- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
válasz
ZsizsiZsozsó #232 üzenetére
Az N90 jó, én sokat használtam, csak aztán valami miatt nem reagáltak a gombok. Ez nem a nagy szalagkábel hibája volt, de mikor szétszedtem, sikerült megjavítani. Persze most már csak áll a polcon egy 6260 mellett, de szerintem is nagyon rendben van az a telefon. a képernyő kicsit kicsi, de gyönyörű, a külső is jó, nekem nagyon tetszik.
-
válasz
ZsizsiZsozsó #231 üzenetére
Nekem egy null kilóméteres ericsson t68-as van napi használatban. Az akksi még fóliában volt így 8 napot röhögve bír.
Nem egy kapkodó idegbolond - de használható simán!Menő!
-
válasz
ZsizsiZsozsó #229 üzenetére
Oké! A retró telefonosok off-topic részében fogod megtalálni azokat a hozzá értő embereket, akik szeretik értik és használják ezeket a gépeket.
-
válasz
ZsizsiZsozsó #227 üzenetére
Használni szeretnéd nap mint nap??
-
KSparrow
őstag
válasz
ZsizsiZsozsó #66 üzenetére
Hát igazán vehetett volna hozzá fekete gombsort... Amúgy szép, más kérdés, hogy én ennyit nem adnék érte
-
KSparrow
őstag
válasz
ZsizsiZsozsó #64 üzenetére
A kameraérzékelő (mármint hogy ha leúzod a hátlapot, induljon a kamera) a hátlapban van, azt érdemes megnézni, jó-e. Akkor a 2 kamerát próbáld ki, a hangszórókat, beszédhangszórót, mikrotont, de talán a legfontosabb a joystick, az jó legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- Milyen széket vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Tomato firmware
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SkyShowtime
- Milyen TV-t vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest