- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gynt
tag
Köszi mindenkinek a reakciókat. Nyilvánvalóan különbözőek vagyunk, más szokásokkal, ezért is kérdeztem, hogy miért fontosak ezek a dolgok.
Én magam itthon vezetékes fejhallgatót használok, de semmilyen más helyen fel nem merül bennem, hogy mondjuk zenét hallgassak vagy valami videót nézzek, így igazából csak kocsiban szoktam nagyon ritkán egy nagyon egyszerű bluetooth headsetet használni.
Ugyanakkor sportolás vagy utazás közben is kényelmesebbnek gondolnám a vezeték nélküli fül- vagy fejhallgatót, de érthető, hogy nem szeretne valaki erre is külön áldozni, pláne, ha ezek szerint még jóval drágább is egy vezetékesnél.
Mivel az otthonomon kívül nem hallgatok zenét, ezért semmilyen zenefájlra vagy zenemegosztó dologra nincs szükségem a telefonon. Sokat fotózom, de alapvetően a tárhely eddig mindig elég volt, amit a telefon maga nyújt. Biztonsági mentésként még olyan régimódian külső merevlemezre mentem a képeket, így tárhelyet is tudok felszabadítani, és felhőszolgáltatásokat sem kell igénybe vennem ilyen célra.Köszi még egyszer.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen autót vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Windows 10
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max Pacific Blue Független 128GB
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest