Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vincent7100

csendes tag

Eleve azt nem értem, mit számít ez az egész bounty rendszer a piros színnel együtt. Nagyjából semmit.

Én totál megertem, hogy valaki mexikói banditásat játszana. Tulajdonképpen színezné a free roamot, vinne bele izgalmat. Látnám a map-on ahogy most is, elkerülném, vagy akár...nem.

De ez jelenleg egy vicc, nulla következménnyel. A lehető legpirosabb, óriási bountyval a fején, millió npc és player killel, mégis jön-megy a varosokban, még köszönnek is neki, ha pedig én lőnék rá elsőként megelőzés gyanánt, még engem büntet a játék.

Szóval, igen, legyen bandita ha az neki jólesik. De akkor legyen következménye. Pirosan, bountyval a fején ne lofraljon a varosokban, támadják már meg az npc-k, seriffek, lowmen-ek, ha meglátják, üldözzék, valamint bárki büntetlenül levadászhassa. Hiszen agresszív, törvényen kívülit játszik, nem? És ha mégis meggondolná ezt a banditaéletet, minimum 20 percig kelljen sunnyognia valahol a vadonba és legfeljebb a saját táborában tudja fizetni a bountyt.

Hamar megunnák az izgága harcimarcik a valódi outlaw életet.

Új hozzászólás Aktív témák