- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hatodik bétánál jár a Galaxy S25
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Magyarországra érkezett a Mijia, a Xiaomi okos háztartási nagygépeinek márkája
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Aktív témák
-
Soká
senior tag
válasz
üzenetére
"Ezt a kérdést biztos, hogy a Redmi Note 7 topikjába akartad írni?"
Igen.
De nyilván rosszul fogalmaztam. Megzavart, hogy a Leírásban az iránytű szócska előtt szerepel az "elektromos". Tulajdonképpen arra vagyok kíváncsi, hogy van benne normális mágneses szenzor?
Tehát működnek az iránytűs alkalmazások? Működik az olyan csillagképes alkalmazás, amelyik megmutatja, hogy abban az irányban, amerre a telefont tartom, milyen csillagok láthatóak?
(fotózásban nem mindegy, hogy optikai(valós) képstabilizálásról beszélünk vagy elektromos (kamu...) képstabilizálásról.)
Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- Mozilla Firefox
- Kigolyózta magát a Netflix a Warner-csatából
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-book olvasók
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- TP-LINK RE705X AX3000 WiFi 6 Extender
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De nyilván rosszul fogalmaztam. Megzavart, hogy a Leírásban az iránytű szócska előtt szerepel az "elektromos". Tulajdonképpen arra vagyok kíváncsi, hogy van benne normális mágneses szenzor?