- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidricha
őstag
válasz
kelzsoca #8275 üzenetére
GPS téma.
Szerintem egy adott hw vagy minden ROM-mal és (szinte) minden beállítással normálisan működik, vagy tartósan semmit nem tehetsz az érdekében.
Egy darabig tök jól megy, mintha lehetne okosítani is a config hangolásával, aztán ugyanazzal a config-gal 12 óra múlva tetszhalott.
Nekem pl. ma reggel még a villogó buborék sem jött be a status sorba, amikor a GPS-t használni akarta valami app. GPS ki/bekapcsolás néha változtat a helyzeten, most nem, Újra kellett indítani az egészet, utána a szokásos: első fix pár perc, utána (egy darabig) mp-ek kérdése, majd pár óra után visszatérés a több perceshez, vagy a reménytelenhez (ilyen ma nem volt, ilyenkor minden hold látszik, még sincs fix).
Ja igen: mondjuk kinn vagyok a pusztában, van vagy 11 holdam,a legjobbak közel, vagy pont 40dB SNR-rel. Letakarom a szabad kezemmel a telefont, pontosabban fölé teszem, hogy azért lássam a kijelzőt, és majdnem az összes jel a felére esik vissza! Nem kicsit lesz kisebb, hanem szinte eltűnik. Szerintem ez sem normális, bár a Blade-en (mivel működött) sosem kísérleteztem ilyesmivel! Viszont érdekelne, hogy akinek jó a GPS, annál is ez a helyzet?!
Ha van valaki Szegeden, akinek jó a GPS, és hajlandó lenne egy személyes összevetésre, privátban megkereshetne! Köszi!
-
bbpro
tag
válasz
kelzsoca #8275 üzenetére
Hát írogatok itt a sz@r gps-em-ről és mi történik: Feltettem a cwm-et és rögtön a next v2-őt is. Ugyanott ahol egy órával ezelőtt a hope rom-mal (bent a házban a wc-n) 10perc után 5 holdból 0 fix-nél tartott most 10 azaz tíz(!) másodperc alatt 8-ból 8! Nem akartam hinni a szememnek.Ez vajon lehet véletlen? Amúgy az összes elérhető romot kipróbáltam már de mindegyiknél gyengélkedett a gps. A rekord a hope-al volt szabad ég alatt 20 mp alatt 8-ból 4 hold.(Ugyanitt a blade 11-ből 11) Holnap még tesztelem a drágát. Viszont ha jó marad a gps ha nem, nagyon köszönöm a gyors és profi munkátokat. Nincs is jobb dolog mint romolgatni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest