- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
kingabo
őstag
válasz
Badman 4ever #3250 üzenetére
Inkább kevesebb!
-
kingabo
őstag
válasz
Badman 4ever #2899 üzenetére
Bocs, úgy emlékeztem, hogy Neked van dual p3ad. Teljesen igazad van nem rossz gépek azok.
-
kingabo
őstag
válasz
Badman 4ever #2859 üzenetére
A ht-t tudom csak kikapcsolni, így 2 procimag vs 2 procimag lesz. Elvileg ma éjjel lesz időm átrakni a gépet egy teszt erejéig.
[ Módosította: Foglalt név ]
-
kingabo
őstag
válasz
Badman 4ever #2854 üzenetére
Ez alapján nem tisztességes a pontok felezése... Amint lesz egy szabad monitor+bill+egér hármas csinálok egy tesztet ht nélkül is.
Rohadt szerk. idő
-
kingabo
őstag
válasz
Hmmm. Azt nem tudtam, hogy fel vannak ezek a tesztek készítve több procira is. Tuningolt eredménnyel nem tudok szolgálni, mert az én lapom nem támogatja.
(#2853) Geller_1972: na jó, de az én atomos gépem és egy laptop ára között azért van egy jókora különbség, fogyasztásban viszont ha elmarad nem sokkal.
-
Geller72
veterán
válasz
Épp Bacsist emlegettem én is
Nekem is van egy HP kayak szerver kétutam péhárommal..RD ramokkal.. -
cigam
titán
válasz
Elvesztettem a fonalat a sok everest között. 280-as atommal mit mér a boinc?
Van vhol egy lista? -
kingabo
őstag
válasz
Badman 4ever #2848 üzenetére
Akkor továbbra is áll az, hogy nem tudjuk összehasonlítani, az én gépemen w7 van.
1 percig kerestem, hogy hol van a száma az everestnek mire megtaláltam.Amióta megszünt az ingyenes verzió nem használtam, ami jó pár éve volt.
szerk: most vettem észre a file nevét: "atomot_a_bestiaknak"
Szóval bestia vagyok.
-
kingabo
őstag
válasz
Badman 4ever #2843 üzenetére
Ez hányas everest? Összehasonlításképpen lefutatnám a 330as atomomon a teszteket.
-
lyzzard
aktív tag
válasz
Badman 4ever #2684 üzenetére
mi történik itt?
-
lyzzard
aktív tag
válasz
Badman 4ever #2616 üzenetére
no para, nálam is dobálja az errorokat az egyik céges gépen, pedig tök stabil. fene se érti...
-
dutsh
aktív tag
válasz
Badman 4ever #2613 üzenetére
Kár érte, jó a csökkentett módos ötlet.
Mivel "turbóztad" fel a xpdet?
-
Badman 4ever
őstag
válasz
Badman 4ever #2613 üzenetére
A nap ötlete! Csökkentett mód alól megy a rozi, amíg átmentem az adatokat a többi gépre itthon az újratelepítés elől.
-
kingabo
őstag
válasz
Badman 4ever #2578 üzenetére
Jah
Egyre inkább gondolkodom rajta, hogy megér-e ennyit az a pár kreditecske... Ha 100 körüli rac-om lenne nem lenne kérdés, de 12vel
-
lyzzard
aktív tag
válasz
Badman 4ever #2575 üzenetére
a netbookomon a wifi nekem is érdekesen viselkedik, ha hibernálom, hiába XP, vagy win7. bár win7 alatt elég, ha ki-bekapcsolom. xp alatt néha az se segít rajta..
-
lyzzard
aktív tag
válasz
Badman 4ever #2572 üzenetére
én arra gondolnék, hogy egyetemre jár, és ott a 90 perces előadások alatt futtatja, de utána ki kell nyomnia. az akkuállapot meg kérdéses, lehet a készenlétet se nagyon bírja
-
kingabo
őstag
válasz
Badman 4ever #2561 üzenetére
Akkor nekem éppen szerencsém volt mert mindet be tudta fejezni.
(#2556) kingabo : na kerültem egyet arra, de az összes reluxa le volt engedve, így semmit sem láttam.(#2558) kingabo : sztem csomag függő lehet a dolog, mert most 14%-ról folytatta a számolást.
ui: lol 2 saját hsz-re reagálok.
-
kisza25
félisten
válasz
Badman 4ever #2552 üzenetére
én is erre gondoltam
-
lyzzard
aktív tag
válasz
Badman 4ever #2542 üzenetére
kisza, túrót vagyok megszállott, csak ezzel nyugtatom magam, hogy cigizhetek meg kávézhatok
meg a helyezés is jó, az meg önérzet
nem kell róla tudniuk :_D fogod, felrakod, és kész
-
lyzzard
aktív tag
válasz
Badman 4ever #2523 üzenetére
ezt én akkor tapasztaltam, ha egy feladat folytatódik, visszaugrik a számolás felére, majd befejeződik jó idő múlva. passz. bug?
-
kingabo
őstag
válasz
Badman 4ever #2470 üzenetére
Délután 4 körül még működött, volt is kb 40 000 új csomag, de mire hazaértem már megint nem ment.
Nálam most feltöltötte a kész wu-kat, de jelenti nem tudja őket.
Régebben is voltak ilyen leállások? Valahogy mindig a belépésem után nem sokkal jöttek a gondok. Ez sorban az 5. -
Brae
őstag
válasz
Badman 4ever #2470 üzenetére
Ja, még mindig rossz, az elkészült csomagokat sem tölti fel...
-
Brae
őstag
válasz
Badman 4ever #2442 üzenetére
Projektek-->Frissítés
-
dutsh
aktív tag
válasz
Badman 4ever #2416 üzenetére
sztem nagy hiba volt azt tenni, lehet h valami bónuszcsomagot kaptál, amiért 100000 credit járt volna
ment még előre a %-számláló v már órák óta 65% volt?
(amugy sztem simán megeshet ilyen csomag, mert aki egyórás csomagot kér azokat is néha néha megdobják egy 10-20ezer másodpercessel -
lyzzard
aktív tag
válasz
Badman 4ever #2416 üzenetére
vedd lejjebb a target CPU time-ot
-
ZCoyote
őstag
válasz
Badman 4ever #2407 üzenetére
Csak 5 gép mert az e8300-ast ki kellett vonnom a forgalomból:-(
A kitartás a fontos ittlyzzard: mondjuk úgy hogy közöm van a témához
-
dutsh
aktív tag
válasz
Badman 4ever #2394 üzenetére
Kb egy éve meg is előztük őket azt hiszem (lehet nem TC-ben csak RAC-ban), csak utána jött egy nagy passzivitási hullám a csapatban és csúnyán elhúztak.
-
lyzzard
aktív tag
válasz
Badman 4ever #2351 üzenetére
igazad van. a földeletlen 220-tól volt, van. Nálunk sincs még mindenhol kiépítve, 1971-ben épült családi house. Hát, sebaj, egyik alaplapot visszacserélték már gariba, a másikba meg másik helyen belekötött az ipse, hogy az egyik kondi mintha ütődött lenne. Hát mérje ki a kapacitását, semmi baja annak, de amúgy csak feltételes gariba vette át. Majd elcseréltetem vele egy videókarira, úgysincs már olyan lapjuk, csak fogadja el a nagyker is.
Holnap meg veszek úgy 20 méter 3 eres kábelt, és a két szobába, ahol gépek vannak nálam, behúzom a földelt kettőhúszat, még ha rondán is mutat majd. Engem mégegyszer nem vág agyon
Meg a gépet se...
-
lyzzard
aktív tag
válasz
Badman 4ever #2349 üzenetére
naja... viszont vajon normális-e ez? mármint hogy ekkora feszkó mászkál a tunerben?
arra gondoltam még, hogy az antennán át a monitorra jutott belőlem a fesz, csak épp a kártyán keresztül. de hogy az hogyan vágta agyon a másik lapot...?
sok a kérdőjel. és triviális, ahogy történt. jha, ezek alapján lett egy 4000+-os X2-m eladó, ha kellene valakinek -
lyzzard
aktív tag
válasz
Badman 4ever #2341 üzenetére
és ha a boinc/preferences-ben megemeled a memóhasználatot 50-ről 90%-ra? nálam az megoldotta az ilyeneket.
-
kingabo
őstag
válasz
Badman 4ever #2332 üzenetére
-
dutsh
aktív tag
válasz
Badman 4ever #2332 üzenetére
Akkor csomagfüggő lehet eléggé.
Nekem viszont télleg felmásztak a 24órás csomagok majdnem 1 giga környékére...
Az 4 szállal 2GBram+2GBlapozóval annyira nem volt kellemes... csak ebből a megfontolásból ajánlottam.
De lehet h a cpu-tól is függ, h kinek mit oszt ki. -
Badman 4ever
őstag
válasz
Badman 4ever #2330 üzenetére
-
kingabo
őstag
válasz
Badman 4ever #2324 üzenetére
Hát elég keveset. A gép csak akkor megy amikor elötte ülök. Szerintem átlagban 6-8 óra, majd ha megint jönnek a beadandók többet lesz belőve. Van amikor a projektet felfüggesztem, mert elég kevés a ram a gépben, talán ha lesz 2 giga ramom, a 4. magot is leterhelem. Ennyit tud az atom.
Nem kell félni, hogy bárkinek a babérjaira török.
Spinhenge-ben ~10 000sec-es csomagért kaptam 14 kreditet, itt meg 5 000-6 500sec-es csomagért 5-8 kreditet, az ottani ~100as átlagom nem tudom itt el fogom-e érni egyáltalán. -
lyzzard
aktív tag
válasz
Badman 4ever #2322 üzenetére
jhaa, akkor már értem, bocs
-
ZCoyote
őstag
válasz
Badman 4ever #2304 üzenetére
Jólvan na, elfogadjuk
-
Geller72
veterán
válasz
Badman 4ever #2309 üzenetére
A 815 tudom, hogy kezeli a tuákat, mert a mini iPAQ-om is egy 1400-ast rejt már egy éve.
. Annyira nem akarom belelovalni magam anyagilag a dologba, annyi szarom van itthon, hogy simán egy autót tudnék venni belőle. Most már inkább kifele kellene szórnom őket, de ennek a HP-nak nem tudtam ellenállni. Talán, mert egyszer már volt egy ugyanilyen gépem.
. Mostanában tök véletlenül egy csomó HP vesz körül, ami meglepő ugyan, de minőségileg nem indokolatlan. Már a notim is az..és nem is bántam meg. Pedig azt sem tudatosan vettem, kifejezetten HP gépként..Az utóbbi időben a szerverek szinte mind azok voltak. Legalább 90%-os arányban. Egy szó, mint száz, ha kapok olcsón 933-as Slot 1-es procikat, nem fogok vacakolni. Ebben a lapban úgy sem lehet húzni a cuccost. Még RD ramot kell néznem, asszem egy modulom van most itthon, egy marék vak ramom, meg egy vak slot egy modul..
..(ez sem olyan sűrűn előforduló cucc
)
-
Geller72
veterán
válasz
Badman 4ever #2306 üzenetére
Sajnos nem szeretem az átalakítókat. Volt több is, jobbára inkább nem működtek. Ez egy HP Kayak server, nem vagyok benne biztos, hogy támogatná a tua átalakítókat. Az ezres feletti tuák sem olcsók. Elég lenne a 933-as is. Abból kettő, ugye..
. De elgondolkozom a dolgon, számolok és ha kapok jó áron olyan procikat meg átalakítót, ami tökéletes szimbiózisban megy majd az RD ramokkal..ám legyen...
.
-
Geller72
veterán
válasz
Badman 4ever #2304 üzenetére
A Total Credited persze, hogy nő, hiszen az az össz credited, ami ugye folyamatosan növekszik. Az AVG meg ingadozhat a szoftvertől is és a kapott csomagjaidtól, és a futott időtől. Mennyi memet kapott a project..etc..
-
ZCoyote
őstag
válasz
Badman 4ever #2300 üzenetére
Ha már szolga ne pihenjen
-
ZCoyote
őstag
válasz
Badman 4ever #2298 üzenetére
Mondjuk itt a kitartás a fontos. Azért persze nem jön rosszul a minél nagyobb RAC sem
-
lyzzard
aktív tag
válasz
Badman 4ever #2277 üzenetére
hááát, igaz, a win99 nem létezett. de:
Windows 99
A name given to an illegal hacked distribution of Microsoft Windows 98 SE. After Windows 98 SE Microsoft distributed Windows ME and has never released any software under this name.
kicsit moddolt win98SE-ből pakolták össze, összességében stabilabb csöppet a 98-nál.
ami nincs viszont meg, és majdnem valós win99 lett belőle, az a win2000 fejlesztésekor a neptun nevű prebéta-alfa szerű valami, mert már akkor gondolták Ms-nál, hogy kellene egy home edition a 2000-ből. csak leállították. legalábbis ha jól emlékszem, 10 éve volt
jha, Kisza, nem rád gondoltam, mint "hozzánemértő", sőt, itt senkire sem, hanem globálisan a mai frissen gép elé települtekre
bár a c64 nekem kimaradt -
kisza25
félisten
válasz
Badman 4ever #2270 üzenetére
mi ez a nagy vissza a jövőbe játék
a K7-es Athlon pontosan 10 éve aug.-ban jött ki
és sok fejtörést okozott az intelnek, mert szinte mindenben verte a Katmait
ez a processor érte el először a bűvös 1Ghz-es határt
0,25mikronos voltLow Noise meg szabira ment, vagy mi van
én vagyok a 4. a listán
ameddigre hazajön megelőzöm totálban is -
lyzzard
aktív tag
válasz
Badman 4ever #2268 üzenetére
ezt nagyon szépen leírtad, köszönöm! Bár a p2-t ezek szerint fekete báránynak vehetném, szerintem valamiért mégsem érdemelné meg a teljesítménye miatt. Bár a celeronok feltalálásáért halálbüntetéssel fenyítenék, ellenük már nem tehetek semmit.
Személyes tapasztalat, tehát nem vehető készpénznek, de szerintem a Klamath p2-k, és a Katmai p3-ak között nem sok teljesítménybeli különbséget tapasztaltam zsenge ifjúkoromban. Ja, ebből akartam hozni a kérdést, hogy akkor a p2-t szándékosan hagytad ki, vagy véletlenül, vagy van valami szakmai indok is erre? (feltéve, ha igazi p3-nak Te már a coppermine-t, vagy a Tualatint veszed[a Tualatinért viszont Nobel-díjat adnék, a legjobb proci az Applebredes K7 után ;) )
És mi történne vajon -ez már egy új kérdés-, ha lenne pár milliárd dollárom, amit az AMD-nek adnék, hogy gyártsanak le egy SSE3-as (lehetőleg nem barton magos) K7-es (T.bred mondjuk) chipet, ami 64bites technikával menne, lehetőleg 45nm-en. Akkor az most agyonverné nem csak az Atomot, hanem a Nano-t is? (azért nem K8, mert az ha jól tudom, K7+64bit+fícsör)
Igazából azért tettem fel ilyen körmönfontan a kérdést, mert nem szívlelem az intelt. Szívem joga, AMD párti vagyok, voltam, és zavaró számomra, hogy nincs nekik Atom ellenfél (hacsak azt a Tiger vagy milyen dolgot nem veszem figyelembe, aminek most nem olvasok utána) -
lyzzard
aktív tag
válasz
Badman 4ever #2266 üzenetére
és ha tovább gondolod, kijön, hogy egy (jó, nem tualatin magos) p3 fogyasztása ~20W. se. ha legyártanák akár 65 nm-en ugyanazt a chipet, akkor kb 5-6W lenne. akkor mi a fenéért nem csinálták ezt? beleimplementálva egy SSE3-mal sokkal jobb megoldás lenne, mint a mostani magvak.
-
dutsh
aktív tag
válasz
Badman 4ever #2172 üzenetére
Az valóban egész tűrhető.
-
lyzzard
aktív tag
válasz
Badman 4ever #2156 üzenetére
ooookéééé. megfogtál, tegnap éjjel már fáradt lehettem. ezzel csak az a baj, ha nem látnám, nem hinném el!!!
nagyon csúnyán félrenéztem akkor.
de akkor ezt most úgy kell értenem, hogy az 1,6-on mászkáló tuád agyonver 2 db 933-asat? nem lepne meg, de mégiscsak kellemetlenmellesleg tényleg marha durva
-
lyzzard
aktív tag
válasz
Badman 4ever #2146 üzenetére
najó, de neked DDR-ed van. én a 133-as ECC-s SD-kkel maradok a rosettánál, meg a torrentnél, meg a 933-as p3-aknál (bár az 512K cache irritál, irigylem
)
de azért eldobtam az agyamat, hiszen elmondhatod, hogy egy duál p3-ad van, ami agyonver olyan konfigokat, amiket két éve még istenítettek
na majd egyszer, ha sok pénzem lesz, én is veszek bele tujákat. tegnap vettem ezt a két procit 3 rongyért, most meg kicsit még hagyom melegedni őket. de ha valahol láttok KÉT ugyanolyan tuát, azért szóljatok, rosettához jó lesz
-
lyzzard
aktív tag
válasz
Badman 4ever #2144 üzenetére
wow... kellene valahonnan szereznem két ugyanolyan tuát egy próbára
ha megy, akkor veszek kettőt, mert ahogy látom, az 1,4-esnek marha jó teljesítménye van.
nekem annó csak egy 1,4-es tua celim volt, bár az is hasított, mint a szél
a 440bx meg hivatalosan azt hittem, csak 100-as fsb-t támogat, ezek meg 133-asok, azért gondoltam, hogy nem viszik
-
lyzzard
aktív tag
válasz
Badman 4ever #2131 üzenetére
tuát vivő 440BX-et én még nem láttam
amúgy
Mező Érték
Északi híd tulajdonságai
Északi híd ServerWorks ServerSet III LE
Támogatott FSB sebességek 100 MHz, 133 MHz
Támogatott memóriatípusok PC100 SDRAM, PC133 SDRAM
Revízió 06 -
lyzzard
aktív tag
válasz
Badman 4ever #2128 üzenetére
sajna ez "csak" SD-s
tuát nem tudom visz-e, kíváncsi lennék. mondjuk ezek a p3-ak coppermine-ok, de tualatin kinézetűek már, ilyet még nem láttam. meg AGP sincs a lapban. de van benne egy 750 gigás hdd sata vezérlőn, torrentnek tökéletes, meg otthoni NAS-nak
hozzácsapva 2db 64 bites PCI-ban gigabites háló, aztán csókolom
-
Geller72
veterán
válasz
Badman 4ever #2121 üzenetére
Nem egyről beszélünk sztem..
..Én nem arra gondoltam, hogy egy work unitod legyen 3 napos a 2, vagy akár 4 órás helyett.
Hanem az additional work bufferre gondoltam, azaz, hogy mennyi napra elegendő work unitot tároljon a gépeden.
Advanced wiev-->Preferences-->Network usage-->General options-->Additional work buffer (xx day, max 10 day)
ez a helyi kliensben van, nem a netes profilban.
Üdv:
Geller -
Badman 4ever
őstag
válasz
Badman 4ever #2121 üzenetére
Lehet, hogy mégse, a Compaq most végzett a rekordhosszúságú feladatával, aminek a CPU ideje 84,017.95 s volt és 58 kreditet kostált.
-
dutsh
aktív tag
válasz
Badman 4ever #2104 üzenetére
Igen, az már jósok, egy fél napig küzdött vele kb.
A több órásra elvileg arányosan több kredit jár, de előfordulhat, hogy az arányosságon túl egy kis plusz kreditet is kaphatsz, bár ez nagyban függ, hogy milyen csomagról van szó és a procidnak mi fekszik.De mielőtt beleveted magad a napos csomagokba, érdemes kifigyelni, hogy mennyit hibázik a cpu, nem feltétlenül hardveres hiba miatt, hanem csak úgy spontán, mert ha a napos csomag 79 500.-ik másodpercében hibázik, akkor az 0 kredit úgy ahogy van és egy napos gürcölést egy szép client error-al és granted credit: 0.00-val jutalmaz.
sztem előszőr próbálgass 1-3 órás csomagokat, aztán ha pár nap múlva kedved támad, emeld meg a kiszemelt idő és nézd meg mennyit kap a kevés órásokhoz képest
A kiszemelt csomagidő még mindig itt állítható:
http://boinc.bakerlab.org/rosetta/home.php
Rosetta@home preferences
Target CPU run time -
dutsh
aktív tag
válasz
Badman 4ever #2080 üzenetére
Akkor télleg üdv a csapatban!
Amikor az előzőt írtam még nem láttalak az új tagok között.Mennyit fogyaszt a géped nagyjából? Ritka az ilyen klasszik péhármas gép a számolgatók közében, pedig sztem elég keveset fogyasztanak...
-
Low Noise
senior tag
válasz
Badman 4ever #2080 üzenetére
Üdv a csapatban!
Király az aláírásod sok dologban magamra ismertem.
De alkoholista gépromboló masszőr azért nem vagyok -
dutsh
aktív tag
válasz
Badman 4ever #2078 üzenetére
Üdv a számolgatók körében, és ne felejts el csatlakozni a Prohardver! csapathoz!
Amit itt megtehetsz. -
Badman 4ever
őstag
válasz
Badman 4ever #2077 üzenetére
Na a nagygépre is felraktam, megnézem először, hogy hogy is néz ki a program.
-
kisza25
félisten
válasz
Badman 4ever #2075 üzenetére
örömmel fogadunk minden segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest