Hirdetés
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pszili8
aktív tag
válasz
selenge #9334 üzenetére
A fogyasztást a cipő nehézsége határozza meg
A váltóról ne is beszéljünk,nem tudom ki találta ki ezt a bowdenes megoldást,nagyon pontatlan.Pl.az én expertemmel ha 90-100-al megyek akkor 5l-t fogyaszt,ha 130-140 akkor 8l.Ilyenek a francia autók,faternek volt céges kocsija egy citroen "szara" 1.9td normál tempónál 5l,ha tolta neki 150 körül akkor 9-10l.Ugyanez a megboldogult Audi A6-osunk 100-110 körül 7l,150-160 körül 7,5-8l,az csak mellékes,hogy 180-nál a légy fingását meg lehetett hallani olyan csendes volt.
-
pszili8
aktív tag
-
pszili8
aktív tag
válasz
Gaborpecs #9314 üzenetére
Ismerem Amigot,mint felhasználót,látni szoktam az aukcióit,már régebben venni akartam tőle vmit,de az értékelések láttán meggondoltam magam.Most így beugrott,hogy pinusz=amigo,ő árulta ezeket a termékeket...
Csoda:szerintem nem edd magad amiatt,hogy nincs 8850-ed meg 8910-ed,pont azon gondolkoztam,hogy 5év múlva tele lesz a vatera 8850-nel,meg 8910-el,és a nagy klasszikusok amik most is ritkák elfelejtődnek...Sokan pl a Siemens SL45-öt sem nézik sokba,pedig milyen korszakalkotó,telefon,hihetetlen mennyit tudott akkor,1Gb-ig bővíthető,java,mp3.Nekem legalábbis egy időben ez a teló volt a mániám,van is hozzá,dokkolóm,sztereó füles,mono füles hangerőszabályzóval,korabeli Sandisk 64megás MMC,1 gigás mmc.Egyébként gratula az s45-höz,nekem a párja is megvan az ME45,a belsejük full ugyanaz,csak az előlap más.
Golya32:pedig milyen megbízható,és milyen drága... -
pszili8
aktív tag
Ez jáóó!
-
pszili8
aktív tag
Eladó:
Nokia E51 hátlap 2db új,gyári
5db törött kijelzős 2630
1 jó 2630
5db 6610i
8db 6150
7db 3310
1db törött kijelzős 3100
1 db 6288
1db 6100
2db 5140i -
pszili8
aktív tag
válasz
KSparrow #9192 üzenetére
Kábellel lehet nyitni,de sztem ha elviszel 10db-ot egy GSM-esnek biztos akciós árat mond,vagy odaadsz neki 2db-ot fizetségül még az is megéri neked sztem.
Minolta:egyébként úgy volt,hogy a T39 ajándék lesz,de meggondoltam magam
Huhh,vagy 2órája törölgettem a telefonospolcot,le mindent letörölgetni aztán vissza -
pszili8
aktív tag
válasz
Rav3n02 #9180 üzenetére
Lehet,hogy gyári csak át van festve.Egyszer olvastam ,hogy a sárgák a kopott gyári házat átfestik feketére,egy két dolgot kicserélnek benne újra aztán újra eladják.
Ma ért egy kis meglepetés,megérkezett ő:
Szerintetek mitől lehet,hogy a fényképezőm természetes fényben nem tud fényképet csinálni,vaku nélkül meg néha csíkos a kép??
Ez lenne a kocsim természetes fényárban:
-
pszili8
aktív tag
válasz
csoda120 #9168 üzenetére
Igaz ez más tészta,de én ismerek egy tagot akinek az Iveco Daily turbo-n a kötelező szervíz került ennyibe,úgy bántak vele pedig mint a hímestojással,2 hónaposan minden baja ez nem egyedi hiba,igaz már a vételnél is feltűnt hogy a márkakereskedő a kötelező szevízt szajkózta...Ezekre a régi Camry-re is sokan panaszkodnak.
-
pszili8
aktív tag
válasz
csoda120 #9149 üzenetére
Ez nem Suhl,ezt csak Simson 250-ként emlegetik,már mentem ilyennel motoros talin,asszem az 1938-as évjárat volt
.Jawa 350-nel csak az a gond,hogy 12l-t eszik.Egyébként nagyon durva némelyik vidéki sufniból mi kerül elő,egy motoros találkozón beállított egy srác egy őskori Audi motorral(akkoriban volt az audinál a cégegyesülési mizéria)
-
pszili8
aktív tag
válasz
csoda120 #9145 üzenetére
Na látom vannak itt veterán fanok,nekem eddig 125-ös etz,volt p10-es pancsa,most van egy 150-es Mz TS/1,haver a veterán motorokat gyűjtögeti,most van neki a D-Csepel,van egy oldalkocsi Pannónia P12(asszem).Most ajánlott ismerős egy cserét a 150-es TS-t egy 350-es CZ-re cserélnénk.Egyébként nézőpont kérdése mi a drága,pl én az MZ-t 5k-ért vettem,haver egy öregtől 2db pannónia p10-et vett 20k-ért,ebből az egyik az enyém lett,80k-ért adtam el.Motorban egy világháború előtti BMW az álmom,vagy egy fullos Pannónia P20,de ezek tényleg nem olcsó mulatságok.Na én befejezem az offolást mielőtt elszabadulnak az indulatok
-
pszili8
aktív tag
válasz
selenge #9137 üzenetére
Nekem Pannónia P10-em volt,most csináljuk havernak a Csepel D125-öt,már csak a blokkot kell felpolírozni és kész is lesz.Én inkább szoci autót szeretnék,álmaim autója egy Tatra 603,sztem a legszebb szoci verda,csak az a bökkenő,hogy ritka és drága.
KSparrow:2630 ügyben bizniszelhetünk van nekem is 6db törött kijelzős.Betörték direkt,hogy kicseréljék. -
pszili8
aktív tag
Én a gyűjtemény eladásán azt értem,hogy a felsőkategória,és a nagyon ritkák maradnának,a többit elpasszolnám de az a baj,hogy annyiért sem vennék meg amennyiért szereztem őket.De még csak gondolkodom igazából,lehet hogy maradnak,de leállok,nem nézek vaterát ilyesmiket,esetleg ha a piacon meglátok 1-et akkor megveszem esetleg,az a gáz amit Saint mondott,rájöttem mi mindent vehettem volna,meg amennyi időt elcsesztem ezekre,legtöbben röhögnek a gyűjteményen 1-et,meg a szokásos "hát te hülye vagy bzdmg" és kész.Most venni szeretnék egy veterán autót és azt szépítgetni,nekem ez a másik gyengém,motorokat már csináltam eleget.
-
-
pszili8
aktív tag
-
pszili8
aktív tag
A múlthéten megtekintett 8910 tulaja megszorult anyagilag,mostmár enged az árból lehet megveszem.
-
pszili8
aktív tag
válasz
Magnum_ #8998 üzenetére
Köztisztviselő,de most megint cserélték a céges flottát és a régiket el lehet hozni ingyen(csak faternak,ő is telefonfüggő
) az újabbakat meg ócsóé árulják(6300,E51,6230i stb) Van most kb 6 db 2630-as és a hülye paraszt aki használta benyomja az ujjával a kijelzőt,hogy kapjon új telót
-
pszili8
aktív tag
válasz
Pastika #8996 üzenetére
Elment,csak a kemény mag volt ott.Ma kaptam fatertól egy működő,magyar 8210-et,csak hátlap kéne rá,a háza teljesen ép.
Az újabb telefonleszázalékolásból elhozott fater egy Nokia 7610-et gyöngyházfehér,szinte karcmentes,remélem azt hozza nekem a Jézuska mert,eléggé beleszerelmesedtem.
-
pszili8
aktív tag
válasz
SyntaxeError #8963 üzenetére
Akkoriban az övre csatolható tartó volt a divat
Sztem gyárilag is olyan járt hozzá.
Fenn kell maradnom,mert buliból haza kell fuvaroznom a haverokat -
pszili8
aktív tag
-
pszili8
aktív tag
Most találom,ki melyik telókat vigyem vasárnap,legszívesebben mindet elvinném,de a nagyon régiket meg se nézik nagyon.De így is viszek vagy 40 db-ot.
-
pszili8
aktív tag
Vaterán,hogy lehet licitet törölni? Sürgős lenne.
-
pszili8
aktív tag
Nekem kell egy ilyen!Nagyon durva szerintem!
Ksparrow nekem van egy törött kijelzős,de egyébként hibátlan független K300i-m,ha kell akkor viszem... -
pszili8
aktív tag
válasz
Magnum_ #8750 üzenetére
T6-tól felfelé van minden torxom a csillagos égig csak 5-ös nincs,de lehet ,hogy holnapra lesz,ha haver nem felejti el..
Iguana:Az a baj,hogy én megcsinálom a CNC-re a progit,de a tanárom nemhiszem,hogy megegengedi,hogy a17 millás gépet 5-10 db ilyenért elindítsam.De azért megkérdezem.Egyébként ha nem jön össze akkor 0.5-ös lemezből vágok oda egy profilt és kalap-kabát.
Ligeti:CNC gépen csak méretpontos dolgot csinálunk... -
pszili8
aktív tag
válasz
Magnum_ #8745 üzenetére
Köszi,ha Golya nem tud szerezni akkor veszek itt ahol te mondtad.Ezt az utángyártottat megcsinálom úgy döntöttem,már csak fékezőgörgő kell(normális mert ami benne van sztem nem is fékez) meg ez a vas.
Hatással voltál rám.
A 8910i-t szétszedtem teljesen,mert ki akartam szedni belőle a fékezőt,de inkább ráhagytam,viszont sajnos az alsó műanyag eltört.De nem baj majd a suliban csinálok a CNC marógéppel fémből,meg műanyagból is pár db-ot
Egyébként ahogy beleraktam ezt a fémdarabot,az egész mechanika sokkal stabilabb lett,nem lötyög,eddig amikor nyomkodtam a gombokat mindig lötyögött és kattogott a szerkezet,ez nagyon idegesítő,telefonálás közben is hallatszott amikor mozgott.
Valaki fórumtalira tud hozni T5-ös csavarhúzót? -
pszili8
aktív tag
Úgy döntöttem,hogy holnap kínálok ezért 17k-t,ha elfogadja elhozom ha nem nem.Lehet ha villogtatom az orra előtt a 17k-t akkor odadja.
-
-
pszili8
aktív tag
válasz
golya32 #8689 üzenetére
Szerinted megéri az a teló,amit tegnap linkeltem?Ami a hátulján látható foltokat illeti azok nem kopások,hanem valami koszfoltok voltak.Igazából az a tervem,hogy megvenném az másikról a kupakot átraknám,meg a króm díszt,és az eladó lenne.Szerintem igazából egy 8910-ben nagyobb érték,ha a nyitó mechanika hibátlan,mintha az a műanyagdarab rossz.
-
pszili8
aktív tag
Skacok,megnéztem a 8910-et nagyon szép állapotban van 2 dolgot leszámítva,alul a műanyag kupak törött,a króm karcos,ez utóbbi engem nem izgat.Kupakot tud valaki eladót nem muszály hogy új legyen csak ne legyen repedt?A telót még nem vettem meg,gondolkozom rajta,alkudozok rá,de a srác nem nagyon akar engedni.
-
pszili8
aktív tag
válasz
ligeti8 #8666 üzenetére
Nem biztos,hogy fake,csak átvan festve,egyébként szép festés.Szerintem jól néz ki.,én is gondolkoztam régebben,hogy átfújatom az enyém,természetesen profival.
Ja látom már oda van írva ,hogy limited edition,na ez az amitől a hajam hullik ki.
Ha veszek az egyik 3310-esre egy ferraris v dulce &guappone(
) előlapot akkor az már limited edition és árulhatom 20k-ért???(erős túlzással)
Nem hallgatok a hangokra,de ez nagyon sokba kerül,nem néztem szét eléggé. -
pszili8
aktív tag
válasz
Magnum_ #8651 üzenetére
De nekem fémszínű kék' de az meg lehetetlen szinte.Am a T29 bill-en látszik,hogy refurbished.
A 3310-eseket egy gsm-es srác vettem meg 1500/db és pampog hogy adásvételi kell,meg tökéletes legyen meg minden.Írtam neki ,hogy 10éves telókról van szó,ő mint gsm-es aki 300%-os haszonnal kiteszi a boltba és még ő magyaráz.Kikészít az ilyen,adjam szaré-hugyé,de olyan legyen mint az új.Hát fákjú bzdmg!
Ja és szólok előre,hogy lesz jópár 6000-es sorozatú nokiám óccón eladó! pl:6020,6230,6230i stb-stb
Sárgaréz 8850! -
pszili8
aktív tag
válasz
Magnum_ #8645 üzenetére
Szépek nagyon!Nekem is kéne 8850-8810-8910 dokkoló,de én nem adok érte 1500-nál többet.Az a T29 refurbished ugye?
Nem hiszem el tegnap felraktam 8db 3310-est ebből 5db-ot elvittek ma
Szerintetek sokat kérek a 8810 előlapért?2k-ért árulom,nézik,de ilyen 1000ft körül kéne mindenkinek,annyiért én oda nem adom,5k-ért vettem. -
pszili8
aktív tag
Na akkor holnap meglesek egy 8910-et,de valami azt súgja nem fog tetszeni.Szerintetek megér 19k-t[link]?
Sztem amúgy ezeknél a 8910-eknél épp az a gáz ha matt az előlap a gyári(amit én láttam) az tükörsima volt. -
pszili8
aktív tag
válasz
selenge #8610 üzenetére
Mintapéldányt nem is fogsz találni max 10-15k-körül
Az a baj,hogy ezeknek a telóknak a 90%-ának repedt a háza,leheletvékony rideg műanyag,egyszer leejted ennek annyi is.Amúgy az a vicc,hogy 5-6 éve adtam el egy piros 8210-et 8k-ért most meg majdnem ugyanannyiba kerülnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- HP 640 G5 laptop - 14FHD/I5-8265U/8-16-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- HP 650 G4 laptop - 15,6FHD/I5-8250U/8-16GB-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- Ubiquiti Unifi Access Intercom
- TCL 55C745 TV 4K FALD, HDR Dolby Vision, DTS, 2029.07-ig garanciális, dobozában, fóliás, karcmentes.
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest