- iPhone topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel topik
- Be is futott a Samsung új olcsó mobilja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
tisztavíz
kezdő
Nem voltam vele megelégedve. Nehéz úgy írni, hogy már nincs meg a telefon, csak néhány kép, amit lőttem vele. Alapvető probléma volt, hogy a képek szélei életlenek. Sok A4-es dokumentumot fotóztam Dokumentum módban, ami még ki is vágja a képből a széleket, csak a dokumentum marad. Ez javítana az optika leképzési hibáján, de ennek ellenére 3-5 képbôl egy lett használható. Képtelenség a lappal tökéletesen párhuzamosan tartani a telefont, de mindent megtettem. Ennek ellenére a képek szélei, de néha kompletten az egyik fele elmosódott, életlen lett. A használható képeknél is megmaradt az életlenség, éppen elfogadható mértékben a szöveg olvashatóságához. Az apró betűk határeset voltak. Kint nem használtam. A beltéri képeken is meglátszik ez a mélységélességi probléma. A közelképek szinte hasznälhatatlanok voltak, mert kis távolság tartományon belül is életlen lett a téma nagy része. A 14T-n is megfigyelhető ugyanez a jelenség lényegesen enyhébb mértékben. Úgy vettem észre, valójában sokkal gyengébbek ezek a telefonok, mint állítják. A GSMArena teszteket nagyon alaposan megnéztem a vásárlás előtt, a képeket pixel szinten analizáltam. Illetve van a DXOMark. Van egy olyan érzésem, hogy a telefon hivatalos kiadása előtt tökéletesre gyártott tesztpéldányokat kapnak. Nem hozta egy telefon sem az ott látott minőséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.05.06. Yettel jótállás
- Samsung Galaxy S25 Ultra (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, Fehéres szürke titán)
- iPhone 17 Fekete Benks Magnetic Armor Air Kevlar Case Metal Frame 600D (0067) tok
- Apple iPhone 14 PLUS fehér ELADÓ!
- SAMSUNG GALAXY Z FOLD7 12/512 GB DualSIM Ködös kék színbe , gyári független
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE // 39GX90SA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest