- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zorzy4
addikt
-
golya32
senior tag
válasz
arkades #15875 üzenetére
E66-ot ne vegyél, akku nagyon szar!
Nekem n85 van nagyon szeretem és ajánlani is tudom, a kijelzője miatt akku 3-5 nap használattól függ.
Másod telefonom az E51 az akkuja annak még jobb, de az nem tud annyit és a kijelző is kicsi.E71 nekem is fagyot, ráadásul úgy hogy a kijelző kimerevedett, ránézve úgy tünt működik, én meg eltűntem a hálózatról, akkor inkább E72 az sokkal jobb, sajnos drágább is.
-
sunahunter
senior tag
-
TommyX_
őstag
válasz
arkades #15870 üzenetére
Akksi:
21-es szofttól felfelé, már jobban bírta a zenehallgatást A2DP-s headsettel, körülbelül 4-5 óra volt.
Zenehallgatás nélkül, elvileg kibír 2 napot is, átlagos használat mellett, sajna arra már nem emlékszem, hogy új korában mennyit bírt az akksi, mert akkor is, sok zenét hallgattam, filmet néztem, meg játszottam a telefonnal.
Ha sokat netezel vele, akkor a gyári böngésző felejtős, mert hamar megtelik a "memória".
Hátrány: Nincs a kijelző előtt védelem. -
KSparrow
őstag
válasz
arkades #15866 üzenetére
Nézd, akkor lehet jó lenne megpróbálnod egy 5800-át. Laci (Vectra) esküszik rá, kamera, wlan, érintő megvan benne, zenére jó, (gagy)Iphone mit tud töbet?
Perszemindenkinek megvannak az igényei, nekem pl fontos a qwerty, mert sokat sms-eszem, (havi 200 a havidíjban)kell a wlan is, de nem akarok szalagkábelt gyilkolni, az E61 tökéletes. A másik az N82, mert a kamerája bármikor kellhet. nekem a GPS, mobilnet, érintő, kijelzőelforgatás, játékok csak plusz, de nem kell a mindennapokba. N82-nél is csak a galériát forgatom el, máskor minek?
-
KSparrow
őstag
válasz
arkades #15507 üzenetére
Nekem valahogy kevés, amit tud. %310-esem hamarabb volt, megszoktam a jack fülest. vagy nem is az, csak lenne benne valami extra. de semmi. a slide lötyög, fényes, könnyen karcolódó műanyag ház, sima S40...
ami viszont érdekes, régebben videózgattam a telefonommal, ma meg már félévente ha egyszer. de másnál se. vagy azért, mert megszoktam, hogy van, éés fölösleges, vagy ez is csak egy divat volt, mint pl a cserélhető előlap? (meg most az érintősökre a szilikon tok(bár ennek értelme is van legalább))
-
KSparrow
őstag
válasz
arkades #15498 üzenetére
a burkolat más. de hardware-software téren a két telefon egyezik. nézd meg a 3100-3120-ast. máshogy néznek ki, más a közkeret színe, az egyetlen dolog, ami nem átcserélhető, az a gombsor, de az is cska az előlap miatt. de az előlap (gombsorostul) átcserélhető.
az RM szám a gyári azonosító, ha az egyezik, akkor a két telefon is. sőt, elvileg a panelen az alkatrészek, minden ugyanaz.
meg a másik: ilyenkor, ilyen árkategóriában a Nokia már nem csinált 4 irányú navival telefont. olcsóbbat lehet, még ma is, pl 5030 Xpress Radio, de ez 6-os széria, nem low-end. itt már szóba se jöhet, csak az 5 irány, kb 2004 óta. -
KSparrow
őstag
válasz
arkades #15494 üzenetére
az is 5 irányú. ha az RM szám egyezik, akkor a két telefon 100% egyezik. a 6800-6810-nél volt ilyen eltérés, előbbi 4 irányú, utóbbi már 5 irányú joystick-kal van ellátva.
hasonló minimális különbség van a 6820-6822 telefonok közöttn is, előbbiben 4000 színű a kijelző, és CIF kamera van, a 6822 meg 65000 színű és VGA. -
KSparrow
őstag
válasz
arkades #15490 üzenetére
Akkor igazából tökmindegy. a 2 telefon tökéletesen megegyezik. Ha az RM szám egyezik. akkor a telefon u.az. a 3100 és a 3120 is 2 számmal jelent meg, de mind a kettő RH-19. ezek szerint a 6280 és a 6288 is. 6280-asom még nincs, de akkor nem is nagyon töröm magam, hogy meglegyen, ha ugyanaz, mint a 6288.
-
KSparrow
őstag
válasz
arkades #15095 üzenetére
Még várj egy kicsit, mert lehet, hogy rosszul emklékszem, és elképzelhető, hogy cserélhető. a 6310i -ben tuti, mert egyszer egyet elhagytam, és felszívta a poszívó, kereshettem a porzsákban (persze utána is ment)
a 2 telefon meg eléggé hasonló, lehet, hogy a 6210-ben is cserélhető. ha az, akkor még tartalékom is van .@(#15094) area_51: Ja, meg Sony is.
-
KSparrow
őstag
válasz
arkades #14740 üzenetére
igen. alapból 2 számom van, de az N82-t belassítja a 8gigás kártya, meg ninvs olyan jó hangja, mint az N76-nak. meg a másik, hogy az akku egy napig bírja, ha zenét is arról hallgatnék, akkor nem menne annyit se. a másik számomra meg előny a qwerty, mert van havi 200 sms a havidíjban, és ki akarom használni.
-
KSparrow
őstag
válasz
arkades #11262 üzenetére
nekem 5210re kéne, mert tudok egy szuper darabot, de nem tudok rá házat.
ma a piacon találtam egy bekapcsoló gomb nélküli 6230-ast, itthon tettem rá egyet, de nem az igazi, lehet szar a gomb, és most ha áramot kap, beindul, meg a térerő se 100%, de sebaj, megy, és nem vészes az állapota. -
varga911
senior tag
válasz
arkades #10736 üzenetére
Innen szedtem, nem néztem utána, nem vagyok nagy nokiás.
Van még egy Ericsson GA628-am is elfekvőben, szintén működőképes.
-
pszili8
aktív tag
válasz
arkades #10119 üzenetére
Nem általánosítani akartam,csak érted,katona volt,most házakat gyújtogat,mindenkivel kib*szik,erre gondoltam gondolhatod milyen állapotban van...
Na de térjünk vissza a telefonokhoz!Új szerzemények,de az ezüst már el is kelt,de van egy szebb "i"-s
Bakker van egy Sagem MW3026 Load-a-game telefonom,és 1k-ért nm kell senkinek a vaterán,pedig nagyon ritka és szép is,csak sajnos d2 függő.Szerintetek kifüggetlenítik ezt még valahol,a kedvenc függetlenítős oldalam megszünt -
pszili8
aktív tag
válasz
arkades #10113 üzenetére
Nem ez természetesen nem igaz,puskát nem viszünk,de úgy szeretnék elbeszélgetni vele,hagy egye a bűntudat.Egyenlőre még gondolkozunk mi legyen.Sztem lehet,hogy a szomszédok helyettünk is helybenhagyják,mert mindenki utálja.Aki lakott tanyán tudja mit jelent a tanyaszomszédi viszony,de innen nem hinném,hogy sokan tudják...
-
Magnum_
nagyúr
válasz
arkades #9982 üzenetére
az az alapvető baj, ahogy elnézem, hogy mindent annyira olcsón akartok megoldani, hogy rosszabbnál rosszabb megoldások jönnek ki. megveszitek a lehasználtabbnál lehasználtabb telefonokat, de panaszkodtok, ha nincs márkajelzés, letört az akkupöcök, karcos, befolyt a kijelzője, stb, majd vadásztok hozzá donort + pénzért, majd másik lehasznált házat + pénzért, és kijön sokkal drágábbra, mint egy felújított utángyártott házas példány, és a ráköltött összeg megközelíti a ténylegesen karcmentes, gyári, kurvaritka példányok árát.
így kell ezt csinánie.
én is kiadtam sok 5110 meg 3210 árát egy makulátlan gyári 8910-ért, de az eladó személye garancia a minőségre.
bárki jön hozzá, szakértő, nem szakértő, csak nézi. és az utángyártott házas telefonjaimat is, mert szépek, frankón működnek és még azokban nem is áll sok pénzem
-
KSparrow
őstag
válasz
arkades #9881 üzenetére
muszáj. amúgy nem hiszem, hogy baj lenne, de ki tudja. nagy bajba nem kerülhetsz, nem vetted meg. és ha elhajtasz egy lopott autó mellett, akkor se foglalják le a kocsidat... nem te loptad el, már ha a talált telefon mégiscsak lopott lett volna. ... (Bízom benned, meg hogy nem te tulajdonítottad el
)
Csoda120
a panel mellé volt rakva a celofán(alufólia, esetleg?), vagy az antenna mögé , a házba? utóbbi lehet jelerősítés is. ha a panelhez, leárnyékolni, akkor nemtom. unatkozhatott...vagy, amit én is csináltam 8110-zel, hogy betettem, mert nem érte el a csatlakozó az antennát a panel mellé alufóliát, hogy átmenjen. (és ment is). nem lehet, nem éri el a panelt az antenna, mert nem jó az antennán a csatlakozás?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- ASUS notebook topic
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Videó stream letöltése
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Battlefield 6
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest