- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vikusz77
tag
válasz
Vikusz77 #205 üzenetére
Most annyit csináltam, hogy a telefonban a : vezetéknélküli és egyéb hálózatok/megosztás és hor.csatl.pont/USB megosztást kipipáltam.
Ezután most a számítógép elvileg felismeri(ez a win7 gép), az eszközkezelőben látom, azt írja, hogy használatra kész, látja, hogy ZTE a gyártó.
A droidtoolst bekapcsolva viszont továbbra is semmi nem történik. -
-
Vikusz77
tag
Sajnos ugyanazt írja a droidtools, nem lát semmit.
Két driver linket küldtél, az egyik amit feltettem:"mt6577 usb vcom" telepítés után ki is írta, hogy minden fasza win 7 home professional 32 bit succesfully stb...
A másik linkről is telepítettem valamit, de ott nem volt világos melyiket is kéne.
Az is a baj, hogy eddig számítógépnél ha nem is tudtam pontosan mit csináltam mikor buherálni kellett, nem fostam tőle, hogy használhatatlanná tehetem a cuccot. Ott végül mindig sikerültek a dolgok, de ez valahogy más. -
Vikusz77
tag
-
Vikusz77
tag
Nem volt, most már be van, de ugyanaz a helyzet. Ráadásul megnyomtam valamit amit nem kéne, nem tudtam, hogy kell visszalépni, belépett valahová, jelenleg ezt látom (felülről lefelé): signaling test, emergency call, test pass, test fail . alul meg sárgával: emergency call is not started!
Kezdek ideges lenni, el fogom ba*zni a telefont már látom -
Vikusz77
tag
Köszönöm, hogy ennyit segítesz!
Akkor első körben letöltöm a droidtools 2.2x verziót és factory módban megpróbálom megcsinálni amit írsz a cikkben. A rootolást is, meg a mentést.
Remélem nagy bajt nem csinálok."kínaszoftok eltávolítása is lehetséges" - szerepel a cikkben -,ez érdekeljen engem?
Illetve a mentést a telefonba rakott sd kártyára kell elvégezni? -
Vikusz77
tag
Ezt találtam az írásaid közül, ez kell nekem? Illetve az én telefonom rootolt (minideal) bármit is jelentsen pontosan ez
, a leírásod meg ha jól értem rootolja a telefont és aztán menti a rendszert(?).
Szóval azt csináljam amit itt írsz, vagy ki kell hagynom valamit?
[link]Letöltöttem a csomagot amit említettél, hogy feltettél nemrég.
Erről fogom feltelepíteni az új ROM-ot a procedúra végén?
Kicsit utánaolvastam mi is ez a CWM, annyit értek, hogy ha ezt feltelepítem, akkor könnyebben tudok belepiszkálni telefonba.
Ezt is rá kell tennem egy sd kártyára és arról feltelepíteni a telefonra? Gondolom ezt sorrendben, a mentés után kéne és ha feltettem azután kéne feltelepítenem az új ROM-ot.
Ez a Zetamod ezmiez? Ez is kell nekem? Ezt mikor kell feltennem (sorrendben a többihez képest).
Újraparticionálást később is megtudom csinálni (ha szükséges)? Mert egyelőre örülnék, ha az alap problémát (nem lehet hívni) sikerülne megoldani.Tudom, hogy fasságokat kérdezek, de teljesen ismeretlen számomra ez a dolog még... Alapfogalmakkal sem vagyok tisztában.
-
Vikusz77
tag
Sziasztok!
Nemrég segítséget kértem a kínai dupla sim-es topicban, mert az én most vásárolt zte v889m telefonomat sem lehet felhívni (érzékeli a hívást, de nem csöng ki, nem lehet fogadni azt, hívó félnek foglaltat jelez).
Cappa72 ide tanácsolt, olvastam amit a fórumtársunk csinált a telefonnal, de ez alapján nem merek nekivágni, nem értem pontosan mit kéne csinálnom.
A kérdésem, hogy nincs-e egy olyan részletes szájbarágós leírás, esetleg videóval, ami megmutatja mit is kéne csinálnom. Mobilokhoz abszolút nem értek, pc-hez sem, de eddig fórumos segítséggel, számítógépen mindent sikerült "házilag" megoldanom. De ez a telefon "buherálás" valahogy nehezebbnek tűnik még...
Ha nem érdemes nekifognom tudatlanul, nem tudtok valakit, aki - természetesen nem ingyen - megcsinálná nekem? Budapesten elsősorban.kösz a segítséget!
Viktor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Drón topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Robot fűnyírók
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest