Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Apple Watch
-
Mobilarena
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sparks
senior tag
válasz
gubolaa
üzenetére
Nekem 1 hete se, hogy megérkezett az S50. Minden tekintetben tökéletes, már 2x csináltattunk vele teljes ház porszívózást, 2-3 zónaporszívózást, csináltattunk vele spot porszívózást. Térképet el lehetett menteni és a teljes takarításnál is azt használta újra. Illetve, ha beengedtük a kamrába, akkor azt is feltérképezte mellé. Ha kell, akkor ráküldjük csak a nappaliban levő szőnyegre és hajrá.... Nagyon baba! A hangja turbó fokozatban sem nagy, egyelőre maximálisan elégedettek vagyunk.
Egyelőre még lessük, hogy hogy dolgozik, tátott szájjal, mint 10 évesen a kisvasutat

-
gubolaa
tag
Szia. Néztem videókat. És általában az s50 jobb összességében. A program és a hang jobb az S6nak. Az a baj ezekkel hogy itthon alig kapni. Gearbesten van sok kupon. Az S6 kijön 140ből de garancia? Visszaküldöm Kínába vagy GB-be? Én úgy gondolom hogy S50 lesz nekünk is. Árukereső 250 5 csillagos értékelés csak nem hazudik.
Köszönöm a válaszokat
Azért Begi válaszára még kíváncsi vagyok 😉
-
axlfsi
veterán
válasz
gubolaa
üzenetére
Lehet tevedek, de en itt egyelore nem emlekszem, hogy valaki irta volna, S6-ja van (legalabbis legfeljebb 1-2 kollega (se)).
Jobban jarsz es biztosabb informaciokhoz jutsz, ha nezel YT videokat, osszehasonlitasokat, review-kat... van mar eleg sok. Ott minden kiderul (szerintem).Egy biztos: eddigi legnagyobb tudasu az S6, illetve az S5 Max (ez utobbit vadaszom en legujabban
). -
Begi
senior tag
válasz
gubolaa
üzenetére
Hali!
“Az S50 megjegyzi a ház térképét és az alapján lehet meghatározni neki no go zónákat és falakat, vagy minden porszívózásnál új térképet csinál?”
El tudja menteni a terkepet.
“Az S50-et is lehet esetleg az elmentett térkép alapján egy konkrét helyre küldeni porszívózni, kb úgy mint az S6 szoba kiválasztásos funkciója? Esetleg ezt programozni?”
Nem ismerem az S6-ot, de Igen, lehet kuldeni, van zona takaritas funkcioja. Sajnos ezt programozni nem tudod. -
gubolaa
tag
Sziasztok.
Láttam hogy van külön xiaomi robotporszívós fórum, de ott már hónapok óta nem volt mozgás. Nem tudok dönteni az S50 és S6 között. Érdekelne hogy valakinek van e tapasztalata?
Tényleg 50 százalékkal halkabb az új vagy csak marketing duma?
Az S50 megjegyzi a ház térképét és az alapján lehet meghatározni neki no go zónákat és falakat, vagy minden porszívózásnál új térképet csinál?
Az S50-et is lehet esetleg az elmentett térkép alapján egy konkrét helyre küldeni porszívózni, kb úgy mint az S6 szoba kiválasztásos funkciója? Esetleg ezt programozni? Mert nekünk a macskaalom környékét napi többször kellene takarítani.Előre is köszönöm.
-
zsamiatt
őstag
öööööö ugye új s55-re felrakható még valetudo?
-
retesz147
addikt
válasz
tomazin
üzenetére
Igen, értem.
Úgy gondolom, hogy jobbra-balra, hogy vihetem tesómékhoz, esetleg szülőkhöz, mert böngészőből helyi wifin elérhető, nem távolról.Viszont ez a foglalkozós történet sajnos nem tetszik, mert Ők ilyenhez nem értenek, én meg több 100km-re vagyok tőlük.
Így mégis marad a Mi home.Most a 1810-es beta FW(ami ugye a rootolt) van rajta. Esetleg tud valaki segíteni, melyik az az uccsó FW, ami még nem zárja le a dolgot és rootolt?
Vagy tökéletes ez a 1810?
Nagyon rég használtam, nem emlékszem, hogy volt e vele gond. -
válasz
retesz147
üzenetére
mehet jobbra balra a porszívó, mindenki mindig eléri.
Nem, azaz ezért dolgozni kell. A valetudo lényege, hogy megszabadulj a kínai felhőtől. Ha simán csak felrakod, akkor egy olyan porszívód lesz, amit csak a belső hálón érsz el. Ahhoz, hogy mindenhonnan el lehessen érni, ahhoz ki kell engedni a porszívót a netre, és el kell érni. Azaz dyndns-t kell beállítani, plusz valamilyen védelmet is rá kell rakni, vagy be kell vpnezni a belső hálóra. Szóval ezzel van munka.
Emellett sajnos valamiért néha hardreseteli magát a porszívó (eddig nekem 2x csinálta kb fél-3/4 év alatt), azaz visszaáll arra a firmre, ami rá van égetve a porszívóra, ilyenkor újra fel kell flashelni a valetudot (ami nem nagy wasistdas, de foglalkozni kell vele).Vodike: Ha megérkezik, majd beírhatnád, hogy sikerült-e rá feltenni.
-
retesz147
addikt
Most sz_gabor blogjába beleolvasva megnéztem mi ez a Valetudo (csak beleolvastam gyorsan) .
Megkérdezem tesómékat, ha nem kell nekik a távoli elérés, akkor ráheggesztem és akkor mehet jobbra balra a porszívó, mindenki mindig eléri.Viszont, ha később esetleg ők sem használnák ki, akkor ha esetleg eladjuk, visszaállítható gyári rendszerre a porszívó?
-
Brandynew
őstag
válasz
Yellow73_a
üzenetére
STYJ02YM is van, hogy megemeli a szőnyeg szélét, amikor felmegy rá, de olyan nincs, hogy nem tud felmenni, mert elakadt, max. kicsit igazgatja magának vagy felgyűrődik
A küszöböt is elég szépen megmássza, kb. 2 cm magas. Van, hogy küzd vele, forgolódik jobbra-balra meg emelgeti magát, de nem kellett még kézzel segítenem.Egy összehasonlító táblázat nagyon jó lenne az összes típusról. Kezd el

-
válasz
retesz147
üzenetére
nem fogok tudni okosat mondani, valetudot használok egy ideje.
nem tudom mire gondolsz amúgy szobánkénti takarítás alatt, de szerintem nem éri meg lockolni a szoftot (de hangsúlyozom ez az én véleményem)
konkrétan azt csinálja amúgy, hogy nem enged másik firmwaret rakni a porszívóra. tehát csak ő updatel és ennyi. -
Yellow73_a
tag
válasz
Brandynew
üzenetére
Köszi a tapasztalatokat és az összehasonlító linket.
Valaki nem csinált még véletlenül összehasonlító táblázatot az ÖSSZES Xiaomi robotporszívóról? Már én sem tudom őket követni. Jó lenne látni minden featuret összehasónlítva a típusokat, és lehetőleg hiteles adatokkal. Közösen összerakhatnánk egy ilyen táblázatot a #9356 hozzászólásban linkelt mintájáraMászóképesség szempontjából melyik a király? És az mennyivel lehet jobb, mint a Gen 1?
Nálam az egyetlen feature, amiben a Gen 1 fejlődhetne, az a mászóképesség. És itt szerintem milliméterek is rengeteget számítanak. Gondolom, ebben közrejátszik a kerekek elrendezése, egymáshoz, és a főkeféhez viszonyított helyzetük is.
Nálam a szőnyegekre való feljutás a legproblémásabb, mert ugyebár takarítás közben a lebegő kefe megakad a szőnyeg szélében, de leginkább a sarkaiban.
Talán a főkefe forgása is ludas lehet ebben. Nem tudom, kérdezem, hogy a főkefe a menetirányhoz képest fordítva forog?
Sokszor még kézzel segítve se tudom feltolni a szőnyegre a robotot, mert érzem, hogy a kefe beakadt a szőnyeg sarkába. És ilyenkor hiába próbálom egy kicsit megemelni, a lebegő kefe ugyebár ilyenkor lejjebb ereszkedik.
Ez a többi Xiaominál is így van? -
retesz147
addikt
válasz
tomazin
üzenetére
Köszi szépen!

Akkor azt mondod, ha frissíteni akarom, akkor simán Mi Home-ból ráengedem az Updatert és meg is vagyok? Viszont ez az új FW már lezárja a porszívót és soha többet nem tudom mondjuk migrálni a régióját, nincs többé feltört szoftver?Ami ebbe a szoftverba volt, az a virtuális falak....Nem kapott szobánkénti takarítást azóta? Maradt ezen a szinten? Ez kb 2019 tavaszi FW....
-
_Roy_
tag
Sziasztok!
Xiaomi mijia mi gen1 robotporszívót szeretnék venni, de ma belémhasított a gondolat, hogy a lakásban van sok antracit szürke járólap. Ettől félek, hogy nem fog rámenni. Mennyire okozhat gondot a porszívónak? [kép] -
válasz
Brandynew
üzenetére
A gen 1 es gen 2 is szepen elfelejti a terkepet ha siman elinditod. Ergo csak azutan tudsz nogo zonat kijelolni, ha mar egyszer vegigment a terepen. De ha 2szintes ahol laksz, akkor ez a funkcio sokat nem er, mert kb. mindig ujra kellene rajzolni neki a zonakat.
Ez miben mas? -
Elemental
addikt
Sziasztok!
Az itt ajánlott xiaomi gen1 robotporszívó az ez volna?
-
Brandynew
őstag
Nem tudom mi ez, lehet, hogy nem a legjobb összehasonlítás. Én az appban tudok neki megadni virtuális falakat.
Nekem egy rövid szálú szőnyegem van, arra felmegy és elég jól kitisztítja (annyira azért nem, mint amikor én sikálom erőből a porszívóval). A szélét néha megemeli, amikor felmászik rá, de még nem akadt el emiatt. Felmosás funkcióval is ráküldtem már a szőnyegre (enyhe vízzel), az is jót tett a szőnyeg tisztaságának.
-
axlfsi
veterán
válasz
Brandynew
üzenetére
O, ertem, akkor valoszinuleg osszekevertem a dolgokat es ez itt a fizikailag meghatarozhato hatarvonalak kezeleserol szol (magnescsik, ...es az optikai, ami nem tudom pontosan mikent).

Hmm, nos, akkor annyira nem is biztos, hogy rossz lenne nekem, de azert meg a szonyeggel valo birkozasarol nezek par videot... -
Brandynew
őstag
Az, hogy kevesebb árammal magasabb szívóerőt ér el, az azt jelenti, hogy fejlettebb szerkezet.
Van virtuális fal feature benne.
A portartály kisebb (de amire kell, arra elég), a víztartály viszont nagyobb.
A szűrő nem mosható, de ki tudod porszívózni, cserélni meg úgyis kell néha, akár mosható, akár nem.
-
válasz
retesz147
üzenetére
Amire tudok neked válaszolni (legalábbis saját véleményem):
1. Nem, minek? Ha ez tud mindent amit szeretnél és jól működött, akkor azt felesleges bolygatni.
2. Nem tudom melyik frissítés volt az, amitől már nem lehetett másik firmwaret felrakni a porszívóra, úgyhogy ez egy biztosan új "funkció".
3. Simán, felülcsapja.
4. Nem tudom, logikusnak tűnik, hogy másik fiókhoz be lehet regelni.
5. Add oda neki
6. Fentiekből következik, hogy maradjon.Én azt az elvet követném, hogy simán megpróbálnám úgy felvenni ahogy van, aztán ha nem megy, akkor majd lehet gondolkozni. Addig nem kínlódnék vele.
-
axlfsi
veterán
válasz
Brandynew
üzenetére
Koszonom az infokat!
Erdekes, hogy az akku alacsonyabb, a nevleges felvett teljesitmenye is, megis a szivoero tobb.
Ami reszemrol hatrany lehet, az a virtualis falak hianya (eleg kompleksz nappali-ebedlo-konyha helyisegeink vannak, tobb szonyeggel, stb, biztosan szuksegem lesz a virtualis falra...), illetve kissebb portartaly, valamint nem moshato a szuro, ... sot, az a carpet boost is hasznos lehet majd, mert mindket szonyeget szeretnem ha tisztitana es gondolom akkor nem elhanyagolhato ez a feature.Meg egyszer koszi az osszefoglalot es a linket, hasznos volt!
-
Brandynew
őstag
Eléggé nehéz eligazodni az egyes típusok között, mert az egyes piacokon más-más néven futnak.
Ahogy én értelmezem:
Xiaomi Mi Robot - az első, tömegesen elterjedt típus
Xiaomi Mi Robot 2, amit Roborock S50 néven is futtatnak, az S55 pedig csak a színében különbözikÉs akkor van ez a bizonyos STYJ02YM, amit én is vettem.
A Mi Robot régi, és csak 1800 Pa a szívóereje, én azt már nem venném.
A Mi Robot 2 jó lehet, de akkor már inkább a STYJ02YM, mert kicsit nagyobb a szívóereje és halkabb. Van, ami a Mi Robot 2 mellett szól (link), de nekem azok kevésbé fontosak.Így én a STYJ02YM-t vettem, már csak azért is, mert friss verzió, talán szoftveres támogatás/alkatrészek is tovább lesznek hozzá.
Az is érdekes amúgy, hogy ez a STYJ02YM is legalább három néven fut, más néven ismerte fel az app (kínai lokalizációval), más néven van a webáruházakban és más név van a dobozán. De a STYJ02YM kódszám fix mindenhol, szóval célszerű így hivatkozni rá.
-
Brandynew
őstag
A fehér színű van a cseh raktárból is. Igen, BF-kor volt egy 15%-os kupon, de biztos van most is, ha nem is 15%-os, 10%-os. Minden kínai vásárlás előtt bújom a netet vagy egy órát a megfelelő kuponért, és valamit mindig lehet találni. Egyébként a fehér a cseh raktárból most 299,98 USD kupon nélkül. De biztos van hozzá kupon valahol. Jobb is a fehér, kevésbé látszik rajta a kosz.
-
axlfsi
veterán
válasz
Brandynew
üzenetére
Hello!
Koszonjuk a tapasztalatokat, hasznald egeszseggel!
Mi alapjan kerult erre a gepre a dontes, az erdekelne meg, illetve, tudasat tekintve (ha csak maradunk a Xiaomi csaladon belul), hova sorolhatnank; melyiktol jobb mar es melyik alatt helyezkedik el?
... en is meg vasarlas elott vagyok, de decemberben meg akarom szulni a dontest
-
Brandynew
őstag
Sziasztok,
Mivel Xiaomi MiJia 2 (STYJ02YM) tapasztalatokat nem nagyon olvastam még itt, leírom az enyémet.
Ettől az eladótól rendeltem meg cseh raktárból, "Seller's Shipping Method - CZ" szállítást kiválasztva. Pont 5 munkanap alatt már nálam volt a porszívó, kuponnal 85 ezer Ft volt.
Úgy gondolom, hogy ennél jobb gépet nem igen lehet kapni, turbo porszívózást + felmosást választva sokkal alaposabban feltakarítja a lakást, mintha én magam takarítanék. Aprólékos, jó a szívóereje, a szőnyeggel is boldogul (rövid szálú) és a neccesebb küszöbön is át tud menni. Nagyon jó döntés volt.
-
retesz147
addikt
Sziasztok!
Van egy Roborock S50-em, viszonylag még megjelenéskor rendeltem kínából. Akkor egy Internal -global változatot vettem (hülye voltam) és ezzel mindig is bajom volt, mivel a többi eszközöm (Gateway, hőmérők, stb) kínai verziósak. Így Mi Home-ba nem tudtam őket együtt használni.
Majd jött az okosítás valamikor tavasszal, hogy a porszívót lehet migrálni. Én ezt meg is tettem (nagyon örültem, király volt). Szóval flashelt és van rajta magyar hang is, magyarul beszél. A flashelést itteni útmutatás alapján tettem fel (de sajnos már nem emlékszem hogyan, talán XVacuum Firmware appal).
Jelenleg a porszívón a 3.3.9_001810 FW van (ez gondolom a feltölt migrált FW).Sajnos a porszívó kb 4 hónapja nincs használva, megváltoztak a körülmények, körülményes lenne használata.
Jött az ötlet, átruházom testvéreméknek.
Nekik viszont Iphone-jaik vannak.Engedjétek meg, hogy segítségkérés miatt feltegyek pár kérdést:
1. Ajánlott-e FW-t frissítenem a porszívón, vagy ez a verzió teljesen jó?
2. Ha kell frissíteni, mert jöttek új funkciók, akkor azt hogy kell?
3. Innentől csak feltört FW mehet rá, vagy simán ráengedhetem a Mi Home által felajánlott frissítést?
4. Ha én (jelenlegi állapotában, feltörten, magyar hanggal) letörlöm-kijelentkeztetem a Mi Home rendszeremből, akkor tesómék simán egy új Mi Home acc-al fel tudják venni a porszívót feltört szoftverével?Nekik jelenleg egy rollerjük van csak, sajnos nem tudom milyen régiós.
Nekik lehet angol a porszívó hangja is, mivel Angliában éltek.5. Mi tévő legyek, hogy érdemes ezt csinálni?
6. Teljes gyalu, gyári szoftverrel, vagy maradhat a feltört cucc?Nagyon szépen köszönöm a segítséget!

Ezzel húzásommal viszont kilépek egy időre a csoportból, bár bevallom nyár óta már nem követem a fejlődést és a fórumot se.
De következő lakásomat/házamat 100%-ig robotporszívó kompatibilissá fogom tenni, mert isteni cucc! -
cikasz
őstag
Sziasztok.
Nekem egy roborok S50 van, próbáltam a gyik-ben leirtakat megcsinálni, de nem igazán sikerül. Vettem egy xiaomi telefont és azon próbálom megcsinálni, hogy a porszívó is Magyar legyen.
A mihome az az lett, de a porszívó plugint hiába másolom be a plugin/install/mpk/60/-as mappába nem lesz Magyar sőt el is tűnk az apk file miután elindítom a mi home-ban a poszívót.
Mit csinálok rosszul? -
Trencso
csendes tag
Sziasztok!
Aldiban múlt héten volt kapható EZ a robotporszívó. Medion gyártja, de annyira új modell, hogy nem találok semmit még róla a neten. Van valakinek valami infója esetleg, hogy ez melyik "nagy" robot porszívó gyár modellje lehet? Ugye a régebbi Medion modellek először Ariete, utána iLife gépek voltak.
Előre is köszi.
-
Matthew
őstag
Sziasztok!
Az Alzából 101k-ért (-4k kuponnal) tudnék elhozni használt Xiaomi S5 porszívót. Milyen kockázat lehet ebben szerintetek? Csak 1 év gari van rá de ha külsőleg sértetlen akkor megérheti?
Köszi! -
válasz
matyifej
üzenetére
A scannelest a takaritas soran maganak csinalja.
Vagy veszel eredeti xiaomi magnesszalagot es korberakod vele a szonyeg aljat
Vagy kidobod a szonyeget
Vagy amikor elkeszult a takaritassal megcsinalod a zonakat es azt a reszt kihagyod es onnantol nem inditod sima takaritasra csak zonazni, mert ahogy elinditod uj terkepet rajzol. -
m4rk.89
aktív tag
Sziasztok!
Rendeltem Roborock S50-et, de otthon kínai régióban van a Mi Home.
Át kell flashelnem a robotot vagy fog működni? -
matyifej
tag
Sziasztok. Tegnap jött meg a xiaomi mi robot. Első inditasra, meg nem tudtam körbe szkenneltetni vele a lakást, azt sem tudom hogy lenne érdemes, csak elinditom a cleant és megoldja magának? Másodszor pedig van egy szőnyeg amit valószínű nem fog elbirni. Ezt hogy tudnám megoldani, hogy kikerulje vagy hagyja figyelmen kívül? Köszönöm a segítséget előre is.
-
sparks
senior tag
Black Friday volt múlt hét pénteken, illetve egész hétfő estig ment, akkor volt annyi, ma már 359 USD az ára.
-
sparks
senior tag
"Én bevállaltam egy S50-es Roborockot az Aliexpressről, mától BF van, 299,6 USD-t (91.429,- Ft - Revoluttal perkálva)"
Ma 11-kor meg is érkezett a kis robotka, ki is takarította a házat. Bement olyan ágy alá is, ahol porszívóval, vért izzadva tudtunk csak takarítani. Azt hiszem szeretni fogjuk egymást
-
Cuccok
tag
Xiaomi Mijia STYJ02YM -hoz létezik rootolt firmware létezik?
Esetleges régióváltáshoz kellene legfőképp. -
Brandynew
őstag
Én MiJia 2 (STYJ02YM) gépet vettem, Aliexpressről 85 ezer Ft európai raktárból (kupon nélkül 91 ezer Ft). Ennél kisebb teljesítményűt azért nem vennék, főleg első robotporszívónak, mert csalódás lesz, nem fogja hozni az elvárásokat, és te, illetve a rokonaid, ismerőseid is úgy fogjátok érezni, hogy pénzkidobás volt. Ha már robotporszívó, akkor tessék olyat venni, ami jó is, 10-20 ezer Ft-tal többet egyszer kell kiadnod, aztán évekig veled lesz a mindennapokban. Olcsó húsnak mindig híg a leve.
-
wierra
senior tag
1C-ben nincs LDS csak vizuális szenzor, nem tud se zónázást, se no-go zónákat.
Én belépőnek az STYJ02YM-et venném inkább.
Csekk-csekk. -
Wajk
addikt
A Xiaomi 1C-ről tud valaki valami bővebbet? Új modellnek tűnik jó árazással. Nagyon jól hangzik a 8,2cm magassága, de a LDS már kiforrottabb, ebben meg vizuálisa felderítés van.
Kb Gen1 árban lehet elkapni, de az ugye már nem mai modell, mégha meg is állja a helyét még ma is., de pl a mászás képesség, talán ebben i smár jobb lehet. Alulról tiszta S50.

-
Yellow73_a
tag
Ha fix helyen van a szárító, akkor a térképen a szárító helyére kijelölsz egy no-go zónát. De gyanítom, a szárító pozíciója állandóan változik. Ergo vagy nem engeded be Robit abba a helyiségbe, ahol a szárító van, vagy a takarítás idejére félrerakod a szárítót olyan helyre, ahol Robi nem éri el.
Sajnos az elakadások nálunk egyre gyakoribbak (ezek minden esetben a szőnyegek széleinél, de leginkább sarkainál történnek, mivel az egyéb megmászható akadályokat mindig eltávolítjuk), így távollétünkben nem indítunk teljes takarítást.
Sőt, leginkább zónatakarításokkal szoktuk porszívóztatni az egyes szobákat, amikor otthon vagyunk. -
Yellow73_a
tag
robotbaráttá kell tenni a lakást, legalább a takarítás idejére. Nálunk is félre kell tenni az Ikea Poang fotel, az állólámpát, stb., mindent, amin fennakadhat Mikrobi. Igaz, a miénk csak gen1-es, de az is próbálkozik.
Viszont az akadálymászó képessége másfél év alatt elég sokat romlott, ugyanis párszor megszorult, de pörgette a kereket, így a gumi hólyagosodás és szemcsésedés jeleit mutatja, ráférne egy pitstop. Értsd, szerintem pár milliméterrel alacsonyabb lehet már a gép a gumikopás miatt, ezért már nem mindig megy fel azokra a szőnyegekre, amikre új korában vígan felmászott.
Erről jut eszembe, lehet ezeken gumit cserélni? Egyáltalán kapható hozzájuk új gumi? -
Ispy
nagyúr
Jópofa dolog ez a küszöbmászó funkció az s50-ben, csak az a baj, hogy nálunk nincsen küszöb, cserébe Robi mindent is megmászik, amit nem kéne, aztán meg nyafog, hogy nem tud lejönni. Gondolom ez nem kikapcsolható fícsőr?
-
taylor67
csendes tag
Én rákérdeztem az eladótól, hogy hogyan érvényesíthetem a 3 év garanciát, ha szükség lenne rá.
Rögtön elutasította a megrendelésemet, hogy az általam megadott címre nem szállítanak, pedig előtte meg lehetett jelölni cseh és spanyol lerakatot és ingyenes magyar szállítási célt.
-
Yellow73_a
tag
Sziasztok. Ismerős Roborock S50-e visszamegy a dokkolóra, de nem tölt. Találkozott már valaki ilyen problémával? Mi lehet a bibi?
(Ismerős csak telefonon kérdezte, nem láttam a készüléket személyesen)
Hogy lehetne meggyőződni, hogy a töltő a rossz, vagy a porszívó? -
Köszönöm a válaszokat.
Fellelhető a neten valami angol vagy magyar leírás a kezdeti lépésekről büzemelésről?
Vagy elé csak a MiHome app-ot letölteni és ott adja magát a dolog? -
válasz
Brandynew
üzenetére
Jah, ingyen kuld cserealkatreszt, mint itt valakinek. Csak a shippingert tobbet akart kerni, mint amennyit az alkatresz ert.
Odrif: ha 10-20usd a hiba oldd meg magadnak. Ha nagy akkor elvileg van egy lehetoseged az ali supportnal, de ahhoz kitartonak kell lenni.
Ahogy megkapod azonnal tesztelj.Mivel eleg sok uj ember van: fw-t akkor kell frissiteni, amikor bajod van. Ha jol mukodik a porszivod nem kell megjavitani, mert abbol csak az olyanok vannak, h most nem megy ide, nem ugy megy, stb.
-
kenny123
addikt
válasz
Laci0022
üzenetére
Szia!
Nekem ma jött meg az 1S, par here rendeltem GB-ről, 201€-ért jött valami kuponnal. Elég durva cucc :D
Ment egy kört a lakásban, a vastagabb kábelen picit meg-megakad, de nagyon jó. Alapvetően nincs nagy dzsuva, rendszeresen volt takarítás ezelőtt is de elég komoly mennyiségű piszkot összeszedett. Beállítani kb 5 perc, egyből volt hozzá fw frissítés, meg angol hangot is be lehetett állítani. -
Alg
veterán
válasz
bcsarli
üzenetére
Nem annyira egyszerű hogy csak szoftveres beállítás, pl S50 és hasonlóknál egyszerűen van egy tartály ami folyamatosan nedvesíti a felmosót, nem tudja elzárni magát (ezért van az alátét a dokkolóhoz).
Mondjuk sokat nem ér amúgysem a felmosás, gondolj bele mekkora erővel tudja egy ilyen kis gyösz a padlóhoz nyomni a felmosóját...
Annyit meg nem nedvesít szvsz hogy a szőnyegnek ártana, padlóról 10mp-en belül felszárad.
-
Begi
senior tag
válasz
zsamiatt
üzenetére
Gyari. Nincs vele problemam, nekem mukodott out of the box. Mivel nincs mas okoseszkozom igy EU regiora allitva hasznalom. Egyedul a megosztas feature az ami hianyos, de lehet vele elni.
Szerk.: Annyi megis van, hogy kb. 10. hasznalat utan kicsit hangosabb lett, mint volt.
Illetve az elejen azt hittem a szonyeggel sem lesz baja, de sajna a leeses gatlo szenzor miatt tobbszor elakadt. (hosszuszallu a szonyeg es vilagos-sotet atmenet van benne). Ha leragasztanam a szenzort, szerintem siman kiporszivozna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Dreame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mobilinternet
- Autós topik
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Mi Vacuum Cleaner mini kézi porszippantó
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- Nagyon szép, fehér Jura Impressa J5 automata kávéfőző profi cappuccino fejjel
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4242, 100% Akksi
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

).

farkas26