- iOS alkalmazások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Kínai tech-túra összefoglaló
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
feelurself
aktív tag
válasz
Keeperv85
üzenetére
Nézd, én is leírtam már jópárszor mi a gondom a telefonnal. Az átlag usert nem érdekli, hogy épp fut-e rajta a legújabb gta vagy hogy 20000 benchmark pontja legyen. Megveszi, megfogja, működjön és kész -> ne kelljen a routerrel szarakodni, ki-be kapcsolgatni a telefont, visszavinni cserélni, stb.. Arról nem is beszélek milyen idegesítő, amikor eldobja hívás közben a mobilhálózatot. Ez egy hülyegyereknél elmegy aki a haverjával beszél, de egy felnőttnél nem, aki épp a főnökével beszél, vagy valami fontos ügyet intéz. És ez csak egy a sok közül.
Száz szónak is egy a vége, akinek ez megéri, szarakodjon vele. Ha épp hibátlan a telefonod, örülj neki, de én(és szerintem még sokan mások) nem fogok cseréltetni szaladgálni, mert épp 5 telefonból 1 hibátlan.
Megveszek egy szalonautót, majd azt is visszaviszem, mert épp 10 indításból 2x nem indul ? Na, ilyet nem játszunk..Valami vagy működjön, vagy ne ! Ennyi. -
Robbertho
aktív tag
válasz
Keeperv85
üzenetére
Azért azon én nem tudom túltenni magamat, hogy értelmes emberként még mindig azt szajkózod, hogy nem egy adott telefontípusban vagy annak a szoftverében kellene keresni a hibát, hanem mindenféle gyártó mindenféle WiFi routerében, szerte az országban, a legolcsóbbtól a legdrágábbig, amiket a legkülönbözőbb user és szakember konfigolt.
Arról nem is beszélve, hogy hivatalos hír jött ki arról, hogy már a ZTE is dolgozik a hiba kijavításán, (nem, nem Magyarország összes routerét fogják lecserélni) azaz elismerte, hogy a készülékben van a hiba.
Nem tudom milyen router beállításokra gondolsz, vagy, hogy egyáltalán hogy jön az, hogy rossz router beállítás miatt egy okostelefon kijelzője érzéketlenné válik (egyetlen egy modell, kizárólag csak ez).
A rossz router beállítás okozhatná azt, hogy nincs wifi, lassú a wifi, szakadozik a wifi, bármilyen szempontból rossz a wifi, de ezt nem.Én elfogadom az ész érveket, ha meg tudsz győzni, hogy én állítottam be rosszul a TP-Link routeremet (tudom, fos), ami gond nélkül szolgál ki akár 6-7 okostelefont és 4 számítógépet WiFi-n egyszerre már jó pár hónapos uptime-mal (bár nem tudom miért is fos...), akkor igazat adok neked, és elkezdem a telefonon kívül keresni a hibát. Amíg viszont te is (és tudom, én is...) alátámasztás nélkül beszélsz, addig nem fogom tudni ezt elhinni.
Új hozzászólás Aktív témák
- iOS alkalmazások
- Gyúrósok ide!
- OpenWRT topic
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest