-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
na megérte kinézni a piacra. megszabadultam pár roncstól, és szereztem 2 telefont, meg 2 gombsort. (egy 3510i és egy 8210 gombsor, a 8210 szép, a 3510 kicsit kopott egy helyen)
a 2 telefon meg: egy 6210: csak úgy kaptam, elég leharcolt, de ez van, a kijelző egy helyen megfolyt meg a kontraszt is fel van véve, de megy.
a másik telefon meg egy t-mobilos (már nem sokáig) 6170. ugyan van egy-két apróbb hibája, (pl a hangerő+ gomb nnincs a panelon, meg a műanyag is hiányzik, meg karcos kopott minden, de működésben hibátlan.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- iPhone topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Windows Insider Program
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Poco F7
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- További aktív témák...
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest