Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
.-..-.
tag
válasz
sopruk
üzenetére
Közben felraktam az appot és fura módon csak arcképes azonosítást kért, a régi 4-számjegyes kódot 6-számjegyre kellett változtatni, illetve csak ellenőriznem kellett a meglévő adataimat (telefon, cím, stb).
Bekérte még a munkakörömet és hogy milyen céllal használom.
Azt hittem fel kell töltenem a személyimet is.Igen, látom van is egy virtuális kártyám alapból és ott van az egyszer használatos ikonja.
Nem tudtam, hogy "sima" virtuálisból is lehet több, ezt majd megnézem később akkor.A "bankkártyás rátöltés" azt jelenti, hogy mondjuk a Revolut QR kódomat beolvasom a bankom saját app-jával és így küldök rá pénzt?
Szeretném valahogy kipróbálni most (hétvége/ünnepnap) kis összeggel, hogy miként tudok pénzt tenni rá.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest