- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
attika11
tag
Szia írtam privátot, hogy nekem végül, hogy sikerült a frissítés.
Adj egy címet és küldök drivereket, de benne van a to2c által küldött flashtool mappában is. -
attika11
tag
És valóban. Hagytam, hogy éjszaka bootolgasson, de reggelre sem oldódott meg mert bekapcsolásnál újra kezdte. Bíztam benne, hogy hátha csak az akksi merült le és szerencsére valóban az volt a gond. Nem tudom hány óra alatt, de mire hazaértem a munkából a telefon ott volt a bejelentkező képernyővel.
Ez a rendszerhelyreállítás utáni hiba mindenkinél előjön ezzel a rom verzióval, vagy egyedi eset, vagy esetleg nem is a rom hibája?
Köszönöm mégegyszer a segítséget. -
attika11
tag
Igen a rendszerből választottam a visszaállítást. Nem gondoltam, hogy ez bármi gondot jelenthet, annyira megörültem, hogy végre minden helyreállt.
Most akkor én is kipróbálom a sok órás bootloop funkciót.
Mégegyszer nagyon köszönöm a segítséged. Ha bármi fejlemény van jelentkezek. -
attika11
tag
No most már valóban a végét járom a telefon miatt.
Feltelepült minden driver, factory modban indítottam a telefont, de az mtkdroidtools nem volt hajlandó elvégezni backup-ot. Látta a telefont, de a root gombra nyomva csak töltött-töltött és vagy nem történt semmi, vagy a végén kiírta, hogy az su nem elérhető. Ezt már eljátszottam több gépen is és majdminden fórumot végig olvastam, de nem sikerült tovább jutnom.
Végül lesz, ami lesz alapon a mobileuncletools-al lecseréltem az általad ajánlott recoveryt és recovery menüből feltettem az általad ajánlott romot (A rom telepítés előtt megcsináltam a CWM-ben backup and restore --> advanced -> choose backup format --> tar + backup-ot. Ezen kívül van még egy imei.bak mentésem és egy 3e alatt történt backup. + elvileg van még egy mentés amit a rom felrakásakor lehetett bejelölni)
A rom sikeresen fel is települt, a telefon elindult és láss csodát megoldódott az eredeti problémám, működött a hívás fogadás funkció tökéletesen. Viszont mivel első alkalommal nem az ismerősöm google fiókjába regisztráltam, hanem a sajátomba, gondoltam csinálok egy rendszer visszaállítást és végre visszaadhatom a telefont. Ekkor jött az őrület. Asszem bootloop lett a vége. WO képernyő és az android figura váltogatja egymást.
Idáig azt hittem, hogy képes vagyok megoldani egy ilyen egyszerűnek tűnő feladatot, mivel már nem ez az első androidos telefonom, de most már lassan megfogadom, hogy soha nem kezdek hasonlóba. -
attika11
tag
Tovább folytatom a szerencsétlenkedést. Mint írtam, a telefon elvileg gyárilag rootolva van (a Mobileuncletools is root-ként látja), viszont az Mtkdroidtools felismeri a telefont (alul ki is írja, hogy system/bin/su is found. Via the root button is possible ...), de a root gomb megnyomására ERROR : SU inaccessible üzenetet kapok. Lehet, hogy mégsincs root-olva?
Nem merek addig tovább lépni amíg nincs meg a mentésem.
Más. A to2c által küldött zip-ben van egy flashtool és az említett 150 megás tömörített állomány. Lehet, hogy ezek is elegendőek a rendszerfrissítéshez és mivel ők küldték, így a garanciába sem zavar be? -
attika11
tag
Kösz a választ. Ma irtam a to2c-nek is. Ők sem nagyon tudtak mit kezdeni a jelenséggel, viszont küldtek egy V889M_CU-CN-QB18D-P175A10V1.0.1-Lang.7z fájlt (kb. 150 Mb), ami gondolom a gyári rom lehet. Ha esetleg érdekes lehet valakinek akkor nálam megtalálja.
Ma megpróbálom az általad leírtakat végigvinni. -
attika11
tag
Köszönöm a segítséget. Tehát akkor a leírásod szerint csináljam végig a rootolási és backup folyamatot, vagy elég ha lementem a scatter fájlt? A telefon elvileg gyárilag rootolva van, de az MTKDroidTools mégsem engedi a backupot (a leírásod szerinti alapállapotot látom), tehát végig kell követnem a lépéseket.
Ez a backup a végén lementi a 3e recovery-t is?
Bocs a sok kérdésért, de elég új a dolog és a telefon sem az enyém, nem szeretném mégjobban elrontani. A terv csak annyi volt, hogy megvesszük a telefont és használjuk, de már jóval több időt fordítottam rá mint szerettem volna -
attika11
tag
Azóta is küzdök vele. A telefon a to2c által rootolt, lementettem az imei adatokat és csináltam egy cwm backup-ot is, vizont nem sikerül felraknom a v889m-update-zetamod-by-cappa72-v0.06.zip romot mert mindig signature verification failed hibát kapok.
-
attika11
tag
Sziasztok. Most érkezett meg egy ilyen készülék az egyik ismerősömnek, de sajnos van egy kis gond vele.
A kimenő hívások rendesen működnek, viszont nem lehet bejövőket fogadni. A hívó félnek azonnal foglaltat jelez és a híváslistában megjelenik a hívó száma fogadott hívásként. Olyan mintha automatikus híváselutasítás lenne bekapcsolva. A hívásbeállításokban találtam is egy ilyen opciót, viszont ott minden jónak tűnik (legalábbis megegyeznek a beállítások az én v967s-emmel) és nem lehet semmit módosítani mert sim vagy hálózati hibát dob.
Van valami ötletetek? Új tárcsázó, vagy esetleg rom csere?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest