- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Netfone
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zombinyul
addikt
válasz
Magnum_ #4951 üzenetére
Hiába,no,a nagybátyám a kezdetektől fogva cserélgette a telefonjait,elkapott engem is ez a betegség
8 éves korom óta foglalkozom telefonokkal(olyan 13 voltam,amikor először szétkaptam egy telefont,és sikerült is a joystickját megjavítanom az akkori T610-esemnek)és most jó nosztalgiázni,mik is azok a készülékek,melyekre olyan áhitattal néztem kisded koromban
Valamilyen szinten ebben nőttem fel -
-
-
meroly
veterán
válasz
Magnum_ #4758 üzenetére
Ja és ráadásul fém is. Aki árulta a műanyagot, szintén kitiltva
Na úgy már nem rossz, elvileg passzolnia kell, de ha a hátlapba sincs belegravírozva a 8800, akkor mivan? Amúgy melós telefonnak nem jó, mert az akku csak max 2 óra beszélgetést bír, ha nincs nyomkodva. Ha nyomkodod is akkor 1 órátbepe79: ez tényleg az
-
meroly
veterán
válasz
Magnum_ #4756 üzenetére
Hát ja
bepe79: mi vájdékiek meg amúgy se vagyunk érintettek a témában...
Amúgy a 6300 ház fém volt sajnos, de megtaláltam a rohadt-genyó-szemét-kötsög vaterán a műanyagot, hát az már nem fest ilyen jól. Nem tudom mi legyen
-
meroly
veterán
válasz
Magnum_ #4648 üzenetére
Áhhh... főtelefonnak az már nem elégít ki az akkuja miatt, sajnos, meg hát ugye fém is, úgyhogy szomorúan, de a vitrinbe rakom
Viszont valahogy ezek az ütés és vízálló dolgok bejönnek. Úgy vagyok vele mint 10 évesen a vízálló óra volt nagy szám, hogy húúú bevittük a balatonba is
-
meroly
veterán
válasz
Magnum_ #4641 üzenetére
Helyes is, én a 7270-emmel voltam így. Amikor megvettem rá egy hetére tönkrement a szalagkábel és nem volt világítás a kijelzőn. Majdnem megsirattam. Majd egy hétig volt szervízben (cseretelefon egy 6610i, szerintem undorító) és alig vártam, hogy visszakapjam, amikor megjött megfogadtam, hogy sose adom el. 8800-ért áldoztam be, de már bánom, mármint nem a 8800 miatt, mert az klasszisokkal jobb, hanem hogy eladtam egyáltalán.
Tudom, hogy nem retro, de egy ilyent érdemes szerintetek megkockáztatni?
-
zorzy4
addikt
válasz
Magnum_ #4628 üzenetére
Nem titok csak merolynak tudom, hogy van hozzá fölösleges infra kerete, mer az törött rajta amúgy hibátlan. Ezért ajánlottam fel neki. Ha valakit érdekel jelezze mimnél előbb mert 28.-ig kéne a lóvé. Ja és az akkuja harmatgyenge. Ja és a 2500ft-ba a posta is benne van.
-
Stimpy001
aktív tag
válasz
Magnum_ #4610 üzenetére
E71em volt, anno amikor kijött jó volt, azóta akárhogyan is nézzük eltelt 2 év, rengeteg minden változott. Az E72 meg ugyanaz csak átcsomagolva, gyakorlatilag alig nyúltak hozzá, nyomkodtam kicsit de olyan oldschool fílingem volt tőle. Persze iOS meg Android után minden rendszer régimódinak tűnik
-
meroly
veterán
válasz
Magnum_ #4546 üzenetére
Gratula hozzá
bepe79: hát remélem is hogy meg lesz vele elégedve. Neki igazából az számít, hogy tetszen elsőre. Aztán jó ha van kamera meg mp3 lejátszás meg strapás legyen. Ezzel jó darabig ellesz, a 3110-el is több mint két évig elvolt.
pszili8: mondjuk úgy már ciki, ja
-
pszili8
aktív tag
válasz
Magnum_ #4525 üzenetére
Igazából az is játszik,hogy nagyon szépen sikerült a 8850-esem felújítása és nincs szívem használni nehogy összekarcolódjon.
Az összes eleme karcmentes,mostmár a kijelző is,mert felpolíroztam.Az 5800-t szeretem de néha a falra tudnék mászni tőle,pedig ez is csak 2 hónapja van nálam,de már meguntam.
-
meroly
veterán
válasz
Magnum_ #4516 üzenetére
Köszönöm, én is gondoltam rá.
A 6300 nekem lenne és egy ilyen műanyag házra gondoltam, mivel irtózom a fémtől.pszili8: csere lenne, nagyjából a pénzemnél lennék. Beletelt egy kis időbe mire a srác is felfogta az árakat (lsd levelezés alul)
fullextra: hát ez a ház irtó ronda
-
meroly
veterán
válasz
Magnum_ #4513 üzenetére
Hát hogyne tesó!
Amúgy ezzel én is így vagyok. A 6230i-t csak azért használom mert minden téren megfelel a tudása, de imádom a 8800-m, anno megfogadtam ha egy ilyenem lesz sose adom el. Imádom a 6310i-t, mert olyan elegáns és jó a fogása. Imádom a 3410-est, mert - megboldogult - öregapámé volt, akit nagyon tiszteltem. Imádom a 8210-est, mert nagyon menő voltam vele annak idején. Imádom a 6110-est, mert Muldernek is olyan volt. Imádom a 2110-est mert a főnökömé volt. Imádom a 3100-t mert egy vagyont adtam ki anno ezért a csilli-villi előlapért. Imádom a 7650-est mert húgomnak vettem anno és mert mérföldkő. A többit is szeretem csak úgy.
Ilyen a retro-imádat asszem
-
bepe79
addikt
válasz
Magnum_ #4499 üzenetére
Még nem rendeltem meg a vaterán, mert ódzkodom ettől az egésztől. Miért nem ad egy címet, ahol tényleg meg tudom nézni, hogy full fekete-e, ahol meg tudom mondani, hogy kell-e nekem, én blindre nem veszek zsákbamacskát. Ha amúgyis van személyes átvétel, akkor miért kell mindezt a vaterán keresztül erőltetni?
-
fullextra
tag
válasz
Magnum_ #4499 üzenetére
még jó, hogy szóltam, hogy viszek 1 sima 8800-át holnap, dokkolóval, kamera forrasztásom elengedett, ergo. fekete képet ad, de a kamera szoftvere elindul, és a feketeséget rögzíteni is lehet.
ezt leszámítva hibátlan, pénteken végleg lelépek pécsről, haza nem hozom, az fix...meroly:
szerintem ilyen állapotban abszolút reális... -
meroly
veterán
válasz
Magnum_ #4476 üzenetére
Ház talán nem kell rá, csak egy ilyen plexi. És lehet nem kijelző kell bele, hanem szalagkábel, mert elvileg a kijelzőn van kép, igaz csak a hangyák háborúja, de van
Kicsit feltornásszam az árat?
-
meroly
veterán
válasz
Magnum_ #4434 üzenetére
Én céges simmel nem számolom már az ilyeneket, de én se nagyon szeretek sms-t írni.
Qwerty-vel meg hagyjál, mert ez a samsung i600 is két napig bírta nálam, már emlékszem miért adtam el anno az E61-et is. Útálom a qwety-t! És ha legközelebb azt akarok venni, akkor légyszi beszéljetek le róla!
köszi -
csoda120
aktív tag
válasz
Magnum_ #4398 üzenetére
Gyártó/típus?
4399) zombinyul Szintén gyártó/típus?
(#4400) KSparrow Sharp GX17-em volt 2db-is,de már mind a kettőt elcseréltem
Amúgy tényleg gyönyörű képeket csinál,nagyon színdúsak.A képeken a piros az tényleg piros és nem holmi pirosas árnyalat#4402) Ricardo R320 nekem is tetszik,na meg az R380
SL45 is tetszik
Abból is van egy,de sajnos nem működik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EA Sports WRC '23
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- CORSAIR K55 RGB PRO XT (Kartámasz nélküli) INGYEN FOXPOST
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest