Hirdetés
Aktív témák
-
Soká
senior tag
válasz
üzenetére
"Ezt a kérdést biztos, hogy a Redmi Note 7 topikjába akartad írni?"
Igen.
De nyilván rosszul fogalmaztam. Megzavart, hogy a Leírásban az iránytű szócska előtt szerepel az "elektromos". Tulajdonképpen arra vagyok kíváncsi, hogy van benne normális mágneses szenzor?
Tehát működnek az iránytűs alkalmazások? Működik az olyan csillagképes alkalmazás, amelyik megmutatja, hogy abban az irányban, amerre a telefont tartom, milyen csillagok láthatóak?
(fotózásban nem mindegy, hogy optikai(valós) képstabilizálásról beszélünk vagy elektromos (kamu...) képstabilizálásról.) -
Soká
senior tag
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi, hogy az elektronikus iránytű mire nem alkalmas? Illetve milyen minőségi viszonyban van a mágneses iránytűvel? Nem az elektromos iránytű a vacakabb megoldás?
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AliExpress tapasztalatok
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Könyvajánló
- Crimson Desert
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Battlefield 6
- Építő/felújító topik
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
- iPhone 17 256GB gyári független hibátlan 2029.02.13. Apple jótállás
- iPhone 12 Pro max 512GB Független
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB kék 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 6GB Formula Air Mesh G3 Chieftec500W
- Dell Inspiron 7306 2 in 1 4K 360 touch, i7 1165G7, 16GB, 512GB, jó akku, számla, 6 hó gar
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Honor Magic6 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De nyilván rosszul fogalmaztam. Megzavart, hogy a Leírásban az iránytű szócska előtt szerepel az "elektromos". Tulajdonképpen arra vagyok kíváncsi, hogy van benne normális mágneses szenzor?