- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syrius XIX
addikt
+néztem! Ezekből egyik sem állítható, ki van szűrkítve!
Vagy a beállítások nagy része (1-2 kivétellel szinte mindegyik) csak nekem van letiltva? Ez az én büntetésem, vagy tényleg nem értem!
De lehet vita miatt is! Nekem be van ígérve, h az első problémánál ki vagyok rúgva! Úgyhogy ennek fényében én inkább be is fejeztem, nem akarok kockáztatni ( ennél is többet)!
-
Syrius XIX
addikt
A Csepel: Dupla kuplung felváltásnál. Duplakuplung a kettő között gázfröccsel visszaváltásnál! Igen, van fogalmam róla! Itt automata váltó van, miről beszélünk, gázfröccs, hol, mikor?
A fékezést + már leírtam! Az autó ugyanolyan ütemben lassul akkor is, ha nem fékezek, csak elengedem a gázt, mintha fékezek is!
Innentől nincs is értelme fékezni, mert nincs jelentősége! Az + csak ráadás, h 1 autó mondjuk 200-ról 400 m. alatt áll meg? Dehát ez nem tehervonat!
Elfogadom, hogy szimulátor, ez rendben is van! (Sajnos arra még nem sikerült rájönnöm, mit akar szimulálni, mert ha az autók így viselkednének, az emberek nemhogy autót nem vennének, utak sem lennének!)De nem vitatkozni akarok, mert ki leszek tiltva! 11111111!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Medence topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- MSI CYBORG 15 A13V
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest