Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
Tudom, off topic, de hátha értetek hozzá: szakos topicban nemigazán kapok választ erre...
Adott egy új Dell Inspiron 5520 laptop (i3-as procis konfig). Eredetileg ubuntu volt rajta, de én windows párti vagyok, így feltettem rá azt (Win7 ultimate, 64bites). Egy kicsit nehezen, de a .net framework telepítése után látta a WLAN kártyát, és ment. Egy hétig. Amikor elegem lett abból, hogy képtelen megjegyezni egynél több wifi hálózat jelszavát (hurcolom a gépet, zavaró volt, hogy az ismert hálózathoz mindig meg kellett adjam a jelszót). Leszedtem a wlan drivert, mondom felteszem újra, hátha megoldja.
itt kezdődtek a gondok. nem találtam hozzá egy értelmes wlan drivert, a Dell saját oldalán sem. Már 3-at leszedtem, és ebből 2 azt mondja, hogy nem kompatibilis a rendszerrel, egy meg elindul, majd kilép magától, hibaüzenet meg minden munka nélkül. így most van egy új gépem, amit egy hetet tudtam használni, és 3 hete csak áll, wlan nélkül, kb használhatatlanul. Mit tudnék tenni? az újratelepítés nem oldja meg a problémát, próbáltam, és ugyanaz a baja minden driverrel.
A gépre meg szükségem lenne, egyetemen használom jegyzetelésre. Egyelőre még megy a mostani (előző) gépem, de az egy 6 éves Fujitsu siemens, szóval enyhén szólva le van lakva, szétesik, stb. Azon is, és az asztai gépemen is ugyanez a Win7 van fent, és ezeknél semmi gond nem volt egy driverrel sem, sose, mindent látott automatikusan. Csak a dell lázadozik.Tudna valamelyikődök segíteni ezügyben?
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Apple Watch Series 4 Nike 44mm Teljes doboz, sok tartozék, 100% akku
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- IDE HDD-k vegyesen nagy mennyiségben 32db egyben
- Eladó gamer / workstation PC + monitor garanciás, dobozos alkatrészekkel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506HE / 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest