- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabi324
tag
(KÖZBEN MÁR SIKERÜLT MEGOLDANOM.
AZ ENGEDÉLY TILTVA VOLT)A Truephone alkalmazásban szeretném a kezdőképernyőre kirakni gyorshívásban egy pár névjegyet.
Hosszanrányomva egy névjegyen kiválasztom a parancsikon létrehozását,azon belül a közvetlen hívást.
Mutatja hogy a parancsikon létrehozva de nincs sehol.
Ez alkalmazás hiba vagy valami engedély szükséges neki?[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
Egy újdonság, ilyet még nem láttam.
Megjött az új Bluetooth fülesem, aztán állítgattam a menüben.
Aztán látom a Bluetooth-nál, hogy frissítést ír.
Konkrétan külön lehetett a Bluetooth modult frissíteni a telefonon, ilyet eddig nem láttam még.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
csabi324
tag
Előzőleg Samsung telefonom volt.
És nagyon hasznos volt hogy a gyors hívásindítást kilehetett pakolni a kezdőképernyőre.
Belepakoltam a sűrűn hívott névjegyeket egy mappába és két érintéssel már hívtam is akit kellett.
Nagy nehezen elfogadtam ezt a "hamis" AOD-ot ezen a telón de az már bosszantott hogy a gyorshívásindítás sincs meg rajta.
És láttam hogy elég gyakran írod a True Phone appot.
Jó hogy feltelepítettem.
Köszike.
Esetleg van jobb fajta billentyűzet app tipped a gyári helyett?[ Szerkesztve ]
-
TDIps
lelkes újonc
A képernyőzáron csak a saját meteoapp adatok jelenhetnek meg?
Kikapcsoltam az időjárás appot, helyette az időképet akarnám használni, persze nem megy. Minden engedélyezve van( van ilyen lehetőség az IK appban: aktuális időjárás megjelenítése a képernyőzáron). -
TDIps
lelkes újonc
Az IK app alapraállítás, majd újra beállítás után működik a képernyőzáron is.
-
steele80
senior tag
Sziasztok! Lett egy ilyen 12 Pro 5G telóm. Hyper OS-re frissült. Most ismerkedem vele és meglepő, hogy az alkalmazásokhoz nem tudok beállítani külön jelzőhangot, hanem csak mindre ugyanazt. Ez most valami bug vegy egy huncut vicc a xiaomitól 2024-ben.
-
rebla
aktív tag
Sziasztok! Van ez a lépés számláló a gyári.... Ezen hol lehet beállítani valamit is? 40cm lépést számol az eléggé karcsú... Köszi.
Steele80: olvass kicsit visszább.... Vagy használd a keresőt.
[ Szerkesztve ]
Redmi Note 12 Pro 5G 256/8 hyperos 1.0.7.0.UMOEUXM
-
TDIps
lelkes újonc
-
draco31
veterán
válasz steele80 #1018 üzenetére
Amit akarsz app, hosszan rányomsz. Aztán ott i betű.
Értesítések sor.
És ott minden kategóriánál megadod azt a hangot amit akarsz.
Nekem máshogy szól pl. a megfigyelő kamera appja, a gmail, stb.
De ez mind gyári hang, csak más, így hang alapján tudom mi zaklat.
Viszont pl. a Youtube-ot nem tudom csipogásra bírni.[ Szerkesztve ]
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
steele80
senior tag
válasz draco31 #1023 üzenetére
Próbáltam, egyedül a google messages-nél tudtam beállítani más csengőhangot. Sem a Whatsapp, sem a Gmail nem engedi csak azt ami az értesítés. Pontosabban amikor pl a Gmailnek akarom beállítani, akkor megnyitja a témákat ott kiválasztom a csengőhangokat, kiválasztom az értesítési hangot majd felugrik egy ablak abban választhatok, csengőhang, értesítés és riasztás közül. Választom az értesítést és azt viszont berakja globális értesítésnek. Reménykedem, hogy egy bug és javítják. Próbáltam gyári visszaállítást is de az sem változtatott. A bekapcsolt NFC ikont sem jeleníti meg az érteítési sávban és egy kicsit ez is zavar. Teljesen Note 9 pro deja vu-m van. Ott ugyanez a hiba láncolat volt amikor megvettem, majd javították egy év alatt.
-
TDIps
lelkes újonc
-
steele80
senior tag
Ez megvan, be is teszi, bármelyik általam feltöltött hangfájlt. Csak az a gond, hogy az alkalmazra nyomás után felugrik egy ablak Csengőhang / Értesítés / Riasztás / Mégse lehetőséggel bármelyikre is bökök azt a hangot teszi be általánosan az összes apphoz, hiába csak a Gmailre szeretném, hogy az legyen. Bármilyen rendszerértesítés a Gmail hangján szól. Egyedül a Google messagesnél tudtam eltérő hangot beállítani és ekkor a csengőhangnál kis színes ikonon meg is jelent a messages ikonja.
-
tonyrulez
őstag
Frissítés óta naponta többször felugrik egy popup, miszerint a Device Policy-nak engedélyezem-e hogy a Wifi-t ki/be kapcsolja. Más is tapasztalta?
4 8 15 16 23 42
-
rebla
aktív tag
Na így jó lett....köszi.
Azt nem értem miért van így túl bonyolítva hogy három helyen lehet állítani a hangot amit most vettem észre és persze én is a rosszat állítottam....
Gmail/Értesítések/egyéb/ hang ..
Gmail/Értesítések/ egyéb értesítések /hang...
Gmail/Értesítések / email/ hang...
Utolsó a jó amit írtál.Redmi Note 12 Pro 5G 256/8 hyperos 1.0.7.0.UMOEUXM
-
draco31
veterán
Ez a galéria cucc remélem jön nekünk is, sokszor vacakolok a nagy méretű képekkel.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
csabi324
tag
A Xiaomi esetleg nem javított a Hyper Os-el a Always on Display-en?(Nekem még a MIUI14 van)
Itt a 10 másodperces működés helyett normális, mindíg működő AOD-ra gondolok. -
csabi324
tag
Lenne még egy kérdésem.
Nem tudom hogy valami beállítást kell e megcsinálnom ezzel kapcsolatban.
A Chrome böngésző úgy van beállítva hogy a rendszerhez állítja a sötét vagy világos módot.(Én sötét módban használom a telefont)
A Google kereső az sötét.
Viszont ha megnyitom az weboldalakat akkor 10-ből 8 oldal világos módban jelenik meg.
Ez még nappal nem lenne zavaró de sötétben bosszantó.
A MI böngésző,sötétben nyitja meg az oldalakat.
Ha nem lehet valamit beállítani a Chrome-on akkor olyat tudok csinálni hogy a Chrome-ból minden jelszavat és beállítást átviszek a MI böngészőbe? -
draco31
veterán
válasz csabi324 #1045 üzenetére
Az AOD maradt ugyan az.
Nekem a rendszer sötét módban van, a Chrome meg alapértelmezetten, így a rendszert nézi, szóval nekem az is sötét mindig.
Nálam nincs gond, sötétben nyit mindent, már aminek van sötét módja.
Na meg automata fényerő, így ha fehér is az oldal, nem ég ki a szemem éjjel.[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
Ha be van dugva töltésre, akkor a hang másnak is olyan, mint ha 2x játszaná le, de a kettő között fél másodperc eltérés van kb.?
-
Beretvás
veterán
Sziasztok..
Note 12 pro 5g van nekem.
Legfrissebb hiperOS rajta, kb 1 hete frissült.Nem tudok rendesen kitenni widgetet. Pl időjárás widgetet sem. Eddig volt olyan hogy balról kis digitális óra jobbrol üeg időjárás, és ha rányomtam akkor behozta az alkalmazást. Áttetsző volt. Most meg se digit óra se áttetsző időjárás, csak nagy böszbe vackok..
Ez mi lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen monitort vegyek?
- Analóg fényképezés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest