- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- A Lite-nál is lájtosabb Honor 400 érkezett
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Hirdetés
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
Kérek engedélyt megnyerni az iszapbirkózást:
A stick (3 van az országban), a 6620, az E61 és a 7710 proto, az E61-en pl. pop-port helyett MiniUSB van. Az N91 a 6650, a 8850 és a 6810 végleges. A protok közül sajnos a 6620 és az E61 nem indul, de 6620 van másik proto- Az E61-re kíváncsi lennék pedig. A 7700 viszont teljesen használható, egy estére ki is próbáltam, azóta itthon pihen, nehogy baja legyen
A fenti képen a fekete E70 is proto (halott), az ezüst meg csak új
-
KSparrow
őstag
Fx 8320 van nekem asszem. 8mag, 3,5ghz. Most, hogy meleg van, 60`c köré felmegy, alapjaraton max 40.a 160w-os arctic freezer extreme ventivel. De terhelve, gta4, majd watchdogs. Szóval n rossz mellé még egy sapphire videokártya, asszem 260x. Az x tuti, 2 gigás. 8 giga rammal már csak egy ssd kell bele, aztán pá.
-
bocsánat, hogy én olyan félvezetőgyártó cégtől nem vagyok hajlandó semmit venni, akik nem innovációk utján, hanem a pénz beszél kutya ugat elvén próbálnak piacot szerezni.
Ja, hogy az AMD csak a Mantle API-val többet tett le az asztalra, mint a zintel egész pályafutása során?
Aztán az AMD APU-król már nem is beszélve. Az Intel IGP-i hogy állnak? -
ferret77
aktív tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Mesterséges intelligencia topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lopás útján fejlesztették ki az Apple Pay szolgáltatást?
- Apple MacBook
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest