- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
KSparrow
őstag
válasz
csoda120 #11856 üzenetére
beza. jóaz. túlélte azt az esést, amit nálam valaha kapott egy telefon: egy egész emelet, kiesett a zsebemből, és a legfelső lépcsőnél lezúgott, direkt a parkettára. de nem tört el
azóta inkább csak a polcon van
Hátha valamelyikőtöket érdekel:
eladó 6310i -
pszili8
aktív tag
válasz
csoda120 #11739 üzenetére
Nem lett bajunk,de az autónak lett,és most ez nagyon hiányzott a hátam közepére.Viszont tegnap finom volt az ebéd
Az autópálya kerítése mellől ugrott ki felüljárón,egyből az autónak ugrott,az a baj,hogy nagyon el vannak szaporodva,a sok géniusz állatvédő meg mindig okoskodik,h nem szabad irtani....Tegnap az autópályán is elütöttek egy őzet,ismerősöm is elütött egyet,totálkáros lett az autó,kihívott rendőrt,vadászt mindenkit,de megmondták neki h egy fillért sem kap,szóval ha valaki elüt egy őzet be a csomagtartóba azt elvan intézve.Ami legdurvább sztori azt ápolónő rokonom mesélte,h elütött a fószer egy őzet,beugrott a szélvédőn,és atszúrta az agancsa a fickó artériáját,meg is halt szerencsétlen.
-
T0rnad0
addikt
válasz
csoda120 #11620 üzenetére
Nem volt még ilyen, de nem is nagyon vonz, mondjuk egy ilyen cserét mint a tiéd megér...
Néha használom a 7600-át, csak az előlappal kell kezdeni vlmit, mert nem a legszebb. Ha lesz időm átműtöm arról amit tőled vettem, eredetit már nemigen kapni, az utángyártott meg ki tudja milyen minűségű...Amúgy nagyon szuper kis telefon, csak a billentyűzet háttérvilágítása...
Most a 6300-át használod, semmi retro? -
T0rnad0
addikt
válasz
csoda120 #11545 üzenetére
Bocsi, nem akartam előled elvinni...Mondjuk a végére eléggé elharapódzott a licit, ha prototípusként lett volna hirdetve, nem tudom hol áll meg
Nem sok mindenre fogok licitálni a vaterán, de a 7600 a mániám volt
Az egeret végülis elvitték nagy nehezen ( ilyen lassú vásárlóm sem volt még, legszívesebben jól lehúznám értékeléskor), szóval azt már nem tudjuk leboltolni.
-
-
KSparrow
őstag
válasz
csoda120 #11160 üzenetére
ez nem megy kóddal.
az enyém sajnos nem megy, de remélem csak szoftveres, és a box segít majd rejta. aztán egy kijelző kell nekem is
meg kéne egy kijelző a 3110Classicba is. na mindegy. majd lesz az..
MEGVAN A DSD EREDMÉNYE, MEGVAN A C1 NÉMETBŐŐŐŐL!!!!!!!!! (ez a külföldön elfogadott, a magyarországi majd csak az érettségivel)bocs, de nagyon Hepi vagyok.
-
KSparrow
őstag
válasz
csoda120 #11137 üzenetére
háát..
láttam kézbe fullfekete előlapot, nem rossz. az arany akkor jó, ha gyári, de amúgy ilyen mattos gagyi műanyag a közkeret, a feketével meg hülyén néz ki. a fekete se rossz (nem láttam az előbb, nem figyeltem)
hát nem tudom. a fekete az egyáltalán nem rossz darab, vagy az, vagy a sima. amelyik élőben jó. a feketével azért vigyázz, passzoljon a színe. pl 5310 kék és piros nem passzol az előlapi műanyag keret színe a gombsorral, mer az fekete, a keret meg szürke. abból csak a full fekete a jó, (nekem az volt/van) de a 6300 mindkettővel jó lehet.
élben kell megnézni.
az aranynak nem is inkább gagyi, hanem ilyen bóvli-hatása volt, azaz akarna jó lenni, de csak csillog, és nincs mögötte érték. akkor már szerezz egy kilós aranyláncot hozzá, és csapasd a "cigányhifit" a nyóckerben.
a natúr az semmi extra, sokan használják a típust, tudásban és használati körben amúgy ez a telefon egy olyan 6230i-utód. ez kb olyan, azaz ha a natúrt veszed meg, te is egy leszel azok közül. van egy jó telefonod (ami felépítésében megegyezik a 3110Classickal, de ez ide nem lényeges), de semmi extra.
a fekete pedig valamilyen szinten magában hordozza azt a rejtett eleganciát, ami a Nokia telefonok nagy részében megvan. nincs meg a tucat-hatás, mégsem egy gagyi valami. csak arra figyelj, hogy ne legyen béna a festés, passzoljanak a színek.
ha tudod, nézd meg 3 fénynél, azaz napon, árnyékban, és lámpánál. ha passzol, a fekete a jó. ha nem, vagy gagyi hatása van, esetleg kopós a festés, akkor csakis a gyári(-féle) játszik.ez de hosszú lett..
Minolta5: az ezüst egy pár éve megy, a fekete most jön/jött be nemrég, még nem olyan unt darab, de az is kezd sok lenni. -
-
-
meroly
veterán
válasz
csoda120 #10937 üzenetére
Igen, az nagyon szép. Egy dolog zavar benne, de lehet már a kora miatt, a gombok kattognak, de nagyon. És mintha ragadna is, így cuppog, szétszedtem, semmi ragacs nincs benne, lehet kopott a fólia.
3650 megvan köszöni szépen. Érdekes, mert valahogy nem kapcsol ki rendesen és mindig lemerül, de szorgalmasan töltögetem felfelé. SMS-t még nem próbáltam írni vele, de a kezdetleges symbian aranyos
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- PowerColor Red Devil RX6700 XT 12GB eladó
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Asus TUF Gaming A14 FA401WU - 14" 2.5K 165Hz - Ryzen AI 9 HX 370 - 16GB - 1TB - RTX 4050 - 3 év gari
- Redmagic 10 Pro gamer telefon eladó ! Újszerű, EU modell.
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3104
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest