- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
honda 1993
senior tag
A lényegen nem változtat,mivel már mondtam hogy nem láttam hogy ez nem egy mostani telefon.
Viszont szerintem a zte csak a blade ( 1. generációs ) -el tudott valamimaradandót alkotni,mert az tényleg egy best buy teló volt.
azóta viszont a Huawei folyamatosan jobb és OLCSÓBB telefonokat dob piacra
akarom mondani,az ár érték arányban sokkal jobb a huawei.
-
honda 1993
senior tag
igaz,azt nem olvastam el hogy ez mikori teszt,de szerintem ez még újkorában sem volt valami best buy telefon.
Pedig én aztán tényleg nem vagyok az a márka b.zi,mindíg csak olyan telefont veszek ami meg is éri.
volt huawei ascend y300-am,előtte volt sony xperia p-m,azelőtt zte blade, stbstb.
most egy Idol S van nálam ...
-
-
Vikusz77
tag
Sajnos ugyanazt írja a droidtools, nem lát semmit.
Két driver linket küldtél, az egyik amit feltettem:"mt6577 usb vcom" telepítés után ki is írta, hogy minden fasza win 7 home professional 32 bit succesfully stb...
A másik linkről is telepítettem valamit, de ott nem volt világos melyiket is kéne.
Az is a baj, hogy eddig számítógépnél ha nem is tudtam pontosan mit csináltam mikor buherálni kellett, nem fostam tőle, hogy használhatatlanná tehetem a cuccot. Ott végül mindig sikerültek a dolgok, de ez valahogy más. -
Vikusz77
tag
-
Vikusz77
tag
Nem volt, most már be van, de ugyanaz a helyzet. Ráadásul megnyomtam valamit amit nem kéne, nem tudtam, hogy kell visszalépni, belépett valahová, jelenleg ezt látom (felülről lefelé): signaling test, emergency call, test pass, test fail . alul meg sárgával: emergency call is not started!
Kezdek ideges lenni, el fogom ba*zni a telefont már látom -
Vikusz77
tag
Köszönöm, hogy ennyit segítesz!
Akkor első körben letöltöm a droidtools 2.2x verziót és factory módban megpróbálom megcsinálni amit írsz a cikkben. A rootolást is, meg a mentést.
Remélem nagy bajt nem csinálok."kínaszoftok eltávolítása is lehetséges" - szerepel a cikkben -,ez érdekeljen engem?
Illetve a mentést a telefonba rakott sd kártyára kell elvégezni? -
Vikusz77
tag
Ezt találtam az írásaid közül, ez kell nekem? Illetve az én telefonom rootolt (minideal) bármit is jelentsen pontosan ez
, a leírásod meg ha jól értem rootolja a telefont és aztán menti a rendszert(?).
Szóval azt csináljam amit itt írsz, vagy ki kell hagynom valamit?
[link]Letöltöttem a csomagot amit említettél, hogy feltettél nemrég.
Erről fogom feltelepíteni az új ROM-ot a procedúra végén?
Kicsit utánaolvastam mi is ez a CWM, annyit értek, hogy ha ezt feltelepítem, akkor könnyebben tudok belepiszkálni telefonba.
Ezt is rá kell tennem egy sd kártyára és arról feltelepíteni a telefonra? Gondolom ezt sorrendben, a mentés után kéne és ha feltettem azután kéne feltelepítenem az új ROM-ot.
Ez a Zetamod ezmiez? Ez is kell nekem? Ezt mikor kell feltennem (sorrendben a többihez képest).
Újraparticionálást később is megtudom csinálni (ha szükséges)? Mert egyelőre örülnék, ha az alap problémát (nem lehet hívni) sikerülne megoldani.Tudom, hogy fasságokat kérdezek, de teljesen ismeretlen számomra ez a dolog még... Alapfogalmakkal sem vagyok tisztában.
-
ther
aktív tag
Amit titkoltam a kérdésemben, hogy ez egy V889S telefon, most nincs nálam, úgyhogy a verzióját nem tudom pontosan megmondani, de [ez] alapján a guide alapján raktam fel (ott ahogy nézem zte_v889s_multilanguage_rom.zip-et szedtem le). Tippre az alábbi romok közül ([rom1] [rom2]) valamelyik lehet, de azt szedtem le, ami a guideban van linkelve.
-
DTomee
csendes tag
Szia Cappa!
Barátnőmnek most érkezett meg tmall-ról egy ilyen készülék a te romoddal.
Csak arra lennék kíváncsi, hogy partícionálni hogy lehet a kicsikét?
Nem találtam pontos leírást és nem is vagyok jártas ezekben a dolgokban.
Szeretném még azt is megkérdezni hogy érdemes-e még valamilyen átalakítást elvégezni pl:GPS javítás.Előre is köszönöm a segítséget!
Tisztelettel! -
attika11
tag
És valóban. Hagytam, hogy éjszaka bootolgasson, de reggelre sem oldódott meg mert bekapcsolásnál újra kezdte. Bíztam benne, hogy hátha csak az akksi merült le és szerencsére valóban az volt a gond. Nem tudom hány óra alatt, de mire hazaértem a munkából a telefon ott volt a bejelentkező képernyővel.
Ez a rendszerhelyreállítás utáni hiba mindenkinél előjön ezzel a rom verzióval, vagy egyedi eset, vagy esetleg nem is a rom hibája?
Köszönöm mégegyszer a segítséget. -
attika11
tag
Igen a rendszerből választottam a visszaállítást. Nem gondoltam, hogy ez bármi gondot jelenthet, annyira megörültem, hogy végre minden helyreállt.
Most akkor én is kipróbálom a sok órás bootloop funkciót.
Mégegyszer nagyon köszönöm a segítséged. Ha bármi fejlemény van jelentkezek. -
attika11
tag
No most már valóban a végét járom a telefon miatt.
Feltelepült minden driver, factory modban indítottam a telefont, de az mtkdroidtools nem volt hajlandó elvégezni backup-ot. Látta a telefont, de a root gombra nyomva csak töltött-töltött és vagy nem történt semmi, vagy a végén kiírta, hogy az su nem elérhető. Ezt már eljátszottam több gépen is és majdminden fórumot végig olvastam, de nem sikerült tovább jutnom.
Végül lesz, ami lesz alapon a mobileuncletools-al lecseréltem az általad ajánlott recoveryt és recovery menüből feltettem az általad ajánlott romot (A rom telepítés előtt megcsináltam a CWM-ben backup and restore --> advanced -> choose backup format --> tar + backup-ot. Ezen kívül van még egy imei.bak mentésem és egy 3e alatt történt backup. + elvileg van még egy mentés amit a rom felrakásakor lehetett bejelölni)
A rom sikeresen fel is települt, a telefon elindult és láss csodát megoldódott az eredeti problémám, működött a hívás fogadás funkció tökéletesen. Viszont mivel első alkalommal nem az ismerősöm google fiókjába regisztráltam, hanem a sajátomba, gondoltam csinálok egy rendszer visszaállítást és végre visszaadhatom a telefont. Ekkor jött az őrület. Asszem bootloop lett a vége. WO képernyő és az android figura váltogatja egymást.
Idáig azt hittem, hogy képes vagyok megoldani egy ilyen egyszerűnek tűnő feladatot, mivel már nem ez az első androidos telefonom, de most már lassan megfogadom, hogy soha nem kezdek hasonlóba. -
attika11
tag
Tovább folytatom a szerencsétlenkedést. Mint írtam, a telefon elvileg gyárilag rootolva van (a Mobileuncletools is root-ként látja), viszont az Mtkdroidtools felismeri a telefont (alul ki is írja, hogy system/bin/su is found. Via the root button is possible ...), de a root gomb megnyomására ERROR : SU inaccessible üzenetet kapok. Lehet, hogy mégsincs root-olva?
Nem merek addig tovább lépni amíg nincs meg a mentésem.
Más. A to2c által küldött zip-ben van egy flashtool és az említett 150 megás tömörített állomány. Lehet, hogy ezek is elegendőek a rendszerfrissítéshez és mivel ők küldték, így a garanciába sem zavar be? -
attika11
tag
Kösz a választ. Ma irtam a to2c-nek is. Ők sem nagyon tudtak mit kezdeni a jelenséggel, viszont küldtek egy V889M_CU-CN-QB18D-P175A10V1.0.1-Lang.7z fájlt (kb. 150 Mb), ami gondolom a gyári rom lehet. Ha esetleg érdekes lehet valakinek akkor nálam megtalálja.
Ma megpróbálom az általad leírtakat végigvinni. -
attika11
tag
Köszönöm a segítséget. Tehát akkor a leírásod szerint csináljam végig a rootolási és backup folyamatot, vagy elég ha lementem a scatter fájlt? A telefon elvileg gyárilag rootolva van, de az MTKDroidTools mégsem engedi a backupot (a leírásod szerinti alapállapotot látom), tehát végig kell követnem a lépéseket.
Ez a backup a végén lementi a 3e recovery-t is?
Bocs a sok kérdésért, de elég új a dolog és a telefon sem az enyém, nem szeretném mégjobban elrontani. A terv csak annyi volt, hogy megvesszük a telefont és használjuk, de már jóval több időt fordítottam rá mint szerettem volna -
rongaucho
tag
Köszönöm a választ! Tudom, hogy szubjektív kérdés, de mivel még nem volt szerncsém sem ICS-hez, sem JB-hez (egy Blade I-esem volt 2.3.6-tal), nehezen döntök az S és az M között.
Nem tudom, hogy aza bizonyos" project button", meg gravitybox ezen a vason mit jelentene?
Ehhez a harverhez, az általad készített ROM-hoz inkább a 4.0, ugye?
-
rongaucho
tag
Köszönöm a válaszokat!
A kamera teljesítménye nem nagyon érdekel. Az már inkább, milyen előnye van a JB-nek az ICS-hez képest ennél a telefonnál? Vagy ez úgyis mindegy, lesz/van főzött ROM v889m-re? (Írtad, hogy főverzió váltás nem lesz, de azért főzött ROM-ok lesznek, ugye?)
Erről jut eszembe, a Blade3-as-hoz készült főzött ROM-okkal kompatibilis a v889m (ill. a v889s)?
A v889m-nél az tűnik még előnynek, hogy a tmallboxon cappa72 romja v0.06-os zetamodja már fent van alapból, tehát talán kisebb az esély, hogy szoftveresen gond legyen, ha nem babrálgatom, gondolom én.
A v889s-nek melyik lehet az egykártyás megfelelője? Ez nem a v889 egy későbbi verziója?
-
-
Mobildeck
tag
nekem olyan módszer kell ami bármilyen kínai telóra működik, mert egyrészt nem lehet tudni milyen soc van a gépben (futtattam antututól kezdve quadranton át mindent, smdk4x12 amit mond mindegyik), másrészt még a droid verziószámot sem tudom, rendszer 4.1.9-et mond, de hát tudja a fene. vagy ez abszolút mindegy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest