 100%, főképp ha egy adott vas határait feszegetjük, túlhajtás vagy alulfeszelés formájában. Egyrészt a környezeti hőmérséklet emelkedés, másrészt a koszolódás okozta hűtéscsökkenés, harmadrészt a chipek öregedése kibillentheti a rendszert a stabilra belőtt állapotából. Mivel a legéletszerűbb terhelésnek tartom amit a rosetta kliens futása okoz (ráadásul még hasznos is), ezért az új gépeket gyakorlatilag ezzel szoktam pár napig tesztelni, és ha sok hibás feladatot látok rajta, akkor nekiugrok egyéb tesztekkel is.Adott a virtuális gép konténer állománya, amit oda viszek, ahova akarok. És az azon lévő összes minden.
Így már értem. Egyébként a BOINC önmagában viszonylag könnyen hordozható, ha winxp-n átmásolod a "c:\Documents and Settings\All Users\Application Data\BOINC\" mappa illetve Win7-ben a "c:\Program Data\BOINC" (Win7) mappa tartalmát az új gépre. x86->x64 váltás esetén a bentlévő workunitok elszállhatnak, ha külön kliensprogramja van a projektnek a különböző platformokra.HT:
Tisztában vagyok vele, hogy nem lineáris a növekedés a HT hatására, de mindenképpen dob a dolgon és nem visszafog, ha az egyéb feltételek adottak.
Ezt nem vitatom. Az "egyéb feltételek" nem teljesülése miatt viszont lehet kontraproduktív, ha sok WU hibázik, mert esetleg egymásnak okoznak problémát. A mostani kliens és WU-ok szerencsére nem ilyenek, de korábban volt egy időszak, amikor csak a normál magokon futtatam a klienst, mert különben túl gyakran hibázott (és nem volt túlhajtva a gép, volt elég memóriája is, és más projekttel nem csinálta)-Memória van bőven, ez nem gond.
. Botolgatás nem nagyon van, hónapokig megy reboot nélkül, vagy addig, amíg MS esetén a bizt.-friss. miatt nem kell a reboot. Most ugyan nincs, de Linuxnál ez ritkább. Igaz MS-nél is tudom szabályozni, ha akarom. SSD-ről bootolva annyira nem gáz a történet, 450-550 MB/s a read átlag.
Igazából nem sorolom a te gépedet az "átlagos" kategóriába, csak szómenésem volt, hátha más is olvassa ezt rajtunk kívül.
Az egyik fő motivációm az SSD vásárlásra a r@h kliens bootolási viselkedése (illetve hát ugye a BOINC manager tehet erről, mert indíthaná őket nagyobb időközzel is) volt, ugyanis amikor 10-12 szál nagyjából egyszerre indul el (HDD-ről), akkor egy csomó újra szokott indulni egyszer-kétszer "no heartbeat from client" üzenettel. Volt olyan is, hogy emiatt szállt el egy-két csomag, amiben már jó pár óra benne volt. -
Csiga69
tag
válasz
Geller72 #5411 üzenetére
A xeonom gond nélkül kezeli a 12 szálat, hiba nélkül, 12 gb rammal
Hát azért látok én a géped feladatlistájában 8 db 500mp feletti validate errort, meg 8 db 500mp feletti compute errort. Persze sosem lehet tudni, hogy ezek már eleve hibás workunitok voltak-e? Mondjuk az is érdekes (és jellemzi a r@h kliensprogram működését), hogy van egy olyan feladatod, ami 5 órán át futott (sikerrel) annak ellenére, hogy - a többi wokrunit alapján - 1 órára van állítva a cél-időtartamod.Virtualizáció:
És mi lenne a célja ennek a virtualizációnak? Elrejteni a r@h futását? Szerintem próbáld ki először pár maggal, aztán szépen emelheted a magok számát, és a memória méretét. Mivel a CPU "hardverből" támogatja a virtualizációt, ezért a virtualizált futtatási sebesség elvi maximuma a CPU natív sebességge, persze a host os-ben nyilván lehet limitálni ezt.Nagyobb érték jön ki HT-val, mint natív magokkal:
Persze, csak ha 1-től növeled a futó feladatok számát, akkor addig (majdnem pontosan) egyenes arányban nő a napi kreditmennyiség, amíg a futó feladatok száma nem haladja meg a natív magok számát (ráadásul ebben az esetben a granted credit általában meghaladja a claimed credit-et), viszont ahogy elkezik használni a futó feladatok a HT magokat is, újabb és újabb szálak indításával egyre kevesebbet nő a napi kreditmennyiség (tudományosnak hangzóan megfogalmazva: nem lineárisan skálázódik a napi kredit), viszont a használt memória terület továbbra is lineárisan emelkedik, nem beszélve a memória sávszélességének kihasználtságáról, és ez a kettő együtt egy "átlag" gépen lehet, hogy a felhasználói élményt az elviselhető szint alá csökkentik (főképp, amikor bootoláskor egyszerre indulnak a r@h kliensek, és mindegyik ír pár száz megát.) -
Csiga69
tag
válasz
Geller72 #5409 üzenetére
Hali!
Konkrét tapasztalatom nincs virtualizálás terén a rosettával, de szerintem nem lesz lassabb a virualizált gépen a kliens, mint egy natív OS-en, persze ez azért függ néhány dologtól, beállításoktól, a többi virtuális gép processzor-, és memóriahasználatától stb.
Viszont mivel a Rosetta@home kliens meglehetősen memória igényes (most láttam, hogy az egyik threadje 730MB memóriát foglalt az egyik gépemen), ezért a 16 szál együttes futtatása hatalmas operatív memóriát igényel (legrosszabb esetben ez majdnem 12GB), vagy ha nincs elég nekik, akkor agyon fogják swapolni a virutális gépet, meg a host os-t (ami viszont jelentős lassulást okozhat).
A memória igénye nem csak a méretben, hanem az igényelt sávszélességben is megnyilvánul, ezért hyperthreades gépeken megfontolandó, hogy a HT magokon érdemes-e egyáltalán futtatni a klienst, ugyanis a top host-ok között van egy Core i5, ami néhány Core i7-et is megelőz. Az én tapasztalatom az, hogy minél több kliens fut, annál nagyobb eséllyel hibázik az egyik, még akkor is, ha nincs túlhajtva a CPU és a RAM. Egy 4 magos, dual channeles i7-en szerintem 6-nál többet futtatni egyszerre nem érdemes. A tripla csatornás (s1366) i7-920..960-en is, a 6 magos i7-970..990X-en meg úgy 8-9-et. s2011-el még nincs tapasztalatom.Üdv!
-
-
kingabo
őstag
válasz
Geller72 #5398 üzenetére
Azért egy linket rakhattál volna...
A főoldalon csak áramszünetről van szó.
Megnéztem a legelső csapotot, 430k-s rac, ott is 0 lyúzer, felül a táblázat felett egy szép Db error szöveggel: [link].
Abban reménykedtem, hogy az elmúlt időszakban lesznek változások, mind szerencsében, mind kommunikációban, de...
Nagy szívás ez így, még ha a csapatok, felhaszánlók el is vesztek, azért az eddigi eredmények jó lenne, ha nem vesznének el.szerk: a szolgáltatások nagy része is le van állítva: [link]. Egy áramszünet ekkora gondot okozzon?
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz
Geller72 #5386 üzenetére
Nem hiszem, hogy 24h-s csomag kellene hozzá. Én mindíg kisebb csomagokkal futtattam a Rozit. Így volt ez anno, mikor kaptam én is egy UoD plecsnit. Mindenesetre jó lenne tudni, hogy mi alapján számolnak, csak a kíváncsiság miatt
Bár az is érdekes, hogy lehet ajánlani bármelyik usert a projekten belül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gyermek PC játékok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged