- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz
kingabo #4404 üzenetére
na látod
igen SSD-m van, én is áthelyeztem temp-től elkezdve mindent az ssd-ről, de így is nagyon gyors a rendszer, de nem csak ez miatt nem boincolok, hanem ez a gép rohadt hangos terhelve hiába megy 1V alattés mivel kicsi elég szépen melegszik is
normál használat mellett nincs vele gond, de egész napos számolgatás az azért betenne neki -
kisza25
félisten
na még egy és nem kapok csomagokat
-
kisza25
félisten
nekem is csinált ma egy errort
-
kisza25
félisten
Zocikával pariban vagyunk
-
kisza25
félisten
válasz
Geller72 #4219 üzenetére
működik, ahogy átállítottam egyből letöltötte a csomagokat, csak majd ue. legközeleb a laptopon próbálom meg
juni 1 óta kint vagyunkcsak 2*3 napot voltunk otthon, a második 3-nál dobtam össze a gépet
októberben megyünk haza, december közepén vissza, évi 7-8hónapot vagyunk már kint, már lassan osztrákok leszünk akik Magyarországra járnak urlaubra
na nem ez még viccnek is rossz
-
kisza25
félisten
na szép lassan kúszok felfelé a listán, nem 24/7-ben megy a gép, mert ahhoz túl kicsi a szoba, de napi 8-10 órát számolni fog, attól is függ mennyire eszi a netet
nem tudja esetleg valaki, hogy a csomagok mérete mitől függ, ha pl. 4 órás helyett 8órás csomagokat kérek azok 2*akkorák MB-ban? melyikkel tudnék spórolni? -
kisza25
félisten
válasz
Geller72 #4211 üzenetére
megvan, Turion™X2 ZM-84ES(2,3Ghz,2MB L2,DDR2 800Mhz támogatás)
-
kisza25
félisten
behalok ettől a portable boinc-tól, ha nem lépek ki belőle, mielőtt kikapcsolom a gépet akkor többet nem indul el, már 400MB-nyi csomagot dobott így el
, még jó, hogy azért akartam ezt használni, hogy ne szívja le a mobil netemet
-
kisza25
félisten
na lemértem fogyasztást 90W 1V-n a teljes rendszer,
ez már 10W-al kevesebb, mint a sempronnal volt 2maggal 2,7Ghz-enés 40W-al kevesebb, mint sempronnal 3,5Ghz-en és még nem is biztos, hogy ez az alja, hiszen ez csak 2magos szacsee-jé meg 4
ja és kb2*annyi pontot csinál -
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
válasz
Geller72 #4131 üzenetére
a gép fogyasztása:
idle 65W
CPU load 100W
CPU+GPU(CPU stress+FPU stress+stress cache+memory stress+furmark multi gpu) load 160W
gép az aláírásomban
ezt a portablet használtam, letöltettem vele egy csomó csomagot otthon, kijöttem átraktam pendrive-ra és nem indul el, pedig a csomagokat oda töltötte le a saját mappájába -
kisza25
félisten
továbbra sem kapok, ez a portable változat, be van állítva, hogy mindig fut és mindig net, nyomkodtam a frissítést is, pedig a gépet látja, mert profilt azt már csinált, mi lehet a baj
csak panaszkodnom kellett, már kaptam is
jé négy csomagot számol egyszerre a 2mag+HT
dupla -
kisza25
félisten
továbbra sem kapok, ez a portable változat, be van állítva, hogy mindig fut és mindig net, nyomkodtam a frissítést is, pedig a gépet látja, mert profilt azt már csinált, mi lehet a baj
csak panaszkodnom kellett, már kaptam is -
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
válasz
szacsee #4106 üzenetére
Én is
már csak arra a gondomra szeretnék megoldást(tudom már volt róla szó, de nem találom),
hogy pendrivról futtassam a rozit és a csomagokat arra töltsem le és arról fel, de akkor amikor én szeretném és lehetőleg ezt ne keljen minden nap tennem, hanem mondjuk hetente1*
ezt hogyan tudnám beállítani/megvalósítani? -
kisza25
félisten
válasz
szacsee #4104 üzenetére
na megrendeltem a gépet
ezeket rendeltem most:
ARCTIC COOLING Alpine 11 Pro Rev. 2
CODEGEN MX-31-A2 300W
GIGABYTE GA-H55N-USB3
INTEL Core i3-530 2.93Ghz 1156 BOX
LG GT20N Fekete DVD RW slim
és még ezek kerülnek a gépbe:
2*2GB samsung 1333Mhz
1TB Hitachi 7K1000
powercolor HD4670 GDDR4
Chiftech 350W táp
AC 8cm PWM házhűtő 2db -
kisza25
félisten
válasz
Geller72 #4080 üzenetére
5@$ az utolsó esély
, de tegnap este 23:26-óta nem volt itt a PH-n
Pegazussal: ennyi a gondposta előre utalással megoldható
az a baj, hogy már minden forintomat elutaltam, csak itt kintről tudnám utalni a pénzt ami fingom sincs mennyi idő lenne, csak az utánvét menne, de úgy senki sem akarja, "mert szar a POSTA"én eddig mindent postán intéztem és még egyszer sem volt gond
-
kisza25
félisten
válasz
Geller72 #4077 üzenetére
nemsokára én is újra csatlakozom
hazatudunk menni
már csak ez a processzor nem akar összejönni
i5-650 apróról, vagy személyes átvétel, vagy valami variaeddig 5ből 0-a
még egy lehetőség van, ha vele sem jön össze a biznisz akkor marad az i3-530
erre mondják azt, hogy nem minden arany ami fénylik
ja találtam egy CPU hűtőt ami befér a gépbe, Xigmatek Durin ismeri esetleg valaki?
még olyan kérdésem lenne:
nem akarom, hogy rozi lezabálja a mobil netet, hol tudom beállítani, hogy ne csatlakozzon mindig a netre csomagokért csak amikor én akarom, meg akkor is töltse fel, mert a Hotelben van Wifi amit tudok használni ingyen, de ahhoz át kell mennem, ja és úgy kéne, hogy egy pendriveal tudjam megoldani a csomagok le és feltöltését a notival, remélem érthető mit szeretnék -
kisza25
félisten
válasz
Geller72 #4075 üzenetére
frissíts és 2perc múlva meglátod
nekem is csak lassan áll össze a gép egyenlőre 2*2GB DDR3 van meg hozzá+VGA+HDD
a procit meg még apróról akarom,
a házat+lapot+slimODD-t webshopból veszem meg együtt, de majd aznap rendelem csak meg amikor megyek haza, az a kérdéses, hogy az mikor lesz
a memóriákat is apróról vettem 16eFt-volt a 4GB
na meg még vacilálok a házon, mert jelenleg 2 van a szorítóban, az egyik amit már egyszer linkeltem(silverstone) az új versenyző egy Lian Li 7eFt al olcsóbb, igaz nincs benne táp, de az nem is kellene, mert belemegy a szabvány ATX és ehhez nem kéne vennem ODD-t sem mert bele megy a normál, így összességében 15eFt-al lenne olcsóbb, 2gondom van vele, 1 még kisebb a hely a prociventinek(7cm) és alul mindenképpen mókulnom kell valamit, mert vagy a vincseszter, vagy egy 2slotos VGA fér oda, szal a vinyónak kell valami helyet fabrítanom -
kisza25
félisten
válasz
szacsee #4023 üzenetére
persze pont ilyenem van csak AM2-es rev1
na meg van egy freezerem persze rev 1az is
amúgy az is 85mm magas és nekem elvileg csak 82mm helyem lesz
meg va egy 478-as AC-m is meg 3fajta ház venti, lassan meg lesz az egész kollekció és csinálok egy nagy AC tesztet
Geller_1972: nem tudom itt hova vannak eldugva a számtek boltok, de szerintem itt nem divat szereltetnimeg egyenként venni dolgokat
max netről
mondom a szakács gyereknek(osztrák)néztem egy jó kis számítógép házat, az meg csak nézett bután, hogy mit???és akkor elmondtam, hogy milyen gépet akarok összerakni, akkor összerakni
-
kisza25
félisten
válasz
ZCoyote #4020 üzenetére
vágom, már beszéltem vele és nem lesz jó a Giga laphoz, mert el van tolva a CPU foglalat és nem férne be tőle a VGA
még ezt találtam, amúgy is az AC a kedvenc hűtőm, de erre csak 775 van írva, az 1156-nak más a felfogatása?sajnos intelben nem vagyok otthon, utoljára 478-as 3Ghz-es P4-em volt
-
kisza25
félisten
válasz
Geller72 #4018 üzenetére
még szóba jöhet egy big shuriken
aprón ez is hasonló áron van -
kisza25
félisten
válasz
Geller72 #4012 üzenetére
cooler nem lesz egyenlőre, mert nem tudok 8cm-nél alacsonyabbat ami nekem árban megfelelne(CPU)
ház+táp 24eFt+RAM18eFt+CPU 30eFt+lap 29eFt, vga marad a HD4670(8W idle)+slim 8k HDD meg van 2TB na arra biztos nem fogok költenibelerakom az egy tárást azt csókolom
tehát 110eFt cakli pakli -
kisza25
félisten
válasz
Geller72 #4003 üzenetére
24eFt, de ebben ugye benne van egy 300W-os 80+-os táp,
ház elejében egy 12cm-es légkeverő van max 19 dBA 1200RPM és hátul a tápban egy 8cm-es ami szintén 19dBA
itt van képgaléria a házról -
kisza25
félisten
válasz
Geller72 #4001 üzenetére
i5-650
csak még meg kell tudnom, mikor tudok hazamenni pár napra, hogy akkora minden otthon legyen
csak addig ez a várakozás
tisztára olyan ez mint karácsonykor
itt egy 12négyzetméteres szobában lakunk ketten 4hónapra való holmival, ide muszáj mindenből kicsit hozni
erre mondhatjuk csak igazán, hogy kis méregzsák -
kisza25
félisten
válasz
Geller72 #3975 üzenetére
ja használtat nem akartam, ezért meg sem néztem az aprót, eszembe sem jutott, hogy újat is kaphatok ott
amúgy ponta az AES-NI-re gondoltam ami egy kodolási utasításkészlet amit én egyáltalán nem használok, de az a 3,2Ghz te is tudod, hogy semmibe sem tart behozni, de köszi a linkeket
megfontolom
megtaláltam a nekem való kuckót
ebbe belefér a VGA és a 300W-os táp is elegendő lesz szerintem, 80+-os
a 4magos Phenom II-vel sem bírtam 220-230W-nál többet felszedni a konnektorból, meg aszthiszem a szellőzése is megfelelő, elöl van egy 12cm-es 1200RPM-en meg a táp hátul szintén 1200RPM-en -
kisza25
félisten
válasz
Geller72 #3970 üzenetére
nem tudom, te hol nézted, de én csak 50eFt környékén találtam 650-et, ami csak turboboostban tud többet, meg néhány kódolási utasításban, de TB csak akkor műkszik, ha egy mag aktív, 2magot meg már szinte minden PRG kihasznál,
ha kell úgy is tuningolom
később+ lecserélem valami erősebb procira, de nem hinném, hogy valaha is ki fogom használni, egyre kevesebbet játszok és azt is mostanában főleg stratégiát.
most egy olyan időtálló gépet szeretnék összerakni, ami lehet a nappali dísze,
távirányítható, keveset fogyaszt, kicsi ezért könnyedén tudom hurcolni(Ausztriába+vissza),de nem nagyon szeretnék kompromisszumokat kötni sebességben és tudásban, a jelenlegi HD4670 duplaslotos hűtése még lehet gondokat fog okozni, de lehet lecserélem valami 1 slotosra, vagy fabrítok rajta valamit
mini ITX Gigabyte GA-H55N-USB3 lenne a lap, mindent tud amit manapság egy lapnak tudnia kell
szacsee:
kiemelném:
"Kiváló minőség a 2 unciás réz nyomtatott áramkörrel rendelkező Ultra Durable™ 3 technológiának köszönhetően"de a hűtés nálam mindig is kényes kérdés volt úgy átszellőztetem a házat, hogy, nem győz majd melegedni
amúgy kb 100eFt lesz az átállás -amit eladok, de a jelenlegi gépem otthon pihen használatlanúl ennek így nem sok értelme van számomra, mert már évi 7-8hónapot kint vagyok, a régi gép sorsát még nem döntöttem el, vaternek van szánva eleve úgy is raktam össze, de ő ockodik az új dolgoktól, szal még az is lehet eladom és akkor a project kb 50-60eFT-ba fog fájni -
kisza25
félisten
válasz
Geller72 #3964 üzenetére
ja csak az annyiba fájna, mint amennyit az egész gépre szánok
lap 30eFt+proci 30eFt+mem 30eFt+ ház 15eFt összesen 105eFt
az általad emlitett proci95eFt ráadásul 45nm-es
amúgy mi a különbség a 870 és a 875k között
csak azért váltok intelre, mert AMD-ben nem találtam megfelelő lapot, bár tudom, hogy létezik(Sapphire Pure Mini 785G) -
kisza25
félisten
sziasztok új gépet fogok összerakni, mert egyszerűen kevés nekem ez a noti teljesítmény
de mivel ki akarom hurcolni magammal ezért mini ITX-es megoldáson dolgozok
egy core i3 530 lesz, majd kap egy kis tuningotmeg egy Gigabyte GA-H55N-USB3 mini itx lap így már a méret és a teljesítmény is ok lesz
menyit csinál roziban tudtok infót -
kisza25
félisten
válasz
kingabo #3922 üzenetére
spektrumon láttam egy dokumentumfilmet, mi lesz a következménye a globális felmelegedésnek, ugye elolvadnak a jégsapkák és egy csomó minden víz alá kerül, ó mondom itt ez nem fenyeget, ekkor jöttek az esők, jégesők , ciklonok, hatalmas erejű viharok, árvizek és később a sárlavinák, ezek főleg a hegyekben, szal alföld, tengerpartok, hegyek kilőve, akkor+hova lehet menekülni
az űrbe? igencsak ciki a helyzet
szacsee: nekem is pont ez jutott eszembe -
kisza25
félisten
én már titkon készülök rá, beszerzek mindent amivel túl lehet élni, ha megszűnnek az alap civilizációs dolgok áram, gáz, folyóvíz, (napelem, víztisztító, cserépkályha, )a mai emberek 90% ezek nélkül halott lenne pár hét alatt a maradék 10% lesz a túlélő, de nagyon eltérőek a jóslatok, van ahol 2100-ra teszik a katasztrófát, de olvastam olyat is, hogy 2015-re eléri a széndioxid szint a kritikus 400milliomod térfogatrészt az már +5fokot jelent éves szinten a jelenlegihez képest, ami nagyon durva, már most is megfigyelhető jelenségek vannak.
persze nem lehet ez szerint élni, de nem baj, ha az ember tudatosan készül a jövőre és most már sajnos ez a lehetőség is beletartozik
tényleg nincs olyan boinc csapat aki a globális felmelegedést kutatja?esetleg a GPU-val beszállnék
-
kisza25
félisten
válasz
szacsee #3910 üzenetére
mint írtam:"(a magaktiváláshoz megfelelő alaplap szükséges)"
amúgy SB710/750 szükséges és ACC, mint pl. az én lapomnál
amúgy már van külön topikja is
én is elpasszolnám azt a 2lapot+procit és abból már futná egy újra -
kisza25
félisten
a sima Phenomot fogadják az AM2-es lapok, feltéve, hogy a gyártó nem volt rest kiadni BIOS frissítést a laphoz, bár lapod CPU support-ján biztos ott van, hogy mit fogad,
de szerintem jobban járnál egy Phenom II-vel vagy Athlon II vel, utóbbit még újonnan is megkapod 4maggal 20eFt környékén (Athlon II X4 620 2,6Ghz) vagy szintén 20eFt környékén van 3maggal az Athlon II X3 2,9Ghz ez a két CPU nagyjából azonos teljesítményű
3,6-3,8Ghz környékére húzhatóak.
de ha rászánsz 25eFt-ot itt az aprón lehet kapni preteszted Phenom II X2 BlackEdition-ket amikben lehet aktiválni a 2letiltott magot és így megkapod a legerősebb Pfenom II X4-es procit bagóért, ha 2magban gondolkoztál akkor pedig Sempron LE-140-ből is lehet kapni előre tesztelt 2magosítható példányokat 10eFt környékén(a magaktiváláshoz megfelelő alaplap szükséges)
bizonyos AM2-es lapok támogatják ezeket is
az AM2+ os lapok mindent támogatnak kivéve, ha W-ban meg van határozva a maximum fogyasztású proci és az X6 thuban kérdéses, elméletileg támogatja AM2+, de azért nem árt, ha adnak ki a laphoz, egy külön biost
AM2+ csak DDR2-vel mennek
AM3 DDR3
nagyjából ennyi -
kisza25
félisten
válasz
kisza25 #3900 üzenetére
amit írtam beválni látszik
felnyomtam 2,3Ghz-re a procit és elkezdtem alulfeszelni 1,075V-n stabilnak tűnik
igaz az eredeti 1,15V-hez képest nem tűnik valami kevésnek, de egyenlőre elégedett vagyok
szacsee: ezek szerint valóban a memóriához nyúlhatott hozzá a szorzó és az nem bírta a gyűrődést -
kisza25
félisten
válasz
szacsee #3898 üzenetére
ja én is gondoltam erre, csak memóriához nem tudok hozzányulni,
bios-ból lenne az igazi downclockolni,
eddig egyedül 1V 1100Mhz stabil, 1V 1200Mhz terhelve hibázik,
1,1V 1400Mhz amit Win7 favorizál, csak ezekkel nem vagyok előrébb, mert 1,1V-n már elégé melegszik,
lehet felkúrom 2,3Ghz-re és azt kezdem el allulfeszelni akkor nem szól bele semmilyen egyéb beállítás és talán még valami eredménye is lesz a dolognak
1.hsz. Nagyon jó lett, köszönjük -
kisza25
félisten
na úgy fest 3napra hazamegyünk, majd addig beállítom rozit számolni a gépet
ez már fanatizmusnak számít, vagy még csak súrolom
ja és már megrendeltem notihoz egy ilyen hűtő padot és egy AC mx-2-es pasztát
aztán meglátom melyik mire lesz elég
a net áldásos előnyeija és gyorsban eladtam 2x2GB ramot is, ha már hazamegyek
valamiből fedezni is kell a költségeket
-
kisza25
félisten
válasz
szacsee #3862 üzenetére
heh. az a 140-150W az egyáltalán nem sok, ha azt nézem, hogy az aláírásomban lévő gép idle72W load100W alapon ,3,2Ghz-re húzva idle72W load 110W és 3,5Ghz-en idle 72W load 120W
na most befogtam kicsit a notit, kicsit még le is van véve, de így is meleg mint a barom szal nem fog sokat számolni már most látom
szal 1,1V 1400Mhz-en számol így most óránként kap ~15 pontot a 2mag, ez még elmegy, de a mobilnetemről leszívott kapásból 70MB-ot telepítésnél és azóta csomagokra kb. 30-at szal 100MB az 1500-ból áááá
3órája számol a gép, mindjárt befejezi a 3. adag csomagot
ja közben használva van a gép éppen filmeket nézek, szal lehet az is kicsit visszafogja. -
kisza25
félisten
válasz
Geller72 #3833 üzenetére
a hanggal nincs gond tök halk, pont az a bajom, hogy 2200-on pörgeti csak a ventit amíg 3200-on sincs hangja
a maghőmérsékletek nagyon durvák, de érdekes módon minden a CPU hőt nézi ami amúgy 100 fokig ok, az net közben 60-65fok, terhelve elmegy 90-ig is
AMD 100-ra írja, hogy addig ok, csak az idegesít, hogy 4100fölé nem pörgeti a ventit pedig tudná
szacsee: maxon azért k hangos, a 220-as bios van fent amúgy, ezek amatőrök, ha emiatt szétbarmolták a hűtést, ha 218, vagy régebbi bios van fent át kell állítani HD3200 ra újraindítani és amikor újból betölt a Win a venti elfelejt visszaállni és maximumon pörög(5400)
ennyi, többek között ezt orvosolta a 220-as bios, ugyanezt csinálta hibernálásból visszatérve is, de ezt nem mindig -
kisza25
félisten
köszi srácok az AMD over drive lett a nyerő, de nem a sima hanem egy mobility változat
ezzel megy a fesz és szorzó állítás tulajdonképpen minden
csak ez a fránya ventilátort nem látja ez sem
mondjuk nem tudtam valami nagy eredményt elérni, mert 1V 1200Mhz stabil, 1300Mhz fagyi
1V alatt 1200Mhz fagyi, 1V nál magasabb érték nagyon melegszik, 1200Mhz alatt kicsi a teljesítmény, amúgy everestel lemértem egy P4 extrem 3733Mhz-nek felel meg így a teljesítménye, de így még mindig 80 fok felett vannak a magokés C&Q sem műkszik
-
kisza25
félisten
válasz
szacsee #3819 üzenetére
C&Q megy 2*200Mhz-re vesz vissza 0,8V-vel
amúgy nézz rá aláírásomra2magosított sempron le-140 2,7@3,5Ghz...
pont ma gondolkoztam rajta, hogy 2dolog van amihez lövésem sincs a programozás és a hangcuccok pl hangkártya és hangfalak
a többi hardver-rel nagyjából tisztában vagyok, szoftvert is tudok szinte mindenhez, azért kérdeztem, hátha valaki tudja a tutit -
kisza25
félisten
köszönöm a sok infót
sajnos már mindet próbáltam
bár azt hiszem még a ql-65-el, azóta volt egy CPU update, lehet végigzongorázom őket újraa csapat érdekében bármit
amúgy az még a baj, hogy XP-t használok és pl power4gear alatt semmit nem lehet állítani csak azt, hogy melyik profil menjen, de ha energiagazdálkodásra állítom akkor leveszi C&Q-t minimumra és nem engedi följebb ez pl. 400Mhz ami viszont soványka,
win7 alatt tudom % ban is állítani, de az nincs meg még eredetibencsak az 1éves próbaváltozatot nyomattam, az meg lejárt, aztán lehet felkerül sumákban
az NB probe csak monitoroz és a CoreTemp is
rmclock meg nem ismerte fel a procit
speed fan meg aztán semmit sem látott pörögni
AIsite-ra azt írja nincs megfelelő hardver
pedig azt hinné az ember nem egy mai technika biztos akad hozzá prg bőven aztán püff neki,
és nem is egy sis, vagy via chipset, hanem G780/sb700 -
kisza25
félisten
válasz
szacsee #3804 üzenetére
akkor engem is ki kéne rakni, mert én 7hónapot kint vagyok Ausztriában és 5öt otthon sőt most még előbb ki kellett jönnöm, de 2 hónapból mikor most otthon voltam 1,5hónapot éjjel nappal számolt a gép ebből 1hónapot 3,2Ghz-re húzva a kis 2magosított sempron,
szeptember végére az AVG-m kb 0,9 lesz
itt meg csak a notim van ami így net mellett is 75fokos maghőmérsékletet prodokál
rozi alatt meg cirka 105fokotjut eszembe nem tudnátok véletlenül valami PRG-t amivel manuálisan tudom szabályoznia a ventit a notimban (ASUS K50AB)
vagy amivel a szorzót tudnám állítani
a venti 80 fok-ig 2200-on pörög ekkor el kezd begyorsulni 3900-ig itt megint hagyja az egekbe menni a procihőt és felmegy 4200-ig és nem megy tovább pedig a venti szabályozás nélkül megy 5400-atigaz, ha kinyírnám van itt nálam egy QL-65 ös proci is, na nehogy má gép nélkül maradjak
-
kisza25
félisten
kicsit megnyomom a végét mióta új ramok vannak 2,7Ghz 800/4-4-4-12-ben nyomtam, most feltekertem 3,375Ghz 1000/5-5-5-15-re lássuk mit hoz
-
kisza25
félisten
érdekes, hogy csak szólnom kellett, tegnap óta 30-al nőtt a RAc-om,
tegnap leállítottam rozit aztán újból elindítottam, lehet ez segített -
kisza25
félisten
most nézem chepavel ennyi idő alatt 80000 pontot csinált már
-
kisza25
félisten
ma egész nap 555-ön stagnáltam, úgy látszik alapon ennyi
szerintem ez nagyon sovány erre írtam, hogy rozi nem szereti AMD-t -
kisza25
félisten
nekem volt pár leállás szerelés miegymás miatt a napokban és azóta nagyon megállt a RAC-om lehet ennyi lenne ebben a prociban
hát az nagyon karcsú
van egy rossz hírem 1.-én megyek is vissza Ausztriába szal csak addig számolok, mert gép marad, megint új hely még azt sem tudom, hogyan maradok online
nálatok nem szokott olyan lenni, hogy megy a net rozi, meg panaszkodik, hogy nem tud csatlakozni, napokban már sokadjára jön fel ez az üzenet -
kisza25
félisten
válasz
Geller72 #3633 üzenetére
hát ennek fényében még durvább
hogy ne legyek teljesen off:
mintha lenne 3 új aktív tag mostanában 34-35 aktív emberkét szoktam látni, most meg 38-van
meg páran azért rákapcsoltak, mert már majdnem megvolt a 8.hely és most meg visszacsúsztam 10.-re, de totalban sikerült 1-et előznöm
meg erre sem emlékszek, hogy valaha lett volna ennyi:
Recent average credit 18,073 -
kisza25
félisten
ha 1órás csomagokra van állítva
akkor miért kapok 4-5órás csomagokat az egyik magra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Gyermek PC játékok
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged