Hirdetés
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Speederer
üzenetére
Elvileg elég egyszerű megoldás, amennyire tudom statikus analóg jel, nem megy benne semmilyen adat, vagy kommunikáció. Rá kell mérni egy oszcilloszkóppal, hogy konkrétan milyen a jelalak és a freki. Vélhetően gombokért lehet építeni elektronikát ami elő tud állítani egy ilyen jelet, és egy vezetékbe bele tudja küldeni. A gyakorlati megvalósítás kapcsán nem tudok segíteni, pláne nem Parkside-ban.
Egyébként egy ilyen DIY projektet sem láttam szembejönni, és szerintem az az oka, hogy ezek a gépek a működésükből adódóan alkalmatlanok ad-hoc feledatokra. Tehát az nem működik, hogy 1-2 hetente elviszem a nyaralóba, és majd egy full akkuval rendbe teszi ott a füvet amíg ott vagyok. Ahhoz, hogy bármit tudjon kezdeni vele, le kell nyírni, utána azt tudja szinten tartani. De ha le van nyírva, akkor minek a robot? Ha netán annyi időre marad, hogy annak értelme is legyen, akkor addig mi nyír az eredeti helyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
- Milyen autót vegyek?
- Elden Ring
- Hyundai, Kia topik
- Videós, mozgóképes topik
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Motoros topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Eladó megkímélt Samsung Galaxy A13 4/64GB / 12 hó jótállás
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest