Hirdetés
- iPhone topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Apple Watch
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
JohnDoe_Hun
üzenetére
Felejts el az ébresztés appot, használd a macrodroidot és csinálj egy scriptet, ami hajnali 4 órakor felolvassa, hogy Kelj fel te ... ...

-
-
-
Mindenkinek mások a preferenciái

Nekem pl. a gyors és nem túlhevülő proci egyáltalán nem szempont, a te példád analógiájára azt mondom, hogy nem értem az ANTUTU hisztit, aki játszani akar, az vegyen játékkonzolt, ne a telefonjától várja a játékélményt.
A helyén tudom kezelni a mobilok kameráját, van egy Canon 80D DSLR gépem, pontosan tudom, hogy mi a különbség a félprofi DSLR géppel készített fénykép és a mobillal készített fénykép között (elég sok, de ma már jóval kisebb a különbség, mint az 5 évvel ezelőtti mobilok esetében).
Ettől függetlenül nézem a jó kamerával felszerelt mobilokat, keresem a mostani telefonom még jobb kamerával ellátott utódját. A mostani egy elég jó kamerával ellátott S21Ultra, tehát ha a Xiaomi telefonok között keresgélnék, akkor nagy valószínűséggel nem a Redmi vonalon találom meg, hanem a Mi nonT vonalon találnám meg a keresett telefont, ettől függetlenül érdekel, hogy a középkategóriában mit tudnak a kamerák.
-
válasz
Newcomer 77
üzenetére
Igen, köszönöm, tudom, hogy a Honor Magic5 Pro telefonban nagyon jó kamera van, de én most azt kérdezem, hogy a Redmi Note 13Pro+ telefonban, vagy a Poco X6Pro telefonban van-e jobb kamera

A DXOMark tesztje szerint a Xiaomi 13T telefonban ráadásul csak nüansznyival jobb a kamera, mint a Redmi Note 13Pro+ telefonban
-
Vajon melyikben van jobb kamera?
Ebben a Redmi Note 13Pro+ telefonban, vagy a Poco X6Pro telefonban
-
-
-
Erősen gondoltam rá korábban, hogy bepróbálkozom egy ilyen telefonnal, de a nem túl acélos kamerarendszer és a csak USB2.0 szabványú OTG csatlakozó kicsit eltántorít.
Jobb lenne ha tudna wireless töltést is, de anélkül ellennék.
Kicsit hiányzik a jack csatlakozó is, de ezt már említeni se merem, mert rögtön közlik velem, hogy az ugyanolyan retró dolog, mint az értesítő LED

Az infra jeladó és a lekerekített, átlagosnál nagyobb felbontású kijelző meg abszolút tetszik , szóval még hezitálok kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro 512GB (kék)
- IPhone 14 Pro max Deep Purple 128GB gyári független 2026.01.27. MM jótállás akku 85% megkímélt!
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- Iphone 15 128GB (fekete) csomag eladó 2026.10.02-ig garanciás
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest