Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kikapcsolva is megtalálható a OnePlus 13
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Mobil flották
- iPhone topik
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
marilllyo #6039 üzenetére
Nekem a Fort Mercer volt a tuti, kell az idő a célzáshoz.
A növényeket tegnap csináltam meg, kicsit izgultam, mert mindent összegyűjtöttem, de a számláló 42/43-on volt, és úgy tippeltem, hogy talán a Queen Orchid volt az, amit a challenge megkezdése előtt vehettem fel. A gond az volt, hogy amíg nem értem el az Exotic questline utolsó részét, addig nem respawnolta a Queen Orchidot, így pár órám azzal ment el, hogy vajon tényleg az-e az utolsó növény vagy valami mást néztem be, és kezdhetem előről az egészet. Szerencsére bejött és este meglettek a vadászós küldetések is (a skin és a study még hátravan), épp most pakolászom a mókus szobrot.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- XBOX Series S 512GB, dobozában, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Nintendo Switch Oled, CFW, 256gb Nintendo sd kártya.
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Új, Microsoft Xbox Elite Core Series 2 Call of Duty: Black Ops Controller 2 év garanciával
- Xbox ONE S konzol /lemezes/ 1TB-os +2 kontroller + játékok
- KAO The Kangaroo /FOXPOST AZ ÁRBAN/
- Új, bontatlan dobozos PlayStation 5 30th Anniversary Limited Edition PS5 DualSense Controller
- 4db eredeti Ps2 memóriakártya eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest