- iPhone topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen okostelefont vegyek?
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gynt
tag
Köszi mindenkinek a reakciókat. Nyilvánvalóan különbözőek vagyunk, más szokásokkal, ezért is kérdeztem, hogy miért fontosak ezek a dolgok.
Én magam itthon vezetékes fejhallgatót használok, de semmilyen más helyen fel nem merül bennem, hogy mondjuk zenét hallgassak vagy valami videót nézzek, így igazából csak kocsiban szoktam nagyon ritkán egy nagyon egyszerű bluetooth headsetet használni.
Ugyanakkor sportolás vagy utazás közben is kényelmesebbnek gondolnám a vezeték nélküli fül- vagy fejhallgatót, de érthető, hogy nem szeretne valaki erre is külön áldozni, pláne, ha ezek szerint még jóval drágább is egy vezetékesnél.
Mivel az otthonomon kívül nem hallgatok zenét, ezért semmilyen zenefájlra vagy zenemegosztó dologra nincs szükségem a telefonon. Sokat fotózom, de alapvetően a tárhely eddig mindig elég volt, amit a telefon maga nyújt. Biztonsági mentésként még olyan régimódian külső merevlemezre mentem a képeket, így tárhelyet is tudok felszabadítani, és felhőszolgáltatásokat sem kell igénybe vennem ilyen célra.Köszi még egyszer.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 13 128GB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xioami Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Fractal Design Gamer PC - Intel i5-9600k 16GB 1000GB RTX 2060 1 év garancia!
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő