Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- VoLTE/VoWiFi
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonique
őstag
-
bali73
tag
válasz
Keeperv85 #5972 üzenetére
Nincsenek személyes problémáink.Szerintem ez közügy.Az ember benéz ide napi szintem hátha talál valami hasznos információt a készülékéről esetleg segítséget kér.Erre mit lát?Minden oldalon van egy ide nem való beszólás fikázás.Mind ez egy olyan embertől aki már nem ilyen készüléket használ.Állítólag.Szerintem se te se más fórumozó nem olvassa szívesen ennek az embernek az irományait.Részemről ennyi.
-
-
wttfw
tag
válasz
Keeperv85 #5816 üzenetére
4. Csatlakoztasd a készüléket a számítógéphez USB-n keresztül (ha nincs fent a driver és a fastboot driver, azt tedd fel mindenképpen!)
5. Indítsd el a RunMe.bat fájlt!
6. Írj be egy 1-est, és üss ENTER-t!
7. A root-olás folyamata közben a készüléken megjelenik egy ablak, ahol csak válaszd ki a jobb alsó sarokban lévő Adatok visszaállítása gombot! (Nem kell jelszó!)hogy ezen a részen belül mégis hol fog kelleni és milyen formában? csak simán kicsomagoltam a letöltött cuccost
-
wttfw
tag
válasz
Keeperv85 #5712 üzenetére
http://apeelme.blogspot.hu/2013/01/zte-blade-3-root-bin4ry-fele.html ha ez alapján csinálom meg a rootolást az jó? a driver meg a fastboot driveros rész nem annyira tiszta így hirtelen
-
wttfw
tag
válasz
Keeperv85 #5707 üzenetére
http://prohardver.hu/tema/re_zte_blade_iii_ujra_eles_lehet_az_a_penge/hsz_4217-4217.html ez az a leírás ugye? Root nélkül nem megoldható? Nem akarom nyitogatni mert ha elbénázom és nem tudom visszazárni akkor meg a szerviz fog elküldeni a fenébe ahova pedig sokat fog járni szerintem.
-
Outlander
addikt
válasz
Keeperv85 #5523 üzenetére
Sajnos, azalatt a 10-20 percek alatt, amíg visszakaptam a szervizből, nem kezdtem el ott a telenor üzletben szórakozni vele... többet meg nem volt nálam.
Egyszer majdnem jó volt, két hétig, de akkor meg az Asszonynál volt, ellenben akkor pont az volt a lényeg, h Én, még csak véletlenül se rootoljam, vagy mókoljam....
De komolyan mondom, amint ugyanazt a bughalmaz foscht kapom vissza újra, megy majd a logolás...
Bár, tegnap már megkaptam a sörömet, lehet h majd más fogja már logolni....
-
vilmos.nagy
tag
-
Outlander
addikt
válasz
Keeperv85 #5503 üzenetére
Ne mond már h az "update.zip"-es frissítés... nem nulláza a data /cache /dalvik cache részt...
No meg azt se, h bent pont ezt nem csinálják meg... már megint oda kanyarodtunk vissza, h user error.
De tegyük fel nem... akkor ha én megcsinálom cwm alól, akkor miért jön elő mégis?! Ugyanmár...
Mellesleg nekem a b11-el, teljesen szűz állapotban 1 óra után elő jött...
-
-
-
Multi13
tag
válasz
Keeperv85 #3934 üzenetére
apeelme korábban említette, hogy a szlovák és macedón ROM, már B10-es. pl. ha jól gondolom EZ
picit visszaolvasol (3-4 lap), fejtegettük ezt a dolgot
....de h az enyémen milyen B10 van, az rejtély. EDIGI annyit mondott, hogy forduljak a TeleMaxhoz, ők meg nem válaszoltak (2x is írtam nekik).
-
Multi13
tag
válasz
Keeperv85 #3931 üzenetére
Köszi a linket is (ennyire nem jártam utána, mert feltételeztem, hogy majd frissül magától).
A 27-est raktam fel végül, de így első ránézésre.....háááát majd biztos megszokom (hanyatt nem estem tőle)
B10: Március elején vettem ITT és ez a szoft volt rajta.
u.i.: Neked is köszi szaboknak
-
x1port
addikt
válasz
Keeperv85 #3924 üzenetére
Eddig semmi hibát nem tapasztaltam a gyári rendszerrel sőt lassúnak sem lassú.
Ahogy olvasom itt a CM-el elég sok a bibi.
De ahogy előbb beszéltük ,mondjuk ,hogy még fejlesztés alatt áll.A Blade 1 et tényleg sz@rrá TPT ztem és pakoltam rá a sok romot.(ki is feküdt)
Ezért nem merem itt is elkezdeni mert a nightly-k ezen is jönnek szépen sorban.
És lássuk be egy dsp miatt vagy vagy egy holo lockscreen miatt nem is rizikózok.De drukkolok a fejlesztő csapatnak ,hogy elérjen egy bizonyos áttörést.
-
x1port
addikt
válasz
Keeperv85 #3922 üzenetére
Világos.
Tényleg csak kíváncsiságból kérdeztem nem "kötekedésből"
Tehát akkor aki felteszi és próbálgatja használni az részt vesz a fejlesztés haladásában a saját véleményeivel ,tapasztalataival.Így már barátságosabban hangzik mint az hogy ez a 2 betűs az istenkirálycsászárűber...
Ami még persze lehet , de még nagyon gyerekcipőben jár.
Jól értelmezem ? -
Neró
őstag
válasz
Keeperv85 #3892 üzenetére
Értem. Köszi szépen a segítséget. Még teljesen vakon vagyok ezzel az android rendszerrel is -ez az első ilyen telefonom. Előtte csak ismerősök készülékeit nyomogattam.
Szóval ha van valami tipp, trükk - hasznos program, ami a telefon javát szolgálja, akkor várom őket.
Még egy kérdés. Alapból mért az SD kártyára teszi a dolgokat? A telefonon több tárhely lenne mindennek. Csak egy szimpla 1 gigás sd kártya van benne.
(#3893) Arni: Rendben, kipróbálom.
-
-
djrozsomak
tag
válasz
Keeperv85 #1946 üzenetére
a google-s szinkront hogy tudnám életre kelteni? Már próbálkoztam a fiókoknál a checkbox ki-és bekapcsolásával, illetve a névjegyeknél rányomtam mégegyszer az exportot, kérdezte is hogy google-ra szeretném-e, nyilván kiválasztottam, mégse történt semmi.. google-s címtáram üres..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma ZTE tanult az előző széria hibáiból, így újra egy kiváló ár-érték aránnyal rendelkező telefont raktak le az asztalra a Blade III személyében.
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Társasjáték topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen monitort vegyek?
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest