- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
meroly
veterán
válasz
csoda120 #4039 üzenetére
Te mindig kifogod a jótékony lelkeket
Ehhez a pakkhoz mit szóltok? Nekem még hiányoznak a gyűjteményből.
-
meroly
veterán
válasz
csoda120 #4031 üzenetére
Meglesz
Eddig bírtam a 8800-val, gyönyörű meg minden, imádom, már szinte félek használni. Az akku lemerült estére, 2 óra beszélgetés és jó sok nyomkodás volt benne. Visszakerül a vitrinbe nézegetni, nem nekem való ez már
Ja és bocs, hogy megint felhoztam, de imádom még mindig.
-
-
pszili8
aktív tag
válasz
csoda120 #3808 üzenetére
Én is szeretem a banán Nokiát,egyszer használtam is az egyiket,nagyot néztek a Hervisben amikor megszólalt a Toreador én meg előkaptam a belső kabátzsebből
A 8850 szerintem a valaha gyártott legszebb telók egyike azok közül amit itt is lehetett kapni.De azért még 8210,8810,8890,8910 vadászat alatt
-
meroly
veterán
válasz
csoda120 #3680 üzenetére
6220 mindenképp, érdekes, nálunk annyira nem terjedt el, talán túl későn érkezett és nagyjából egy időben a 6230-al, persze hogy mindenki azt vette, mert bővíthető volt a memóriája, de szerintem nagyon jó kis telefon.
Akkor éves szinen 100k
Abból már el lehet menni a balcsira egy hétreligeti8 #3700: ezzel én is így vagyok
-
meroly
veterán
válasz
csoda120 #3540 üzenetére
Jaaa.... 8800 nélkül mire használod?
Egyébként a 6300i-hez is van dokkoló, nagyon durva.Saint_: írt, mer?
-
Gaborpecs
csendes tag
válasz
csoda120 #3353 üzenetére
Ezek szerint több féle gyüjtö van,van akinek mindegy milyen van ,de ezt azért nem nevezném olyan igazi gyüjtönek mert az igazábol nem ér semmit,de aki megtartja a hibátlan esetleg uj telefont azt már lehet gyüjtönek nevezni szerintem igaz sokan nem tehetik meg és nem is akarnák senkit se megsérteni ezzel!.szerintem csak hobbista akinek mindegy milyen az állapot.
-
Pastika
aktív tag
válasz
csoda120 #3307 üzenetére
Tényleg nagyon szép. Hol lehet ilyen gravírokat csináltatni, nem hiszem hogy mindenki vállalja a telefonburkolatot. 6300ról jut eszembe, hogy ma láttam egyet mely szerint nokia 6300 sapphire
De lehet holnap le is fotózom.
Ami viszont komlyan érdekelne, hogy nincs valakinek ismerőre Ukrajnában vagy Oroszországban? Kellene nekem egy cirillbetűs 8800 billentyűzet.
-
amanoba
őstag
válasz
csoda120 #3300 üzenetére
akkor ajánlom figyelmedbe a voda online shop-ot ha sok pénzed van..
9500 vitamaxban 30K.
bár ez még nem annyira retro.. -
zorzy4
addikt
válasz
csoda120 #3218 üzenetére
Hát igen tényleg egy retro gyűjteménybe még szerintem túl új, de szerintem egy retro topikban is ahhoz, hogy folyamatosan erről legyen szó. Szerintem kén nyitni egy nokia 8xxx topikot, és ott megdumálni a velük kapcsolatos dolgokat. Szeretett oldmobil oldalamon se lehet már egy jót beszélgetni mindenféle régi tellóktól, de már itt se!
-
meroly
veterán
válasz
csoda120 #3218 üzenetére
Mivel mindegyik pop-portos, ezért ez elő fog fordulni. Tisztogasd meg a csatlakozót meg a headseten is a csatlakozót. Nálam is szokott lenni ilyen hiba, pedig talán naponta egyszer ha felteszem zenehallgatáshoz. Minden máshoz BT-t használok. Ja meg a képeket is pop-porttal mentem le. Sajnos ilyen, érzékeny. A jack jóval rugalmasabb.
Pastika: akkor úgy látom nálatok is vannak szellemek
-
meroly
veterán
válasz
csoda120 #3215 üzenetére
Akkor csapj le rá. Főleg ha még működik is...
Majd lesz ne aggódj, amúgy egy ilyen csoda gyűjteménybe szerintem még luxus, mert simán lehet használni hétköznapokra (bár ez mindegyik 8xxx-re jellemző a mai napig), de kár elpocsékolni a vitrinre - mondom én, akinél 1 éve ott van
-
meroly
veterán
válasz
csoda120 #3213 üzenetére
Hát nem mai gyerek, én még nem láttam soha ilyet. 2001-es elvileg.
Stand-by aranyos, de legalább őszinteAmúgy ne tereld a témát a 8800-ról
-
meroly
veterán
válasz
csoda120 #2630 üzenetére
Én még attól is fosok, hogy szétszedjem a 8800-m, pedig az egyik oldalon jobban eláll a kijelzőnél és hátul a csúszka miatt van egy csík, valahogy így. Be kéne csak igazítani gondolom...
-
Rav3n02
senior tag
válasz
csoda120 #2486 üzenetére
saját magamnak is soknak tűnik, ezért hirtelen leírtam azokat amikre fejből emlékszem..volt ami csak 2 napig volt ami majdnem fél évig volt nálam, de így is 54 telefont számoltam össze és még egy csomó nem jut eszembe...emléxem, hogy 61-nél hagytam abba azt hiszem a számolgatást és azóta csak tippelek, szóval lehet, hogy csak a 75-80 lesz a reális
-
Stimpy001
aktív tag
válasz
csoda120 #2469 üzenetére
Na látod! Azért pár politikus mászkálhat retro telókkal, emlékszem nemis olyan rég még Orbán papa feszített egy 6310el egy képen
Műxik a 9000!
Sikerült a hétvégén szerezni egy kölcsön töltőt hozzá, nem kellett sok mindent csinálnom vele, úgymond "pöccre indult"Az akksi kb 10 percet bír, de legalább tudom hogy működik rendesen, csak a billentyűzete meg a menüje német..
9110 annyira csak nem lehet nehéz, biztos találni a neten szerelési útmutatókat, sok sikert hozzá! -
Stimpy001
aktív tag
válasz
csoda120 #2467 üzenetére
Ne is csodálkozz, az általad felsoroltak közül a legfiatalabb is megvan 10 éves, és ezeket a típusokat nem épp azok vették akik óvták a telójukat a széltől is..
A 9000 Comunicatornál énis leizzadtam rendesen, a billentyűzetén nemistudom hány rétegben állt a ZSÍR, de nem ám a gusztusos fajtából. Szabályosan körömmel kellett kaparnom mert semmilyen szer nem szedte le
Az én 8850-em már megint utazik, csak tegnap jött meg, alig tudunk összebarátkozni..
Sajnos vissza kellett küldenem, a kijelző nagyon halvány sötétben, a háttérvilágítása nem az igazi. Persze semmi gond, simán cserélik, csak mégis szerettem volna használni.....sebaj addig T28
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ROG Zephyrus G14 GA403UV 14" 3K OLED Ryzen 9 8945HS RTX 4060 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 12th 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó vadonatúj, Sovol SV06 Plus 3D nyomtató
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128GB Ultramarine -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3097, 100% Akkumulátor
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest