- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBOTER
addikt
Mondok példákat:
Nekem van egy zeneszerkesztéshez, szintetizátorhoz használt fejhallgatóm, amit szeretnék otthon használni. Ebben a felhasználásban vezetéknélküli eszköz szóba sem jöhet (bár láttam a neten egy nem szabványos, analóg bemenetű megoldást). Ha már vettem egy iyen fejhallgatót és elfogadom referenciának, jó lenne használni néha mobil eszközökön is, emiatt nem vennék egy vezetéknélkülit, amik általában drágábbak is és szinte soha nem a "naturál" hangzásukról híresek. Megjegyzés: van egy iBasso külső interfészem (USB-C->Jack, Hi-Res, DSD és egyebek) , kiváló, de hát az sem 10 fillér volt és azért okoz némi kellemetlenséget, csökkenti az üzemidőt, beleakad mindenbe stb.
SD kártya: van egy CD gyűjteményem amit már egyszer kifizettem, miért fizetnék egy zeneszolgáltatásért és miért legyek függő az internetkapcsolattól, ha utazom stb? Rengeteget fényképezek, miért tartsam kötelezően felhőben a képeket, videókat és ugyanúgy miért függjek attól, van-e internet? Ráadásul több felhős szolgáltatás nem az eredeti képminőséget őrzi meg.
-
-
Victoryus94
őstag
A jack csati nekem is hiányzik néha.
A BT kütyük drágábbak, sokszor vackabbak is, és mindig akkor vannak lemerülve, amikor kellenének.
Én használom BT-t a TV-vel is, de kellemetlen hogy a film közepén lemerül, ahogy az is, hogy ha felcsatlakoztatom a mobilra, legközelebb a TV nem találja meg automatikusan.
A headset nem alkalmas zenehallgatásra, filmnézésre, de legalább 2 vezetékes kijött volna az árából.
Viszont egy type-c adapter filléres tétel. Egyedül tötlés közben nem lehet használni, de a gyorstöltővel ez minimális előkészületet igényel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Építő/felújító topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Windows 11
- Motoros topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro, 128Gb, független, fekete, 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 / FE / 25 Ultra / S25 Edge / Flip 7 - 256GB / 512GB - Bontatlan - 2/3 év gari
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő