Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
Srácok!
Elkészültem a naplózással, szerintem mindent elmond, ha azt állítom, hogy egy hetem ráment.1xxx 16 db
2xxx 20 db
3xxx 22 db
5xxx 14 db
6xxx 45 db
7xxx 18 db
8xxx 13 db
9xxx 6 db
Eseries: 9 db
Nseries: 20 dbÖsszesen 189 típus, 191 van kiállítva,
Mindez 472 742 ft volt, nem számítva a dokkolókat, szerviz- és postaköltséget, alkatrészeket. Ezekkel együtt szerintem meghaladja a fél millió forintot.
Összességében nézve nem olyan rossz, kb 2500- 2600 ft/ db áron van. Mindez 6-8 év munkája.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A71 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest