- Tasker
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Nem kamera gomb, kérem, AI-gomb! Kezünkben a Honor Magic8-ak
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- LTE frekvenciák
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gynt
tag
Köszi mindenkinek a reakciókat. Nyilvánvalóan különbözőek vagyunk, más szokásokkal, ezért is kérdeztem, hogy miért fontosak ezek a dolgok.
Én magam itthon vezetékes fejhallgatót használok, de semmilyen más helyen fel nem merül bennem, hogy mondjuk zenét hallgassak vagy valami videót nézzek, így igazából csak kocsiban szoktam nagyon ritkán egy nagyon egyszerű bluetooth headsetet használni.
Ugyanakkor sportolás vagy utazás közben is kényelmesebbnek gondolnám a vezeték nélküli fül- vagy fejhallgatót, de érthető, hogy nem szeretne valaki erre is külön áldozni, pláne, ha ezek szerint még jóval drágább is egy vezetékesnél.
Mivel az otthonomon kívül nem hallgatok zenét, ezért semmilyen zenefájlra vagy zenemegosztó dologra nincs szükségem a telefonon. Sokat fotózom, de alapvetően a tárhely eddig mindig elég volt, amit a telefon maga nyújt. Biztonsági mentésként még olyan régimódian külső merevlemezre mentem a képeket, így tárhelyet is tudok felszabadítani, és felhőszolgáltatásokat sem kell igénybe vennem ilyen célra.Köszi még egyszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Társasjáték topic
- Reklámblokkolók topikja
- Gumi és felni topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Tasker
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Nem kamera gomb, kérem, AI-gomb! Kezünkben a Honor Magic8-ak
- Gaming notebook topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest