- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoda120
aktív tag
-
Earl_Muttley
őstag
válasz
KSparrow #11688 üzenetére
pszili8: Ezek az eladók néha nagyon lekezelőek tudnak lenni, de ez a kamuzás hogy megrágta a kutya. Könyörgöm, ennél még bármelyik elsős is jobbat találna ki.
Mindenki: Ez a mobildobáló verseny értelmetlen, de a legrosszabb az hogy néha működő, ritka darabokat hajigálnak el. Nálunk az iskolaban párhete a kissrácok 1 5110el szórakoztak, ami mellesleg be is kapcsolt... Szétzúzták mert hogy ócska. Erről az "érdekes időtöltésről" régebben a DiscoveryChannelen... Színvonal.
Mobilfogó verseny ötletét pártolom.
-
-
T0rnad0
addikt
válasz
KSparrow #11675 üzenetére
Én nem dobálok, de szörnyülködj
-
pszili8
aktív tag
válasz
KSparrow #11566 üzenetére
Ez igaz! Én is megyek ballagásra oda megfelelő a BB.
Valamelyik nap jöttem haza Pestről,és beszaladtam a pálya mellett a mekibe,közben nagy erővel nyomkodtam a BB sms-t írtam éppen,erre a mellettem lévő pultnál egy öltönyös fickó látom néz és mosolyog,aztán előkapta a BB 9700-asát és kirakta a pultra.
-
szőröscica
addikt
válasz
KSparrow #11555 üzenetére
Az X7 nem rossz, de azért mégiscsak egy mezei érintős teló. Nem olyan elborult, mint egy 7600.
Az Androidról annyit, hogy az én routeremet és egy barátomét is pár méterre pontosan belőtte a térképen. És? Minden routerrel ezt csinálja, aminek a környékén járok. Először felkaptam a vizet, de aztán rájöttem, hogy tök mindegy, nekem ezzel semmit nem árt.
Le fogom cserélni az Androidos telefonomat, de nem emiatt.
-
szőröscica
addikt
válasz
KSparrow #11536 üzenetére
Én most 7600-as Nokiára vadászok, de reménytelen vállalkozásnak tűnik.
A Vaterán semmi, a német ebayen van vagy 3 darab, de egyik se postáz Magyaroszágra, és ráadásul olyan életlen képek vannak, hogy úgy nem veszem meg.Persze vannak újak 100 euró körüli áron, de annyit nem adnék érte.
-
zorzy4
addikt
válasz
KSparrow #10996 üzenetére
Hát ehhez, csak annyit, hogy kórházban vagyok így csak az e63 a külvilág. Mivel nincs wi-fi ezért életemben először használom a 3g-t és mobil internetet, na így merül le 5 nap alatt, de csak ha sima wi-fi, meg beszélgetés, zene, stb akkor egy hét. Gyerekek ez a 3g hasít, milyen lehet a HSDPA?
-
csoda120
aktív tag
-
törölt tag
-
zorzy4
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Autós topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Napelem
- Kedvenc zene a mai napra
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged